Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η ελληνική εργατική τάξη πρέπει να επιβιώσει

Η αφύπνιση του ελληνικού λαού θα δώσει απάντηση και στο μεταναστευτικό ζήτημα και στις αρνητικές πολιτικές παρενέργειες του


Ακόμη και οι εκπρόσωποι των μεταναστευτικών οργανώσεων ενέκριναν
το κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα.
Από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε πόσο απάτη είναι τα δήθεν μέτρα
κατά της λαθρομετανάστευσης...

Κατά την προεκλογική περίοδο, παρακολουθήσαμε ένα κακοπαιγμένο και φτηνό θέατρο. Ξαφνικά, όλοι αυτοί που μετέτρεψαν τη χώρα σε ένα ξέφραγο αμπέλι ανακάλυψαν την αλήθεια. Ότι δηλαδή το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο γκέτο, ότι οι κάτοικοι δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν, ότι για τη δημόσια υγεία το ρολόι έχει γυρίσει σε προηγούμενους αιώνες, με την εμφάνιση ασθενειών που είχαν εξαφανιστεί κτλ. Και αφού έγινε το θαύμα και αποκαταστάθηκε η... όραση των πολιτικών και μπορούν πλέον να βλέπουν την πραγματικότητα, πέρασαν και στην εφαρμογή «μέτρων». Δημιούργησαν «κέντρα φιλοξενίας μεταναστών», συγκεντρώνοντας εκεί ελάχιστους μετανάστες, προκειμένου να μας πείσουν για την αλήθεια των προθέσεων τους.

Φυσικά, στις γειτονιές της Αθήνας τίποτα δεν άλλαξε. Μόνο για κάποιο διάστημα βόλταραν συνεχώς δημοσιογράφοι με κάμερες, για να καταγράψουν τους φοβερούς «διωγμούς». Όσο για τα «κέντρα φιλοξενίας», αμφιβάλλουμε αν πρόκειται να ξανακούσουμε τίποτα. Το πόσο στημένο ήταν αυτό το σχέδιο φάνηκε ξεκάθαρα από τη στάση των οργανώσεων των μεταναστών, που επικρότησαν τα μέτρα, ξέροντας βέβαια ότι τίποτα από αυτά δεν θα εφαρμοστεί.

Η ελληνική μεγαλοαστική τάξη έχει αποφασίσει να μετατρέψει τη χώρα σε ένα εξαθλιωμένο τριτοκοσμικό κράτος. Ένα κράτος στο οποίο οι Έλληνες θα γίνουν μειοψηφία και θα αντικατασταθούν από ανθρώπους από τις πιο φτωχές χώρες της Ασίας και της Αφρικής, χωρίς καμιά πολιτική και κοινωνική συνείδηση, φορείς των πιο ετερόκλητων μεταξύ τους πολιτισμών. Ο ελληνικός λαός αυτό το έχει καταλάβει πολύ καλά. Όσο κι αν προσπάθησαν να τον αποπροσανατολίσουν και να τον τρομοκρατήσουν, η αλήθεια είναι πια ξεκάθαρη. Το υψηλό πολιτικό επίπεδο του ελληνικού λαού, για άλλη μια φορά, μπήκε εμπόδιο στα σχέδια τους.

Σε αυτές τις εκλογές, η καταβαράθρωση των δύο μεγάλων κομμάτων έγινε όχι μόνο για το Μνημόνιο, αλλά και γιατί ήταν οι κύριοι εφαρμοστές του σχεδίου για την αντικατάσταση του ελληνικού λαού. Η ενίσχυση του κόμματος του Τσίπρα δεν σημαίνει ότι πήρε συγχωροχάρτι για τις απαράδεκτες θέσεις του στο μεταναστευτικό. Ας θυμηθούμε αυτούς που, ενώ διαδήλωναν στο Σύνταγμα εναντίον του Μνημονίου, με θράσος κατηγορούσαν όποιον κρατούσε ελληνική σημαία για «φασίστα» και «ρατσιστή».

Αυτούς που δεν βρήκαν μια λέξη συμπόνιας για το συμπολίτη μας που πέρυσι τέτοιο καιρό δολοφονήθηκε άγρια από αλλοδαπούς, ενώ θα συνόδευε τη γυναίκα του στο μαιευτήριο. Αυτούς που είναι έτοιμοι να δικαιολογήσουν οποιαδήποτε εγκληματική πράξη, αρκεί να την έχει κάνει αλλοδαπός, ενώ οι Έλληνες είναι πάντα οι «φασίστες». Αυτούς που επιμένουν να βαφτίζουν μελλοντικό εργατικό κίνημα της χώρας τους μετανάστες. Αυτοί οι μελλοντικοί «επαναστάτες», στις ηρωικές συγκρούσεις εναντίον του Μνημονίου, όταν του διαδηλωτή το στόμα καιγόταν από τα χημικά, του πουλούσαν το νερό, όταν πνιγόταν από τα δακρυγόνα, του πουλούσαν τη μάσκα!

Ο ελληνικός λαός έχει δώσει ηρωικές μάχες ενάντια στο φασισμό και αυτό είναι βαθιά χαραγμένο στη συλλογική του μνήμη και συνείδηση. Όσο ο ελληνικός λαός αφυπνίζεται, όλοι αυτοί θα μένουν στο περιθώριο. Όσο ο λαός αγωνίζεται, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον παραπλανήσει. Γιατί, πολύ απλά, ξαναβρίσκει τη δύναμη του, τις παραδόσεις του και την αγωνιστική κληρονομιά του. Έφτασε πια η εποχή που το καμίνι της πάλης θα λιώσει καθετί ψεύτικο και θα ατσαλώσει καθετί γνήσιο!

Μαρία Καράβολα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου