Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Χαρίζουν τη χώρα σε Πακιστανούς, Μπαγκλεντισιανούς, Αφγανούς, Αλβανούς

Να σταματήσει ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων

Για να νοσηλευτεί ένας Έλληνας σε δημόσιο νοσοκομείο θα χρειαστεί να πληρώσει το 25% των φαρμάκων και το 10% της νοσηλείας. Σε περίπτωση που είναι ανασφάλιστος θα τον διώξουν.

Σε περίπτωση που πάει ένας λαθρομετανάστης ή ένας αλλοδαπός σε δημόσιο νοσοκομείο, είτε ασφαλισμένος είναι είτε ανασφάλιστος θα τον δεχτούν χωρίς να πληρώσει δεκάρα τσακιστή.

Σύνταξη υπερηλίκων ανασφάλιστων 400 ευρώ έκαστος, είναι η σύνταξη που λαμβάνουν οι ηλικιωμένοι Αλβανοί με μια απλή δήλωση ότι κατοικούν ή φιλοξενούνται στην Ελλάδα. Με αποτέλεσμα όλη η υπερήλικη Αλβανία να έρχεται στην Ελλάδα με ψεύτικες δηλώσεις και να λαμβάνει συντάξεις των 400 ευρώ την ίδια στιγμή που την κόβουν από τους Έλληνες.


Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012 Νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος
Φρικτά ήταν τα βασανιστήρια που υπέστη από τους δολοφόνους της μία 64χρονη στα Γιάννενα. Δεμένη με μονωτική ταινία, χτυπημένη σε όλο της το σώμα, ειδικά όμως στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο και στο τέλος στραγγαλίστηκε με μονωτική ταινία. Οι δράστες είχαν ως βασικό κίνητρο τη ληστεία, την βασάνισαν μέχρι τέλους. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το φρικτό έγκλημα έγινε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία των Ιωαννίνων, στην οδό Χρήστου Πάτση, στην Πλατεία Πάργης. Η φρικαλεότητα του εγκλήματος δεν χωράει σε ανθρώπου νου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τέταρτη φρικτή δολοφονία που σημειώνεται στα Γιάννινα το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου