Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Σε αυτή την Ευρώπη θέλετε να μείνουμε; (Αφιερωμένο ειδικά στους «Ορθοδοξοφανείς» Ευρωλιγούρηδες).

Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει η ιδέα «Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια», μπορούν κάλλιστα να πάνε στην Κούβα να μαζέψουν καφέδες, όπως έκαναν στα νιάτα τους και να μας αφήσουν ήσυχους.

Η Ελλάδα, είναι μια χώρα με επίσημη θρησκεία και εθνοκεντρική Παιδεία. Το πόθεν ερχόμαστε, το ποιοι ήμαστε και τι πρεσβεύουμε ως έθνος, είναι κατανοητό από την νεολαία μας.

Όσοι προσπαθούν να προωθήσουν μηδενιστικά και ελευθεριακά πρότυπα, να κρατήσουν τους νεολαίους στο σκοτάδι, πρέπει να αντιμετωπιστούν με πυγμή.

Είναι απλό και εφικτό και αποτελεί μονόδρομο για την σωτηρία της χώρας.

ΣΧΟΛΙΟ
Της ανωμαλίας γίνεται στην Ευρώπη...

Απορώ τελικά με την επιμονή ορισμένων... στην ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας.
Έχω πει ότι συμφωνώ με την συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι μια οικονομική ΚΑΙ ΜΟΝΟ ένωση ξεχωριστών ισοτίμων κρατών κι όχι μια ομοσπονδία Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης.....

Δεν γίνεται κάθε παρακμιακό ψευτοπροοδευτικό καταστροφικό μέτρο που ψηφίζουν οι Ευρωπαίοι να το φέρνουμε στην πατρίδα μας, να καταστρέφουμε τις ελληνικές οικογένειες και να βρωμίζουμε το ευλογημένο από τον Θεό, ιερό Μυστήριο του Γάμου.

Γάμοι ομοφυλοφίλων
Η  Ευρωπαία Επίτροπος η οποία είναι αρμόδια για τις εσωτερικές  υποθέσεις,  Σεσίλια Μάλμστρεμ, κάλεσε σήμερα (10/5/2012) τους ευρωπαίους ηγέτες να   ακολουθήσουν το παράδειγμα του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, που   τάχθηκε χθες υπέρ του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

«Νομίζω   ότι ένα ζευγάρι που αγαπιέται θα πρέπει να είναι σε θέση να παντρευτεί   οπουδήποτε στην Ευρώπη, είτε είναι ετεροφυλόφιλο ζευγάρι ή  ομοφυλόφιλο»,  γράφει η Μάλμστρεμ στον λογαριασμό της στο Twitter.
«Ο Ομπάμα αποδεικνύει ότι είναι μεγάλος ηγέτης στο θέμα αυτό», πρόσθεσε.  

Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD) το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης
Μετά  την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη  στην  ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν  απαγόρευσε την  ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα  το νεοϊδρυθέν  Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).
Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.
Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:
  • Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
  • Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση
Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου