Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Το παιχνίδι των ντόπιων υποταχτικών και οι αφελείς

Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την χώρα όχι μόνο σε οικονομική καταστροφή, αυτό είναι το λιγότερο, αλλά και σε εθνική καταστροφή και εμφύλιο πόλεμο. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, θα είχε ήδη κάνει κυβέρνηση. (Οι «αντιμνημονιακὲς» δυνάμεις έχουν πλειοψηφία στην Βουλή, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν δεχθεί να δώσουν ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ).

Επομένως, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου· θέλει αυτοδυναμία και κυβέρνηση της άκρας και της έθνο-μηδενιστικής Αριστεράς. Δηλαδή προδίδει τον αντιμνημονιακό αγώνα των Ελλήνων πολιτών, ο οποίος του ‘δώσε την νίκη, επαναφέροντας τον διχαστικό διαχωρισμό Αριστερά-Δεξιά.

Ο δε αφελής Καμμένος, στο πλαίσιο αυτό, λειτουργεί ως «χρήσιμος ηλίθιος» της έθνο-μηδενιστικής Αριστεράς, στην οποία θα παραδώσει την χώρα. Το ίδιο «χρήσιμοι ηλίθιοι» είναι και οι εν Ελλάδι σοσιαλ-φιλελεύθεροι (βαλλιανατικὸς φιλελευθερισμός (αν και ειδικώς η τελευταία κατηγορία φιλελευθέρων έχει συμφέρον.. βλέπε παρακάτω).



Η αυτοδύναμη κυβέρνηση της εθνομηδενιστικής Αριστεράς, μετά τις νέες εκλογές, θα οδηγήσει στην τελική καταστροφή της χώρας, ίσως δε και στην εξαφάνιση των Ελλήνων ως ανθρώπινου είδους.
Πρώτον, σε οικονομική  καταστροφή, μέσο της διατήρησης του σάπιου κομματικού κρατισμού, πράγμα που όχι μόνον δεν θα μας απαλλάξει από το μνημόνιο, αλλά θα φέρει αναγκαστικώς χειρότερο μνημόνιο στο μέλλον.
Δεύτερον, σε εθνική καταστροφή:
  • Ναι στο σχέδιο Ανάν και στο ξεπούλημα της Κύπρου στην Τουρκία,
  • Ναι στην συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και στην τουρκοποίηση της Θράκης,
  • Ναι στην προδοσία της Μακεδονίας,
  • Ναι στην εξαφάνιση της ιστορικής και θρησκευτικής παραδόσεως των Ελλήνων,
  • Ναι στον γενιτσαρισμό των ελληνοπαίδων (Ρεπούση, Δραγώνα, Φραγκουδάκη κ.λπ.)
  • Ναι στην λαθρομετανάστευση, στην μαζική εισβολή, καταπάτηση του εδάφους, σφετερισμό των δικαιωμάτων του Έλληνα πολίτη, ληστεία, βιασμό, εξισλαμισμό και αφρικανοποίηση της χώρας από εκατομμύρια τριτοκοσμικούς αφροασιάτες ισλαμιστές και ανθρωποφάγους.


Οπότε, θα καταντήσουμε οικονομικός κατεστραμμένοι σε βαθμό απαθλιώσεως (με εξαίρεση τους πασοκοσυριζαίους δημοσίους υπαλλήλους, φυτοζωούντες και αυτούς, αλλά όχι στο επίπεδο της ανθρωποφαγίας), αλλά θα έχουμε συντροφιά μερικά εκατομμύρια τριτοκοσμικούς αφροασιάτες ισλαμιστές λάθροκανίβαλους (με τους οποίους οι «προοδευτικοί» θα μπορούν να κάνουν gay γάμο στο δημαρχείο).

Να καταστραφεί δηλαδή η χώρα, για να μπορούν οι «προοδευτικοί» να τον τρώνε από αράπη με κρατική επικύρωση.



Pheidias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου