Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΟΣΕΤΕΕ: Επικοινωνιακό τέχνασμα του ΣΕΒ ο δήθεν κοινωνικός διάλογος

Προκλητική ενέργεια και αποθέωση της υποκρισίας
Οδηγούν τις αμοιβές σε μισθούς... Πακιστάν!

«Είναι υποκρισία όταν ανακοινώνουν ότι θέλουν να καταργήσουν την μείωση των κατώτατων μισθών. Ρίχνουνε στάχτη στα μάτια όταν, ο πραγματικός τους στόχος είναι να οδηγήσουν τις αμοιβές των διπλωματούχων και πτυχιούχων μηχανικών που εργάζονται στην βιομηχανία της Χώρας μας σε μισθούς Πακιστάν. Θα μας βρούνε απέναντί τους».

Νασιγκόγκος Δημήτρης
Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων Ελλάδας
Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδας:...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θυμηδία προκαλεί η δήθεν... πρωτοβουλία του ΣΕΒ για κοινωνικό διάλογο, με την επισήμανση ότι φροντίζει για τους εργαζόμενους.
Είναι μία απολύτως προκλητική ενέργεια καθώς ο ΣΕΒ κάνοντας χρήση των διατάξεων του 2ου μνημονίου και των σχετικών απαράδεκτων εγκυκλίων που ακολούθησαν, καταγγέλλει όλες τις επιμέρους συμβάσεις που έχει υπογράψει, ενώ μόλις πριν από 3 μήνες δήλωνε ο Πρόεδρός του, ότι θα τιμήσει την υπογραφή του.
Είναι η αποθέωση της υποκρισίας, καθώς μετά την καταγγελία της σύμβασης της ΟΣΕΤΕΕ για τους διπλωματούχους και πτυχιούχους μηχανικούς της βιομηχανίας, επέδωσε ως σχέδιο νέας σύμβασης, μισή σελίδα όπου αναφέρεται ότι όλα είναι από μηδενική βάση.
Είναι η αποθέωση της υποκρισίας όταν τα μέλη του ΣΕΒ στον τεχνικό κλάδο, συνεχίζουν να κρύβονται από τους εργαζόμενους αναμένοντας με ευχαρίστηση τη λήξη της μετενέργειας.
Οι εργαζόμενοι είναι υποψιασμένοι και έτοιμοι να απαντήσουν δυναμικά και αγωνιστικά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου