Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Πλάτες σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και Ε.Ε κάνει η Παπαρήγα!

«Όχι» της Παπαρήγα σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλες αντικομουνιστικές ηλιθιότητες της Παπαρήγα.

Παπαρήγα: Η τυφλή αγανάκτηση και η χείμαρρα των αυταπατών του λαϊκού ήταν η αιτία της ελάχιστης ανόδου του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ δεν μπορούσε να πάρει υψηλό εκλογικό αποτέλεσμα διότι το κίνημα είναι εγκλωβισμένο σε αναγεννημένες αυταπάτες.

Η Παπαρήγα μας λέει ούτε λίγο ούτε πολύ πως η πολιτική των μνημονίων συνεχιστεί με δριμύτερους ρυθμούς ο κόσμος έχει αναγεννημένες αυταπάτες για το σύστημα ενεργεί στα τυφλά και πως το ΚΚΕ έχει την σωστή πολιτική όπου ο λαός δεν έχει κατανοήσει.

Το ότι το ΚΚΕ παρουσιάστηκε σαν κακόμοιρο και η δήλωση της Παπαρήγας πως δεν θέλει να αναλάβει την εξουσία και ακόμα χειρότερο που απέρριψε την πρόταση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να κάτσει στο ίδια τραπέζι και να συζητήσουν πια πολιτική θα πρέπει να ακολουθηθεί με συγκεκριμένες προτάσεις και όχι γενικά και αφηρημένα ιδεολογικά σχήματα προπαγάνδας όπως «την κρίση πρέπει να πληρώσει η πλουτοκρατία» το «φταίει ο καπιταλισμός» ή η «ιμπεριαλιστική ΕΕ», και το «εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» που δεν ανοίγουν τον δρόμο για καμία ανατρεπτική δράση της εργατικής τάξης και του λαού διότι βάζουν το κάρο μπροστά από το άλογο.

Και αυτή η πολιτική δεν είναι τυχαία. Είναι η πολιτική των ανθρώπων που δεν θέλουν στα σοβαρά να οδηγήσουν στην πράξη τις μάζες για να ανατρέψουν την υπάρχουσα συστημική καπιταλιστική τάξη πραγμάτων. Είναι η πολιτική για γιορτές και πανηγύρια και η αυτοϊκανοποίηση των γενικών θέσεων του κομμουνισμού ως στατικές θέσεις ευαγγελίου όπως οι χριστιανοί έχουν τις 10 εντολές του Μωυσή.
Ε! Είναι δυνατόν ο λαός να ακολουθήσει μαζικά μια τέτοια σεχταριστική και ηλίθια πολιτική Παπαρήγα μουουουουουου!

«Η απόρριψη του μνημονίου οδηγεί σε έξοδο από το ευρώ»

Το ενδεχόμενο απόρριψης του μνημονίου οδηγεί σε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ προειδοποίησε το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ, Γεργκ Ασμουσεν, αναφερόμενος στις εξελίξεις στη χώρα μας.

«Η Ελλάδα πρέπει να έχει υπόψη της πως δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στο πρόγραμμα εξυγίανσης εάν θέλει να παραμείνει στο ευρώ», σημείωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος της ΕΚΤ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Handelsblatt.

Το ΚΚΕ δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ με μοναδική συμφωνία την απόρριψη του μνημονίου (το οποίο όπως λέει και ο Τσίπρας δεν θα αναγνωρίσει) που αντικειμενικά θα οδηγούσε την χώρα έξω από το ευρώ και που θα λειτουργούσε σαν ντόμινο στην διάλυση του νεοταξίτικου νομίσματος και κατά συνέπεια της ΕΕ;

Μήπως αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι εγκέφαλοι του ΚΚΕ; Πως αυτός είναι ο πρακτικός δρόμος όχι μόνο για να φύγη η χώρα από την ΕΕ, αλλά και ο τρόπος στο να διαλυθεί και να ξεμπερδέψουν μια και καλή όλοι οι λαοί της Ευρώπης από αυτό το ιμπεριαλιστικό έκτρωμα του λάκκου των λεόντων των πολυεθνικών που θέλουν να καταβροχθίσουν τα έθνη κράτη  για να προωθήσουν την ολοκληρωτική παγκόσμια διακυβέρνηση των πολυεθνικών!

Ε! ρε δεν πάτε να γαμ*θ*τε που τολμάτε να μας λέτε πως είσαστε ρε κουφάλες της ηγεσίας του ΚΚΕ τάχα κατά της ΕΕ των ιμπεριαλιστών.

Κώστας οικοδόμος
Πηγή: Εγερσις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου