Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Δεν πείθουν η ΝΔ και ο αρχηγός της

Αργά θυμήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς την ασφάλεια. Και αυτό την ώρα που τα στελέχη του, αντί να μιλούν για λαθρομετανάστες, μιλάνε για «παράνομους» μετανάστες, ώστε να είναι σε «πολιτικά ορθό» πλαίσιο. Δεν πείθουν η ΝΔ και ο αρχηγός της. Τα όσα ειπώθηκαν στο Ζάππειο, θα ήταν καλά αν λέγονταν σε ανύποπτους χρόνους και όχι προεκλογικά. 

Υποκρισία

Τέρμα πια η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς, είπε ο Α. Σαμαράς στο Ζάπειο. Έτσι έγραψε ο αριστεριστής λογογράφος του. Επίσης, τα ονόματα στα ψηφοδέλτια του κόμματος του, άλλα λένε. Λαμπράκης π.χ. Η κοροϊδία πρέπει να έχει ένα τέλος. 

Για την Υπατία & λαθρομετανάστευση

Μερικά πράγματα ακόμα από αυτά που είπε ο Σαμαράς και αφορούν στη λαθρομετανάστευση: «Πριν ένα χρόνο περίπου το ΠΑΣΟΚ με τη συνεργασία ακτιβιστών της αριστεράς, δημιούργησαν το επεισόδιο της Υπατίας. Όπου εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες μεταφέρθηκαν με την άδεια των αρχών, κατέλαβαν Πανεπιστημιακό χώρο, κι ύστερα... «διαπραγματεύθηκαν» τα αιτήματα τους, που ήταν το εξής ένα: η νομιμοποίηση τους στην Ελλάδα! Ξέρετε έστω κι ένα κράτος στον κόσμο που θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο; Κι όμως εδώ έγινε! Και τώρα ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να «καθαρίσει» το κέντρο της Αθήνας. Ειλικρινής μεταμέλεια; Προεκλογικό πυροτέχνημα, ώστε να ξεχάσει ο κόσμος τις ευθύνες του κόμματος αυτού για την Υπατεία κι όλα όσα προηγήθηκαν; Μάλλον σκέτη υποκρισία! Γιατί το ίδιο κόμμα, πριν ένα χρόνο ακόμα, έφερε το νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια, που καθιστά την Ελλάδα «μαγνήτη» για την προσέλκυση παράνομων μεταναστών. Και τον νόμο αυτό τον διατηρεί ακόμα. Εμείς θα τον καταργήσουμε αμέσως!» 


Κατά αριστεράς

Σαμαράς: «Είμαστε αντίπαλοι της αριστεράς. Ιδεολογικοί αντίπαλοι. Δεν είμαστε «εχθροί» με κανέναν. Δεχόμαστε την κριτική της αριστεράς, που πολλές φορές είναι ισοπεδωτική. Καμιά φορά είναι και παραληρηματική. Αλλά στο εξής θα δέχεται κι εκείνη την κριτική μας. Αυτό λέγεται Δημοκρατία, για όσους δεν το καταλαβαίνουν. Η αριστερά θέλει να αντιπαρατεθεί. Το ΠΑΣΟΚ θέλει ότι το βολεύει κάθε στιγμή. Εμείς θέλουμε να συνθέσουμε. Η Κοινωνική Δικαιοσύνη δεν είναι «μονοπώλιο» της αριστεράς. Η ασφάλεια του Πολίτη δεν είναι «εμμονή» της Δεξιάς. Όλα αυτά είναι ανάγκες της κοινωνίας. Κι όλα αυτά πρέπει να τα συνθέσουμε. Γιατί όλα αυτά (κοινωνική δικαιοσύνη και ασφάλεια) δεν είναι αντίθετα. Πάνε μαζί! Είτε στέκουν μαζί είτε καταρρέουν μαζί. Εμείς θέλουμε να απαντήσουμε στις αγωνίες όλης της κοινωνίας. Γιατί όλοι έχουν κάτι να πουν και κάτι να προσφέρουν. Είμαστε αντίπαλοι με τις εμμονές της αριστεράς. Όχι με τους ανθρώπους της, που έχουν κι αυτοί τα ίδια προβλήματα όπως όλοι. Κι ήμαστε όλοι παιδιά της ίδιας πατρίδας. Εδώ θα ζήσουμε, εδώ μεγαλώνουν τα παιδιά μας» 

Για τις φυλακές

Σαμαράς: «Ύστερα θα αποσυμφορηθούν οι φυλακές. Γιατί σήμερα είναι γεμάτες και πολλοί που καταδικάζονται, ουσιαστικά δεν εκτείνουν τις ποινές τους, γιατί δεν υπάρχει χώρος στις φυλακές. Πως θα αποσυμφορηθούν; Με το να λειτουργήσουν καινούργια σωφρονιστικά καταστήματα που υπάρχουν αλλά παραμένουν κλειστά! Και με το να απελαθούν οι χιλιάδες των αλλοδαπών που παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές. Για τους περισσότερους μπορεί να υπάρξει διακρατική συμφωνία με τις χώρες προέλευσης τους, να τους υποδεχθούν και να τους κρατήσουν εκείνες. Η σχετική διπλωματική προετοιμασία έχει αρχίσει από την πρώτη στιγμή». 

Πλαστογραφία;

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μπαίνουμε σε διάλογο με πλαστογράφους. Η Δικαιοσύνη οφείλει εναντίον αυτών και των χαλκείων της Τρόικας, να πράξει ΤΑΧΙΣΤΑ το καθήκον της για το κακούργημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως και της συκοφαντικής δυσφήμισης που συντελείτε για άλλη μία φορά σε βάρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Εκτός και αν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα η συμμετοχή δικαστών στα ψηφοδέλτια. Οι ψεύτες και οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν μετά τη σημερινή προσφυγή μας στην ποινική και αστική Δικαιοσύνη». Αυτά υπογραμμίζει το κόμμα του Πάνου Καμμένου, με αφορμή την επίθεση του «ΕΤ» στον υποψήφιο του κόμματος και τον Βασίλη Χήτο. 

Τι θα γίνει με το Λιμενικό κ. Βενιζέλο;

Αφού προκάλεσαν πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα, καταργώντας το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, τώρα θέλουν να το επανασυστήσουν. Όμως η εξαγγελία του Ευάγγελου Βενιζέλου, δεν πείθει κανέναν. Τα όσα είπε, υπογραμμίζοντας ότι «μπορούμε να φτάσουμε σ’ έναν μέγιστο αριθμό 14 υπουργείων συμπεριλαμβανομένου και του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, που πρέπει να αποκτήσει και πάλι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή δύναμη του κόσμου, η Ελλάδα», προκάλεσαν γέλια. Σημειώστε πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν ξεκαθαρίζει την θέση του κόμματος του για το τι θα γίνει με το Λιμενικό Σώμα. 

Μεθοδεύσεις ΠΑΣΟΚ & ΝΔ

Αισχρές πρακτικές του δικομματισμού... Ο Γιώργος Κασσάρας, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, με την Κοινωνική Συμφωνία, καταγγέλλει τον «πράσινο» υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο και τον «γαλάζιο» υφυπουργό Δημήτρη Βαρτζόπουλο: «Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο και το διακομματικό Υπουργείο Υγείας (Υφυπουργός της Ν.Δ, Δημήτρης Βαρτζόπουλος), για προεκλογικές, ρουσφετολογικές μετακινήσεις προσωπικού από τα νοσοκομεία των νησιών μας. Καταπατώντας κάθε έννοια χρηστής διοίκησης και δεοντολογίας, συνεχίζουν να υπογράφουν υπηρεσιακές μεταβολές και μετακινήσεις, απογυμνώνοντας τα ήδη υποστελεχωμένα νοσοκομεία μας. Ο υπουργός Υγείας αφού έκανε ότι μπορούσε, για να διαλύσει το ΕΣΥ στα νησιά μας και ενώ είναι απερχόμενος, συνεχίζει την καταστροφική πολιτική του. Συγκεκριμένα στις 10.4.2012 μετακίνησε την μοναδική ιατρό-ακτινολόγο του ΚΘ-ΚΥ Λέρου, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η Λέρος, η Πάτμος, οι Λειψοί, το Αγαθονήσι και οι Αρκιοί στο έλεος του κ. Λοβέρδου και την προστασία του Θεού. Την επόμενη ημέρα 11.4.2012, ημέρα προκήρυξης των εκλογών, μετακίνησε τον έναν εκ των δύο ενεργών οδηγών του Κ.Υ. Κω για το Κ.Υ. Ξάνθης, όπου πέραν των άλλων λειτουργεί και ΕΚΑΒ, ενώ στην Κω δεν υπάρχει ούτε ΕΚΑΒ, παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις και ήδη η τουριστική περίοδος ξεκίνησε» (από το enikos.gr). Και καλά, ο κ. Λοβέρδος είναι γνωστός για τις μεθόδους του... Εφόσον όμως τα παραπάνω αληθεύουν: οι κύριοι Σαμαράς & Καραμανλής, τι έχουν να πουν για την απαράδεκτη μεθοδολογία του κ. Δημήτρη Βαρτζόπουλου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου