Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ O ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... [Φώτο-Βίντεο]

Ας πάνε να τον κάνουν κυβέρνηση
τον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι,
και θα περάσουν πολύ καλά!


Που πάτε ρε αστείοι του ΣΥΡΙΖΑ;
Εχθροί του λαού και μάλιστα κάνουν ότι μπορούν για να το δείξουν! Ο λόγος για τους ΣΥΡΙΖΑδες. Κάποιος θα έλεγε ότι απλά δεν «το έχουν». Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά...



Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Θυμάσαι την περίπτωση των περίπου 300 καταληψιών, λαθρομεταναστών που ταξίδεψαν με την καθοδήγηση των ανθρώπων του συριζα από την Κρήτη και κατέλαβαν την Νομική σχόλη, οι οποίοι απαίτησαν πολιτική προστασία.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Σχολής, οι μετανάστες, με τη βοήθεια της Ομάδας για την Προστασία των Μεταναστών (ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και φοιτητών, μπήκαν μέσα στη σχολή, χωρίς άδεια, από την είσοδο που βρίσκεται επί της οδού Σίνα. Παραβιάζοντας μια πόρτα πέρασαν στο παλαιό κτίριο της Νομικής στη οδό Σόλωνος.

Το αίτημά τους είναι «νομιμοποίηση όλων των μεταναστών/μεταναστριών και τα ίσα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους Έλληνες εργαζόμενους/εργαζόμενες» ενώ προσποιήθηκαν ότι έκαναν και απεργία πείνας.



Εδώ είναι οι «εξαθλιωμένοι» μετά την απεργία πείνας που έκαναν. Κουρασμένοι, χλωμοί, με εμφανή τα σημάδια της εξάντλησης, πανηγυρίζουν αφού κράτος και αρχές υπέκυψαν για μια ακόμη φορά στην παρανομία των αριστερών του σύριζα και των λαθρομεταναστών..


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ (ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ;;;) ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ..
Λατρεία, αγάπη, αγώνας για την έκτρωση. Για τον πραγματικό φόνο ενός μωρού, που απλά δεν βγήκε από την κοιλιά της μάνας του.


Αυτό που βλέπεις εδώ είναι η έκτρωση. Δηλαδή ο φόνος. Η πράξη για την οποία αγωνίζεται ο σύριζα.



 
ΟΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
Ο βουλευτής του Σύριζα Κουράκης, μαζί με την επίσης βουλευτίνα του Σύριζα, Λίτσα Αμμανατίδου, πήραν τηλέφωνο τον εκ του Συνασπισμού προερχόμενο, υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγια, να αφήσει ελεύθερους τους συλληφθέντες. Πράγματι, έδωσε εντολή στην Αστυνομία να αφήσει ελεύθερα τα παιδιά, κι ας είχαν συλληφθεί επ' αυτοφώρω με βόμβες μολότωφ! Θα ακούσετε σε αυτό το βίντεο τον Βούγια να λέει στην αστυνομική συντάκτρια του «Στάρ» ότι απελευθέρωσε τους συλληφθέντες για να μην έχουμε περισσότερα επεισόδια!.. Επίσης (στο 0:59 του βίντεο) θα ακούσετε τον Τάσο Κουράκη να δηλώνει στην κάμερα πως είναι υπερήφανος που και τα τρία του παιδιά συμμετέχουν στις διαδηλώσεις των αναρχοαυτόνομων, γιατί αγωνίζονται για Κοινωνική Δικαιοσύνη!

Για μια ακόμη φορά με πράξεις και όχι με λόγια εξευτελίζετε Δικαιοσύνη και Αστυνομία μαζί ...

Ο υφυπουργός ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ γεγονός που επιβεβαιώνει πως, διέταξε να ελευθερωθούν άτομα που γνώριζε πως είχαν και ΟΠΛΙΣΜΟ.

Βέβαια στη χώρα μας οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ έχουν ασυλία διότι εάν λειτουργούσε Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας... αλλά ποιός τολμάει να ακουμπήσει τη «δημοκρατία» τους. Προσέξτε ο υφυπουργός δηλώνει πως, ήταν διαχείριση μιας έντονης στιγμής υπήρχαν εγκλωβισμένα άτομα σε πολυκατοικίες..


 
(κ. υφυπουργέ;;; Δεν πείθετε κανέναν με το «εγκλωβισμένα».Είναι λέξη που δεν ταιριάζει με την περιγραφή που κάνετε... ΚΡΥΜΜΕΝΑ λοιπόν και όχι εγκλωβισμένα.)

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.
Μαζί, χεράκι – χεράκι σε κάποια από τις πολλές συγκεντρώσεις που έχουν κοινή συμμετοχή ο σύριζα με τους αναρχικούς.
Εδώ βλέπουμε το πανό των νέων του συριζα μαζί με τα πανό των αναρχικών δολοφόνων της ΜΑΡΦΙΝ.


ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΜΑΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
Στο σύριζα είναι Υμνητές του Μάο, του μεγαλύτερου δολοφόνου. 45 εκατομμύρια νεκροί για το «Μεγάλο άλμα προς τα εμπρός»

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΟ...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 45 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια το διάστημα 1958-1961 εξαιτίας του «Μεγάλου άλματος προς τα εμπρός» του Μάο Τσε Τουνγκ, εκτιμά ο Βρετανός ιστορικός Φρανκ Ντίκφτερ, ο πρώτος ερευνητής που απέκτησε πρόσβαση στα αρχεία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

«Ο αριθμός των ανθρώπων που εργάστηκαν, πείνασαν ή ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου στην Κίνα μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια είναι τεράστιος... αν σκεφτούμε ότι κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σκοτώθηκαν συνολικά 55 εκατομμύρια άνθρωποι.


 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΩΡΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
Θα συναντηθούμε σε δημόσια εκδήλωση στα Σκόπια, για να προετοιμάσουμε την ειρήνη, να καταγγείλουμε το μιλιταρισμό και να ενώνουμε τα χέρια μας για να διαδώσουμε αυτό το μήνυμα στους λαούς μας.

Πιστεύουμε στον αυτοκαθορισμό της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και την ειρηνική συμβίωση των δύο λαών και των δύο κρατών, στη φιλία των καθημερινών ανθρώπων των δύο λαών που δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν. Απορρίπτουμε την προγονολατρεία που δημιουργεί εθνικισμούς βασισμένους σε πολεμικά πρότυπα και φιγούρες που αναδείχθηκαν πριν δυόμιση χιλιάδες χρόνια, και εμπνεόμαστε από άλλους προγόνους, που πριν επίσης δυόμιση χιλιάδες χρόνια αντιστάθηκαν στους τότε διαρκείς πολέμους, όπως μας δείχνει το έργο Αχαρνής του δραματουργού Αριστοφάνη.

Ζητούμε επίσης την αναγνώριση του εθνικού αυτοκαθορισμού των κατοίκων της Δημοκρατίας της Μακεδονίας είτε ονομάζονται Μακεδόνες, είτε Αλβανοί, Τούρκοι, Ρομά, Σέρβοι, Βλάχοι, Βόσνιοι (σσ: Έλληνες δεν υπάρχουν στην ΠΓΔΜ;), καθώς και την αναγνώριση των μειονοτήτων στην Ελλάδα.
Ζητούμε την αναγνώριση και την προστασία των γλωσσών των δύο χωρών, των επισήμων και των μειονοτικών, γιατί θεωρούμε ότι κάθε γλώσσα είναι ένας πολιτιστικός πλούτος και καμιά γλώσσα δεν μπορεί να καταστέλλεται για να ικανοποιούνται οι εθνικισμοί και οι μεγαλοϊδεατισμοί.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ 45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Σε συνέντευξη που έδωσε στο νεανικό περιοδικό «Schooligans» ένθετο της εφημερίδας «Τα Νέα»  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πολλά. Κάποια από αυτά είναι ανατριχιαστικά.
Στη συνέντευξή του, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας είπε ότι θαυμάζει τη σκέψη του Μάο. Ο διάλογος, όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό, είναι χαρακτηριστικός:

Τσίπρας: «Η σκέψη του Μάο σε πολλά σημεία της αξίζει. Το πιστεύω αυτό... Ας πούμε, η σκέψη πίσω από την Πολιτιστική Επανάσταση του Μάο είναι ότι πρέπει συνεχώς να αμφισβητούμε τις δομές και την νομενκλατούρα, ακόμα και όταν είμαστε μέσα στην “επαναστατική” διαδικασία. Αυτή είναι μια σημαντική σκέψη».

Ερ.: «Μα αυτό είναι αστείο! Δηλαδή ο Μάο στη θεωρία ενθάρρυνε την αμφισβήτηση και στην πράξη επέβαλε τη λογοκρισία»;

Τσίπρας: «Είναι πολύ αντιφατικό, το ξέρω. Ο Μάο εκτιμούσε ότι αυτό που κάνει είναι ένα βήμα προς τη σοσιαλιστική κοινωνία. Και πίστευε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά, ο σκοπός του, η πρόθεσή του ήταν καλή».

Ερ.: «Απ’ αυτήν την καλή πρόθεση πέθαναν 45 εκατομμύρια άνθρωποι! Περισσότεροι απ’ όσους σκότωσε και ο Χίτλερ»!

Τσίπρας: «Ε, τώρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Χίτλερ με τον Μάο! Μπορεί τα κομμουνιστικά καθεστώτα να είχαν αυτό το τεράστιο έλλειμμα ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον είχαν στο κέντρο της σκέψης τους τον άνθρωπο».

Ένας πολιτικός αρχηγός, λοιπόν, θαυμάζει τη σκέψη ενός μεγα-εγκληματία κι αυτό δεν απασχολεί κανέναν.

ΠΡΩΗΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
Δυο πρώην πιστούς συνεργάτες του Άκη, στο επιτελείο του Τσίπρα...

Όχι έναν, αλλά δυο πρώην πιστούς συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου από την εποχή της παντοδυναμίας του, έχει κοντά του ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα, ο ένας εξ΄ αυτών που έχει διατελέσει και υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο Αντώνης Κοτσακάς, θεωρείται άνθρωπος – κλειδί στο επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο δεύτερος είναι ο πρώην διευθυντής Τύπου του πολιτικού γραφείου του κ. Τσοχατζόπουλου, Γιώργος Αγραφιώτης ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, εγκαθίσταται για τα καλά στην Κουμουνδούρου.

Σας θυμίζουμε, ωστόσο, πως δεν ενώνει μόνο αυτό τους δυο πολιτικούς, αλλά και η μειωμένη στρατιωτική θητεία του Αλέξη Τσίπρα που έγινε (με βύσμα;) βάσει του νόμου Τσοχαταζόπουλου. Κάτι που και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδεχτεί δημοσίως...
makeleio.gr


 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Το σύριζα Έλληνα κι Ελληνίδα σε θεωρεί λαθρομετανάστη μέσα στο ίδιο σου το σπίτι που είναι η Πατρίδα σου, η γη των προγόνων σου. Σε αυτόν το τόπο που οι πρόγονοι σου έχυσαν το αίμα τους για την λευτεριά, σήμερα σε θέλουν ίσο με τους λαθρομετανάστες «μπουκαδόρους».

Οι πρόγονοι μας έδωσαν την ζωή τους για να ήμαστε ελεύθεροι από  Αλβανούς (πχ) που ήταν συνεργάτες όλων των εισβολέων της πατρίδας μας, Τούρκων, Ιταλών φασιστών, Γερμανών ναζί, και τώρα, θα τους δώσει ο σύριζα ίσα δικαιώματα με εσένα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ AIDS

Μιλάμε για γυναίκες οι οποίες γνώριζαν ότι πάσχουν από μολυσματική ασθένεια και συνέχιζαν να εκδίδονται. Αν αυτό δεν είναι έγκλημα τότε τι είναι;

Τις θέλουν στην Ελλάδα! Ο σύριζα ζητά να τους πληρώσουμε και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αφού πρώτα γέμισαν τον τόπο με ιο.



Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Οι Έλληνες δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους, αυτοκτονούν, πληρώνουν χαράτσια και ο σύριζα ζητάει να πληρωθούν χρήματα στους λαθρομετανάστες που παρακολούθησαν σεμινάρια εκμάθησης ελληνικής γλώσσας.


Τους έμαθαν την γλώσσα θα τους πληρώσουν κι από πάνω.



 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Είναι γνωστό ότι οι εγκληματίες, τραμπούκοι, κουκουλοφόροι των Εξαρχείων, είναι τα αγαπημένα παιδιά του σύριζα.


Φροντίζουν να το επιβεβαιώνουν κάθε στιγμή οι αναρχοαριστεριστές του κόμματος-εκτρώματος αυτού.




ΤΟ «ΑΠΟΚΟΜΜΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Αυτός είναι ο σύριζα. Θέλουν την πρέζα ανεξέλεγκτη. Θέλουν την νεολαία ζόμπι. Θέλουν την Ελλάδα μαστουρωμένη. Ξυπνάτε!

Σάββατο 30 Απριλίου και Κυριακή 1 Μάη, Στρατόπεδο ΚΟΔΡΑ, Καλαμαριά. Απαγορεύστε τις απαγορεύσεις, για την μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις για πιο δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές περί “ναρκωτικών” ουσιών.



Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ


 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Ο σύριζα αδιαφορώντας για το τι απέγιναν οι 1619 αγνοούμενοι από τους εισβολείς Τούρκους, στο μαρτυρικό νησί μας, την Κύπρο, θέλει συνύπαρξη των Τούρκων με τους γηγενείς από τα πανάρχαια χρόνια Έλληνες, στο νησί της Αφροδίτης.


 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ


Ο σύριζα συμμετέχει ενεργά με την νεολαία του στο πανηγύρι της ανωμαλίας που οργανώνουν βρώμικοι κύκλοι κάθε χρόνο στην Αθήνα.

Την άλλοτε Πόλη της Σοφίας, του Πολιτισμού και της Ανδρείας.



Δείτε τις εικόνες από την βεβήλωση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύριζα.


Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Αυτή είναι η σελίδα του βουλευτή του σύριζα Στρατούλη, η οποία παραπέμπει στη γνωστή σελίδα των αναρχικών δολοφόνων.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ, ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...





Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ:

Όλοι μετανάστες, γυναίκες, ομοφυλόφιλοι, μέσο της συνιστώσας του ΚΟΚΚΙΝΟ

Το κόκκινο που υπογράφει στο πανό είναι μια από τις 12 αναρχοαριστερές συνιστώσες που αποτελούν το συριζα. Τα λόγια είναι περιττά αφού οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.




Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ.

Προσοχή κίνδυνος! Η χώρα βουλιάζει και το πρώτο κόμμα δεν ξέρει τι πιστεύει. Ένα κόμμα με πολλές γνώμες που άλλα λέει τη μια και άλλα λέει την άλλη. Μια από τις 12 οργανώσεις (ΚΟΕ) που αποτελούν τον συριζα είναι κατά τις ευρωζώνης, ενώ ο πρόεδρος του σε συνέντευξη που έδωσε στο CNBC, λέει ότι είναι υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη. Παίζουν με τις τύχες μας; Τελικά υπέρ ή κατά της ευρωζώνης;

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ;;;; ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Ένα κόμμα αποτελούμενο από 12 συνιστώσες αναρχοαριστερών οπαδών της βίας, της κουκούλας των μολότωφ και της αναρχίας ο συριζα.

Το λένε τα στοιχεία:
Το συνονθύλευμα που επένδυσε στην αγανάκτηση του λαού, για να του σερβίρει μια σειρά εντελώς ανέφικτων προτάσεων, μεγάλων υποσχέσεων, για επιστροφή των χαμένων προνομίων, την έξοδο από το μνημόνιο και την απαλλαγή από το χρέος έτσι απλά, χωρίς να λέει πως θα καταφέρει το ακατόρθωτο.

Η ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ:
• ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ.
• ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
• ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
• ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΚΟΥ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΛΠ.
• ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ.
• ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
• ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
• ΥΠΕΡ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
• ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΟΜΟΕΘΝΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ



Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ.



 
 
 
 
Δείτε το βίντεο (ειδικά μετα το 4:25) απαντήστε σωστά και κερδίστε τη σωματική σας ακεραιότητα: Ο Τραμπούκος που βλέπετε ανήκει:
α) Στην χρυσή αυγή
β) στον Συριζα
γ) στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά
δ)στην εξωκοινοβουλευτική ακροδεξιά
ε) στο ψυχιατρείο
 
 
 
 
ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΨΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ''ΝΕΟΝΑΖΙ''

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο ....

Είναι από την εκπομπή ''ΜΙΛΑ'' της μεγάλης ''κυρίας'' του κοτσομπολίου και της εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου Τατιάνας Στεφανίδου...

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ βαφτίζει ''ΝΕΟΝΑΖΙ'' έναν νέο από το κοινό που τόλμησε να τους τα πει “χύμα”... τα συμπεράσματα δικά σας...
 
 
 
 
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.


ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ (ΤΖΑΜΙΟΥ) ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 13 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.















 
 
 


9 σχόλια:

  1. Ό,τι και να λέτε, σήμερα η μόνη δύναμη που μπορεί να ρίξει τα Μνημόνια είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι όσο πιο αριστερός είναι, τόσο πιο σίγουρος. Όσο γέρνει προς τις θέσεις Δραγασάκη, τόσο πιο αβέβαιος. Όποιος σήμερα στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ κάνει αβάντα στη ΝΔ και τα Μνημόνια, υπερασπίζεται τους βιομήχανοςυ και τους εφοπλιστές, επιδιώκει την υποδούλωση της Ελλάδας, το ξεπούλημα του φυσικού της πλούτου και των υποδομών και την εξαθλίωση του λαού. Όλα τ' άλλα είναι εκ του πονηρού (ρύσαι ημάς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αει γαμησου κολοαριστερε εθνοπροδοτη το μονο πραγμα που κανει το συριζα ειναι να πλανα τον λαο> για αυτο δεν μασ παρατασ και εσυ και ολοι οι αλλοι κολοαριστεροι εβραιοδουλοι σαν κε σενα με τισ κολοαριστεριστικεσ παραπληροφορησεισ σασ ΅και γενικοτερωσ τισ μαλακιεσ΅που εσεισ κολοαριστεροι συνηθιζετε να λετε> αιμα τιμη χρυση αυγη για να ξεβρωμισει η ατυχη πατριδα μασ απο τουσ κολοαλλοδαπουσ και ανθελληνικα παρασιτα οπωσ εσεισ οι κολοαριστεροι

      Διαγραφή
    2. Το κακό είναι φιλε μου advocate ότι δεν είναι οργισμένος ολόκληρος ο λαός.
      Δεν μπορεί να είσαι οργισμένος και να αλλάζεις την ψήφο σου. Κάνεις άλλα πράγματα.
      Ο οργισμένος τις προάλλες, που δούλευε ο άνθρωπος 40 χρόνια, μικροεπιχειρηματίας, τα πήρε στο κρανίο και πήγε με τσεκούρι στην εφορία. Τι να έκανε ο άνθρωπος πνίγηκε.
      Αυτός όποια ψήφο και να αλλάξει στο πάτο τον έχουνε, στο βόθρο κάτω πατημένο.
      Οπότε δεν γίνετε να είσαι οργισμένος και να ψηφίζεις Ρεπούση!!
      Δηλαδή πόση οργή εχεις μέσα σου και τι θέλεις να αλλάξει σ’ αυτή την κοινωνία ψηφίζοντας Ρεπούση κι άλλα τέτοια μπουμπούκια. Τι ακριβώς!

      Διαγραφή
    3. απλα οποιος ειναι ανθελληνας η ξενος ψηφιζει τσιριζα... κ οποιος αγαπαει την πατριδα του εχοιυν βρει το κολπο κ τον αποκαλουν χρυσαυγιτη... ειτε οι τελευταιοι βγουν δηλαδη οι ναζιστες ειτε αυτοι τα αναρχοκουμουνια που εχουν δολοφονησει κ αυτοι ενα σωρο κοσμακι εχει να γινει σφαγμος θα σφαχτουν ολοι τους κ γενικος οσοι ειναι κατα της χωρας .

      Διαγραφή
    4. advocate δυστυχως εισαι ανημερωτος το συριζα ειναι το πασοκ νο2 θα εξακολουθησει να ειναι στο μνημονιο δικος τους ειναι κ αυτος κ οσο στοιχημα θελεις για ψαξε δηλωσεις του τσιπρα ...

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζευτήκατε εκεί στον Τσίριζα όλοι οι καταστροφείς της χωράς που ψηφίζατε 40 χρόνια Πασοκ και μας το παίζετε και σωτήρες.
    ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ, ΑΗΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν θα ψηφιζα συριζα αλλα με αυτα που διαβασα παραπανω μαλλον θα το ψηφισω τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψηφιζα προς τα κεντροδεξια συνηθως, μετα απο αυτο που ειδα ομως επομενη φορα θα ψηφισω συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή