Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Οι πατριώτες θα τιμωρήσουν την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας

Ο Λιάνης, η Λιάνη, ο Παπούλιας
και η Στάη σε στιγμές
πασοκικής "ευτυχίας" 
Μετά την λαϊκή ετυμηγορία η οποία ουσιαστικά ζήτησε αλλαγή στα πάντα, όχι μόνο στην οικονομική πολιτική, αλλά και στα ίδια τα πολιτικά κόμματα, ο κοινοβουλευτισμός κάνει ότι δεν καταλαβαίνει.

Ο ελληνικός λαός δεν θέλει να βλέπει στα μάτια του όλους αυτούς τους επίορκους πολιτικούς που κυβέρνησαν την χώρα λαμβάνοντας εντολές από ξένα οικονομικά κέντρα αποφάσεων, λέγοντας υποκριτικά, ότι έχουν την εντολή του κυρίαρχου λαόυ και εκτελούν το πατριωτικό τους καθήκον (!). 

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν ενοχές στο λαό για το εκλογικό αποτέλεσμα. Με μοχλό πίεσης τα καθεστωτικά ραδιοτηλεοπτικά κανάλια, αλλά και τον ημερήσιο αστικό τύπο των διαπλεκώμενων «εθνικών» εργολάβων, οι οποίοι είναι εξίσου υπεύθυνοι με τους πολιτικούς για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, χρησιμοποιώντας δημοσιογράφους που πάνω απ’ όλα κι απ’ όλους έχουν την τσέπη τους, προσπαθούν καθημερινά να διαμορφώσουν ένα κλίμα κατά το οποίο, εάν υπάρξει «ακυβερνησία», τα αδιέξοδα τα οποία θα οδηγηθούμε θα είναι τρομακτικά.


Μετά από διαβουλεύσεις δέκα ημερών οι πολιτικοί αρχηγοί και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέληξαν στο να ξαναγίνουν εκλογές. Τα τρομακτικά αδιέξοδα και η ακυβερνησία ξεπεράστηκαν!

Εν τω μεταξύ ένας χορός τρόμου έχει στηθεί στο εξωτερικό σε βάρος μας από τους τοκογλύφους τραπεζίτες, την Μέρκελ, τον Μπαρόζο και από όλο αυτό το σκυλολόι που τους ακολουθεί, προσπαθώντας κι αυτοί με την σειρά τους, να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι ψήφισαν λάθος.

Προσπαθούν να μας επιβάλουν, ότι τα μνημόνια που υπογράφηκαν, αλλά και οι αποφάσεις που πάρθηκαν από το δοτό Πρωθυπουργό Παπαδήμο, πρέπει να εκτελεσθούν μέχρι κεραίας. Από την άλλη θέλουν να μας πείσουν, ότι η Ευρωζώνη μέσα στην οποία αποφάσισε να μας βάλλει ο αλήστου μνήμης Σημίτης με άμεσο συνεργάτη του τον μέχρι πρότινος πρωθυπουργό Παπαδήμο, είναι αυτή των τοκογλύφων, των τραπεζιτών, των αγορών, του κερδοσκοπικού κεφαλαίου, των χρηματιστηρίων, της λιτότητας και φυσικά της κ.Μέρκελ και του  κ. Σοίμπλε.

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι στο εξωτερικό και στο εσωτερικό είναι, ότι 3.200.000 λαού εγκατέλειψαν τα μνημονιακά κόμματα και το πολιτικό σκηνικό ανετράπη εκ βάθρων.

Επειδή αποφασίστηκαν πλέον οι νέες εκλογές, ο λαός θα πρέπει να λάβει υπ' όψιν του πολύ σοβαρά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ιταλίας κ. Μ. Μόντι. Να εκλέξει ο λαός στο κοινοβούλιο με πολύ μεγάλη πλειοψηφία πατριωτικές δυνάμεις οι οποίες βρίσκονται σήμερα εκτός βουλής, που θα αντισταθούν σθεναρά όχι μόνο ενάντια στα μνημόνια, στη λαθρομετανάστευση, αλλά και θα αγωνισθούν για την ασφάλεια των πολιτών και το κυριότερο όλων για τα εθνικά θέματα, τα οποία ο κοινοβουλευτισμός έχει εγκαταλείψει παντελώς.

Τι είπε λοιπόν ο κ. Μ. Μόντι; «Οι τρεις χώρες στις οποίες επιβλήθηκαν τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία-παραχώρησαν, μέρος της εθνικής κυριαρχίας. Κάτι που δεν θα ευχόμουνα ποτέ για την Ιταλία διότι η συνέπειες είναι ανυπολόγιστες». Και πρόσθεσε ο Ιταλός πρωθυπουργός: «είναι πολύ σημαντικό, και για μια χώρα ιδιαίτερα ανοικτή προς την παγκόσμια διάσταση, να διατηρήσει, οπωσδήποτε, μια αυτόνομη ικανότητα λήψης αποφάσεων». Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι η «Ιταλία, λίγο έλειψε να μετατραπεί σε αποικία».

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε, ότι η κ. Ψαρούδα Μπενάκη ως πρόεδρος της βουλής το ίδιο είχε επισημάνει πριν από αρκετά χρόνια, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Παπούλια ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Και τότε ο κ. Παπούλιας παρέμεινε σιωπηλός, όπως σιωπηλός παραμένει και σήμερα.

Ήλθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου. Μέρος της εθνικής κυριαρχίας χάθηκε και ο πρόεδρος της δημοκρατίας εξακολουθεί να παραμένει βουβός, περιφερόμενος στις μεγάλες αίθουσες του προεδρικού μεγάρου. Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από δημοκράτες. Εν τω μεταξύ κανένας από τους πολιτικούς δεν ανησύχησε από τις δηλώσεις Μσντι. 0 μεγάλος τους καημός είναι πότε θα καθίσουν στα έδρανα του κοινοβουλίου για να αποκτήσουν τα προνόμια του βουλευτή.

Αυτοί οι οποίοι ευθύνονται για την παραχώρηση έστω και μέρους της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας, εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Τοποθετούνται σε ψηφοδέλτια για να επανεκλεγούν βουλευτές, ειρωνεύονται και προκαλούν τον λαό. Εάν υπήρχε πραγματικό πατριωτικό εθνικό κράτος, στις 7 Μαΐου οι ανώτατοι δικαστές θα σήκωναν τα μανίκια και όλους αυτούς τους κυρίους που κυβέρνησαν, θα τους οδηγούσαν στα ειδικά δικαστήρια, όπως έγινε και σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Ο ελληνικός λαός έχει καθήκον να στείλει στην βουλή πατριωτικές δυνάμεις με μεγάλη πλειοψηφία, για να μπορέσουν όλους αυτούς τους επίορκους πολιτικούς, να τους καθίσουν στο σκαμνί.



Νίκος Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου