Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ισλαμοποίηση και η ανομία είναι ο καρκίνος που κατατρώει τα κόκαλα του έθνους μας.

Δεν μπορεί ο Έλληνας Πολίτης να βλέπει ένα Κράτος να φτιάχνει ειδικούς νόμους, επειδή το απαίτησαν 50 παράνομοι μετανάστες στην Υπατία.

Δεν μπορεί να υπάρξει λαός, ούτε οργανωμένη κοινωνία η οποία δεν θα αντιδράσει όπως βρει, σε αυτήν την πλημμυρίδα ανεξέλεγκτων (λαθρο)μεταναστών, η οποία δεν φαίνεται να έχει ούτε λογική, ούτε τέλος.

Ταξική ενότητα Ελλήνων και αλλοδαπών εργαζομένων 

«Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας απευθύνει μήνυμα αγώνα και αλληλεγγύης στους οικονομικούς μετανάστες και μετανάστριες και τους καλεί σε δράση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μεταναστευτική οικογένεια.

Δίνουμε συνέχεια σε μια προσπάθεια χρόνων, στην οποία οι κομμουνιστές και οι ταξικές δυνάμεις στο εργατικό κίνημα συμβάλλουν αποφασιστικά στην πάλη ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία σε σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, παλεύοντας για τη νομιμοποίηση των μεταναστών, για το δικαίωμα στη δουλειά, στη μόρφωση, στη σύνταξη, στην Υγεία, στην Πρόνοια, για τα δημοκρατικά δικαιώματα...
Το ΚΚΕ αντιμετωπίζει τους μετανάστες ως ένα σημαντικό τμήμα της εργατικής τάξης»

Τελικά, μήπως θα πρέπει να βγαίνουμε από την Ελλάδα, να ξαναμπαίνουμε λαθραία και να δηλώνουμε... Γεωργιανοί, Πακιστανοί (και ποιός ξέρει τι άλλο) για να μπορέσουμε να βρούμε δουλειά.

Ο θεωρητικός των πολυπολιτισμικών κοινωνιών, ο απολογητής των «λατιφούντια» της παγκοσμιοποίησης, ο Γ. Παπανδρέου, όταν βρέθηκε στη θέση του πρωθυπουργού, πέρασε από το υπουργείο Εσωτερικών, με τον εξ απορρήτων υπουργό του τότε Γ. Ραγκούση, τον νόμο 3838/2010 περί ιθαγένειας.

Με τη νομοθεσία αυτή άνοιξε ο δρόμος για εύκολες «ελληνοποιήσεις» λαθρομεταναστών, όχι εντός της Ευρώπης όπως πολλοί θέλουν να λένε, αλλά εντός της Ελλάδας, αφού η χώρα μας, χάρη στο Δουβλίνο 2, είναι αποκλεισμένη από την υπόλοιπη Ένωση στο ζήτημα αυτό.

Η Ελλάδα σε διαδικασία βίαιης «ισλαμοποίησης», αφού τα στίφη των λαθρομεταναστών προέρχονται κατά κύριο λόγο πλέον από την Ασία και τη Βόρειο Αφρική, και μάλιστα από χώρες του ριζοσπαστικού Ισλάμ, γίνεται πρόσφορο έδαφος επέκτασης της επιρροής της Τουρκίας.


Αυτό όμως που σοκάρει είναι τα διαφυγόντα κέρδη για το κράτος και τους Ελληνες. Με στοιχεία ΟΟΣΑ, ο τζίρος του παρεμπορίου, στο οποίο επιδίδονται οι λαθρομετανάστες και τα κυκλώματα που τους διακινούν, φθάνει στην Ελλάδα, σε ετήσια βάση, τα 25 δισ. ευρώ σε τζίρο. Τα διαφυγόντα κέρδη σε ΦΠΑ υπολογίζεται ότι αγγίζουν τα 9 δισ. ευρώ, χωρίς να προστίθεται σε αυτά η ασύλληπτη φορολογητέα ύλη. Επίσης, από τη μαύρη εργασία και τις άλλες δραστηριότητές τους οι λαθρομετανάστες εξάγουν τον χρόνο σε παράνομο συνάλλαγμα περίπου 12 δισ. δολάρια.

Οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας υπολογίζονται στα 2.600.000Πληρώνουν τους λαθρομετανάστες για να μείνουν
Το 90% των παιδιών στους σταθμούς του Δήμου, είναι αλλοδαπά.

Οι παιδικοί σταθμοί των Δήμων, παίρνουν παιδάκια για φύλαξη, με βάση των φορολογική δήλωση του γονέα τους, από τα φτωχότερα προς τα πλουσιότερα. Έτσι δεν παίρνουν σχεδόν κανένα ελληνόπουλο, γιατί ο Έλληνας εργαζόμενος δηλώνει 8.000 Ευρώ τον χρόνο ενώ οι μετανάστες λιγότερα. Το 90% των παιδιών στους σταθμούς του Δήμου, είναι αλλοδαπά. Μένουν τα Ελληνόπουλα εκτός παιδικών σταθμών διότι η «αντιρατσιστική πολιτική" του Δήμου το επιβάλει.

Για να παραμείνει μια οικογένεια αλλοδαπών στην Ελλάδα, πρέπει το εισόδημα που δηλώνει ο πατέρας να είναι 8.000 Ευρώ ετησίως, συν 20% για κάθε προστατευμένο μέλος (σύμφωνα με τον νόμο, που πάνε να τον καταργήσουν).....

Το ανακοινωθέν Κοινωνικό Επίδομα αποφασίστηκε να δοθεί σε όλους τους Έλληνες και αλλοδαπούς , με εισόδημα μικρότερο των 10.000 Ευρώ ετησίως.

Αυτόματα γεννάται το ερώτημα: 

Πως μπορεί να πάρει το επίδομα ο αλλοδαπός, που δήλωσε πέρυσι εισόδημα 8 η 9 χιλιάδων Ευρώ, εφόσον αυτόματα έχει χάσει το δικαίωμα της παραμονής του και νομικά και λογικά, θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στην Αλβανία;2 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δρουν όμως για τους εντόπιους μεγαλοκεφαλαιούχους. H μαφία του χαλκού για παράδειγμα, οι περιπλανώμενες ορδές Ασιατών συλλεκτών μετάλλων, κατέστρεψαν την ανάταξη του δικτύου ηλεκτροκίνησης Αχαρνών-Τιθορέας (το πρώτο τμήμα της κεντρικής σιδηροδρομικής γραμμής της χώρας).
    Και τώρα ο ελληνικός λαός θα κληθεί να πληρώσει 23 εκατ. ευρώ, που πρέπει να επιστραφούν στα κοινοτικά ταμεία γιατί δεν πήγαν στον προορισμό τους, και άλλα τόσα για να φτιαχτεί το δίκτυο.
    Η ασιατοποίηση της χώρας έχει πολλές εξωφρενικές πλευρές. Το θέμα είναι ως πότε θα την ανεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή