Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Δεν θα ησυχάσουν αν δεν γίνει κι εδώ «Αραβική Άνοιξη»!!!

Πολλά γράφτηκαν για τις πρόσφατες δολοφονικές επιθέσεις ισλαμιστή τρομοκράτη στην Τουλούζη της Γαλλίας, με 7 νεκρούς. Η άμεση πολιτική συνέπεια, πάντως, ήταν η ενίσχυση του Σαρκοζί ενόψει των γαλλικών εκλογών.

Πριν από 8 χρόνια ισλαμιστές είχαν χτυπήσει τρένο στη Μαδρίτη, αφήνοντας πίσω τους 200 νεκρούς. Τότε η άμεση πολιτική συνέπεια ήταν η συντριβή του Αθνάρ στις ισπανικές εκλογές που έγιναν αμέσως μετά, ενώ φαινόταν ότι θα τις κέρδιζε, και η άνοδος του Θαπατέρο, που απέσυρε αμέσως τα ισπανικά στρατεύματα από το Ιρακ. Κάτι που επιθυμούσε διακαώς η Γαλλία, η οποία ήταν αντίθετη σ’ εκείνο τον πόλεμο.

Η άλλη «σύμπτωση» ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις είναι ότι οι δράστες σκοτώθηκαν από την αστυνομία.


Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι δεν μας λένε ψέματα! Ότι μας «πέταγε» ο Γ.Α.Παπανδρέου έγινε 100% στην πράξη. Μιλάει ο Γ.Α. Παπανδρέου.. και αφού ζήτησε να έρθει πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, και αφού μας ζητάει να αναλογιστούμε διάφορα, ο άνθρωπος αυτός, (που μας έσωσε), τώρα δίνει διαλέξεις για, «χάραξη πολιτικής σε ακραίες συνθήκες» και μαθαίνει στους άλλους πως θα σώνουν τους λαούς τους, μίλησε…. «Για Ευρωπαϊκή Άνοιξη».

Μήπως σας θυμίζει αυτούς που μιλούσαν για Αραβική Άνοιξη; Και τι έγινε στο Βόρειο Τόξο της Αφρικής; Σας θυμίζει τίποτα;

Ο Γιωργάκης Ξέρει Πολύ Καλά Τι Θα Γίνει! Επίσης υπάρχουν πουλάκια στα μπαλκόνια που σου λένε ότι θα κυβερνήσουν και κάνουν Σ-Υ-Ν-Ε-Ι-Δ-Η-Τ-Α ότι κάνουν. Τώρα βέβαια, κάποιοι για την βόλεψη τους «τρέχουν» πίσω τους!

Για Ευρωπαϊκή Άνοιξη λοιπόν μας μίλησε ο Παπανδρέου κι αφού μας είπε ότι πέτυχαν πολλά, αυτός και η παρέα του, ποντάρει στο καινούργιο τους ανδρείκελο που λέγετε Ολαντ. Και αν για κάποιους, η Αραβική Άνοιξη δεν φαίνεται να έχει σχέση με την Ευρωπαϊκή, φταίει το ότι έχει τον μανδύα της Δημοκρατίας τους! Διότι όπως έσφαξαν και σφάζουν στην Συρία, στη Λιβύη και αλλού, έσφαξαν την γριούλα στα Γιάννενα και άλλους, το ότι αυτοκτονούν Έλληνες κ.λπ., αποδεικνύει το αντίθετο. Και δεν θα ησυχάσουν αν δεν γίνει κι εδώ η ίδια «Αραβική Άνοιξη»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου