Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Τόμας Στραουμπχάαρ ΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ…

Έγινε πρόταση για μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο. Μετά τα σενάρια της εξόδου της χώρας από την ευρώ-ζώνη, όταν άρχισαν να ουρλιάζουν, που δεν πήραν τα ποσοστά που ήθελαν για το ΠΑΣΚΟΚ και τη ΝΔ, οι Γερμανοί, μετά από λίγες ώρες προτείναν να μετατραπεί η Ελλάδα σε «ευρωπαϊκό προτεκτοράτο». Σε γερμανικό δηλαδή!

Την πρόταση αυτή, προκειμένου η χώρα να προστατευτεί από όσους επωφελούνται από την κρίση, (πάλι σε σκέφτηκαν Έλληνα), εισηγείται ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Οικονομίας του Αμβούργου (HWW), Τόμας Στραουμπχάαρ, που κάνει λόγο ότι η Ελλάδα είναι ένα αποτυχημένο κράτος, του οποίου το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη χρημάτων, αλλά θεσμών! Αυτά λέει ο Τόμας. Αλλά τα λέει επειδή τον σφίγγει το στρινγκ..

«Να μετατραπεί η Ελλάδα σε ευρωπαϊκό προτεκτοράτο, για να μπορέσει αυτό το «αποτυχημένο κράτος να προστατευθεί από όσους επωφελούνται από την κρίση» πρότεινε ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Οικονομίας του Αμβούργου (HWW), Τόμας Στραουμπχάαρ.

Χαρακτήρισε την Ελλάδα «αποτυχημένο κράτος», ξεκαθαρίζοντας πως δε ν μπορεί να αμυνθεί με τις δικές της δυνάμεις. Σημείωσε χαρακτηριστικά πως η Γερμανία μπορεί να της παράσχει «συμβουλευτική και πρακτική υποστήριξη για τη δημιουργία λειτουργικών κρατικών δομών, καθώς απέκτησε σημαντική εμπειρία με τη διαδικασία της επανένωσης».

Εμείς Στραουμπχάαρ, επειδή δεν γνωρίζουμε από πολιτικό πολιτισμό, ούτε από διπλωματία..Ένα έχουμε να σου πούμε..ΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ…
..που δεν μπορεί η Ελλάδα να αμυνθεί με τις δικές της δυνάμεις. Μην ξεχνάς ότι με της δικές της δυνάμεις σου έκανε τον ΚΩΛΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΆΚΙ το 40τοσο, και στην Κρήτη και παντού.. ΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ…
Γιατί φυσικά, αυτό δεν μπορείς να το ξεχάσεις.. Κανένας Γερμανός δεν μπορεί να το ξεχάσει… Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ το ότι σας έκαναν τον πωπω τριανταφυλλάκι οι Έλληνες. Δεν μπορείς να ξεχάσεις σε τσούζει ακόμα.

Το δυστύχημα είναι, ότι, όπως τότε βρήκες τσογλαναραίους-τσολακογλαιους, έτσι βρήκες και σήμερα. Και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι υπάρχουν και κάτι εκατομμύρια μαλάκες που ψηφίζουν σήμερα αυτούς τους τσογλαναραίους!

Αλλά μην σκιάζεσαι! Και τότε δεν πήγαν εκατομμύρια να κάνουν του πατέρα σου τον κώλο τριανταφυλλάκι. ΛΙΓΟΙ τον κάνανε..ΛΙΓΟΙ θα στον κάνουν και τώρα…

Τα εκατομμύρια ψηφοφόροι των προσκυνημένων θα λουφάξουν στη γωνία, περιμένοντας να περάσει η κατάσταση, όπως έκαναν και τότε. Έτσι θα κάνουν και σήμερα..έλα εσύ και μην σκιάζεσαι!

Και είναι βέβαια, συντονισμένες οι επιθέσεις διότι η παρθένα του Βερολίνου Μερκελ, το λέει καθαρά: «ότι αν θες να μείνεις στην Ευρώπη, θα κάνεις ότι υπέγραψες».

Αλλά δεν το υπογράψαμε εμείς παρθένα μου. Οι προσκυνημένοι Βενιζέλος, Παπανδρέου κι όλα αυτά τα τσογλάνια το υπέγραψαν. Όλοι αυτοί οι εθνοπροδότες το υπέγραψαν.
Να φτιάξεις μια Ελλάδα για αυτούς τους τσογλαναραίους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου