Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Να υπερασπιστούμε τις ζωές, τις δουλειές και τις γειτονιές μας

Η πάλη ενάντια στη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πάλης του ελληνικού λαού για επιβίωση


Η άρνηση της ελληνικής εργατικής τάξης να αποδεχτεί την αθρόα
λαθρομεταναστευση είναι άρνηση να αποδεχθεί την εξόντωση της
και την απώλεια όλων όσων κατέκτησε εδώ κι έναν αιώνα

Η μεγαλοαστική πολιτική της αντικατάστασης της ελληνικής εργατικής τάξης από απολίτικους, πολιτισμικά καθυστερημένους και εξαθλιωμένους μετανάστες ένα σκοπό έχει:   τη διαιώνιση της σκλαβιάς. Το φαινόμενο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Ανεξάρτητα αν τα κόμματα και τα ξεπουλημένα Μ.Μ.Ε., βασικοί υποστηρικτές αυτής της πολιτικής, προεκλογικά ανέδειξαν ένα μέρος από τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος, προς άγραν ψήφων, η ελληνική κοινωνία βιώνει καθημερινά τις συνέπειες του φαινομένου. Ο κατασκευαστικός κλάδος, ο ναυπηγοεπισκευαστικός, ο κλάδος της καθαριότητας, όλες οι βοηθητικές εργασίες σε όλους τους κλάδους, λειτουργούν πλέον κυρίως με μετανάστες, χαμηλόμισθους, ανασφάλιστους, στέλνοντας στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.

Η ανοχή του κράτους σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια, προκειμένου να διευκολύνει αυτή την πολιτική, σε συνδυασμό με τον τελευταίο νόμο για την ιθαγένεια και την τακτική των ανοιχτών συνόρων, αποτέλεσαν τους βασικούς παράγοντες συσσώρευσης τουλάχιστον 2.500.000 μεταναστών, κυρίως στα αστικά κέντρα. Σε ένα τόπο που ήδη πλήττεται από οικονομική κρίση και ανεργία, άνθρωποι με διαφορετικά ήθη από τα δικα μας, προερχόμενοι μάλιστα από χώρες που η ανθρώπινη ζωή μετράει πολύ λίγο, προκειμένου να επιβιώσουν γκετοποιούνται, δημιουργούν συμμορίες και τελικά εγκληματούν. Έτσι, τα μαχαιρώματα και οι φόνοι από μετανάστες, με θύματα άλλοτε Έλληνες κι άλλοτε άλλους μετανάστες, είναι τακτικότατα. Γενικά, όλο τα φάσμα της εγκληματικότητας έχει επανδρωθεί από μετανάστες, που προσβλέπουν στην εύκολη διαβίωση.

Οι πολίτες αυτού του τόπου είναι πραγματικά ανυπεράσπιστοι μπροστά σε αυτή την άνοδο της εγκληματικότητας. Εάν ένας πολίτης διαμαρτυρηθεί για της εγκληματικότητα των μεταναστών, κατηγορείται από δεξιά κι από αριστερά σαν ρατσιστής, φασίστας, ξενοφοβικός κ.α. Η άποψη περί «ταξικών μας αδερφών»  είναι εντελώς λαθεμένη. Οι μετανάστες από την Ασία, όταν φθάνουν εδώ, ασχολούνται περιστασιακά σαν ανειδίκευτοι εργάτες και σύντομα εμπλέκονται στα κυκλώματα του εγκλήματος. Αν είναι ταξικά αδέρφια μας ας πάνε στον τόπο τους και να αγωνιστούν για την αλλαγή των κοινωνικών συνθηκών εκεί.
Οι Έλληνες πολίτες, μπροστά στην ανικανότητα του αστικού κράτους να τους παρέχει την στοιχειώδη ασφάλεια και στην αδιαφορία της σταλινογενούς αριστεράς για την λαθρομετανάστευση, πρέπει να αυτόπροστατευθούν.

Στους εργασιακούς χώρους, να μην επιτρέψουμε τις απολύσεις συναδέλφων και την αντικατάσταση τους από μετανάστες. Όταν γίνονται προσλήψεις, να απαιτούμε την προτεραιότητα Ελλήνων ανέργων και να μην υπάρχει ούτε ένας ανασφάλιστος.
 Στις γειτονιές, πρέπει να οργανωθούν πολιτοφυλακές, με σκοπό την αποτροπή τη εγκληματικότητας στη περιοχή.  Πρέπει όλοι να εξοπλιστούμε με εργαλεία αποτροπής βιαστών ή κλεφτών (σπρέι πιπεριού κ.α.), και να φροντίζουμε να μην κυκλοφορούμε μόνοι.
Ο αγώνας για την επιβίωση της εργατικής μας τάξης και η πάλη ενάντια στην αθρόα εισαγωγή πολιτικά και ταξικά καθυστερημένων μαζών είναι ένα και το αυτό.
Χρήστος Χατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου