Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Ο Αντίνοος μαζί με το Αγέλαο και τον Αμφίνομο παίζουν με τις δημοσκοπήσεις

Και ΣΚΑΪ από το κακό του ο αποτυχημένος υποψήφιος πρωθυπουργός έστω και της μιας ώρας, ένεκα Ντόρας.  Αμ τι την ήθελες με τα (ΝΤ)όρα της; Της έδωσες και αέρα στα πανιά της..

φοβού τους δανεικούς και Ντόρα συμφέροντες και Μάνους και Βαλιανάτους και άλλους Ιεχωβάδες ματσωμένους Τζήμερους και Σουλτς.   

Εκστρατεύουν και επιστρατεύουν οι Άθλιο, τους Ιεχωβάδες, Χιλιαστές, τα Σκόπια και τους Σκοπιανούς του Ουράνιου Τόξου και των Πράσινων Αγελάδων και Πράσινων Αλόγων και Πράσινων Οικολόγων Σκοπιανής καταγωγής. Φτύστε τους , Θάφτε τους!
..Ο Αντώνης Σαμαράς, ξεσήκωσε έναν ολόκληρο λαό το ΄93 για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και ισχυρίζεται μέχρι σήμερα πως δικαιώθηκε. Έριξε την κυβέρνηση του Μητσοτάκη το ΄93, για το Μακεδονικό υποτίθεται ενώ η αλήθεια ήταν οι ψηφιακές παροχές του ΟΤΕ προς τον Κόκκαλη και την Siemens και ο διαφαινόμενος τότε κίνδυνος, να φύγει ο έλεγχος από τα Ελληνικά χέρια και να πουληθεί ο ΟΤΕ στους Ιάπωνες (συμφωνία Μητσοτάκη-Μάνου).

..Ως Υπουργός Πολιτισμού της Κυβέρνησης Καραμανλή, τώρα προκειμένου να ικανοποιήσει τα τοπικιστικά ένστικτα των ψηφοφόρων του στη Μεσσηνία, αποφάσισε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009, να μεταφέρει διοικητικά το Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα από την Ηλεία στη Μεσσηνία. Σφοδρή ήταν τότε η αντίδραση του «Ντορικού» Βουλευτή Ηλείας, κ. Κοντογιάννη, που προχθές ο κ. Σαμαράς «μάζεψε» εκ νέου στη ΝΔ, στο πλαίσιο του συναινετικού γάμου με την Ντόρα Μπακογιάννη. Επίσης, στο διάστημα της 6μηνης παρουσίας του στο Υπ. Πολιτισμού έκανε αρκετούς διορισμούς Μεσσήνιων, εκτός ΑΣΕΠ.   Περισσότερα

Ποιοι κλαίγονται ότι τους καίει η κρίση! Αυτοί που έχουν εκατομμύρια και τα σπρώχνουν έξω και παραπονιούνται πως θα τα καταφέρει ο λαός. Και ΝΑ το κροκοδείλιο δάκρυ.. Σιχαμένα βδελυρά αρπαχτικά! 

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Πρώτος με το εντυπωσιακό ποσοστό του 30% είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύει η  Public Issue, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία με 26%. Στην τρίτη θέση παραμένει το ΠΑΣΟΚ με 15%.

Στην νέα αυτή δημοσκόπηση, η Βουλή παραμένει επτακομματική (κατ’ εμάς, οκτακομματική, διαβάστε παρακάτω). Εκτός βουλής, φυσικά, η προβληματική συνεργασία Μάνου-Τζήμερου-Βαλλιανάτου, που στην προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας έπαιρνε 3%... Φαίνεται ότι ο λαός τους πήρε χαμπάρι. Το ΚΚΕ πετσοκόβεται (καιρός ήταν) υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Επιτέλους, οι αριστεροί ψηφοφόροι επιλέγουν θετική κυβερνητική πρόταση και όχι τυφλή και αδιέξοδη διαμαρτυρία.Μετά τα επίσημα ποσοστά της Public Issue, παραθέτουμε τη δική μας εκτίμηση. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το περιβόητο «στατιστικό σφάλμα» (πάνω από 3%), με το οποίο οι νταβατζήδες που ΣΚΑΪνε και παραγγέλλουν τις μετρήσεις (στην περίπτωση αυτή ο υπερμνημονιακός Γιαννάκης Αλαφούζος των ΣΚΑΪ και «Καθημερινή») κάνουν τα παιχνιδάκια τους υπέρ των ευνοουμένων τους και σε βάρος των «ανεπιθύμητων»...

Τα ποσοστά των κομμάτων σύμφωνα με την Public Issue έχουν ως εξής:


ΣΥΡΙΖΑ: 30%
Νέα Δημοκρατία: 26%
ΠΑΣΟΚ: 15%
Δημοκρατική Αριστερά: 7%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7%
ΚΚΕ: 5%
Χρυσή Αυγή: 4,5%

Η δική μας εκτίμηση (πίσω από το... «στατιστικό λάθος»):

ΣΥΡΙΖΑ: 34%
Νέα Δημοκρατία: 22%
ΠΑΣΟΚ: 13%
Δημοκρατική Αριστερά: 8%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 8%
ΚΚΕ: 5%
Χρυσή Αυγή: 5%
ΛΑΟΣ: 3%


ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;

Στα σχολεία εκπαιδεύουν κάποιοι τα παιδιά πως να δουλεύουν για αυτούς ως μυρμήγκια να φέρουν πλούτο στη ξευτιλισμένη συνείδηση  τους.

Θα μου πεις ότι τα μυρμήγκια φέρουν πλούτο σε όλη την επικράτεια τους και δουλεύουν για όλο τον πληθυσμό.

Εδώ απλά αντιλαμβάνεσθε ότι έχουν μετουσιώσει τις φιλοδοξίες τους κάποιοι σε υπέρτατη ισχύ και κατασκευάζουν εργάτες άβουλους, (στα πανεπιστήμια τους με τη δική τους φτιαγμένη ύλη),  με πίστη ότι αυτό που κάνουν είναι το σωστό, και με πίστη θεωρώντας ότι αυτό είναι επιστημονικό και τέλειο, τρέφουν τον ξετσίπωτο δίνοντας του ισχύ, και με άβουλους δούλους και ισχύ οικονομική. Όταν όμως κάποιοι κινήσουν από μόνοι τους την έρευνα, (αυτό θεωρείτε παράδοξο και τιμωρείτε), αντιλαμβάνονται την απάτη που γίνετε και ότι η Γνώση είναι κατευθυνόμενη όπως ακριβώς εξυπηρετεί κάποιους να θησαυρίζουν. 

Αυτούς που κλαίγονται σήμερα ότι υποφέρουν από την κρίση, αυτοί που είναι κροίσοι, και βγάζουν τα λεφτάκια τους σε ξένες χώρες, δίνοντας οικονομική δύναμη σε άλλους βέβαια, και δεν καταλαβαίνουν το τίμημα, δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι χάνουν την ισχύ τους σε τόπους που είναι ισχυρότατοι.

Δυστυχώς ο Αντινοος μαζί με το Αγέλαο και τον Αμφίνομο κάνουν δουλειά σε Ανθρώπους με νόηση μυρμηγκιού, Ουαί! 

Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.

ΔΗΛΑΔΗ:  Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις κεραίες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους «μνηστήρες».

Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.
Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

Γι αυτό τον λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα.
Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.

Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.

Η λέξη μιλά από μόνη της.
Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.

Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ.
Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.

Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!

Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ.
Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!

Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη!
Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε.
Οι πρόγονοί μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λένε πως να τινάξουμε τον ζυγό.

ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!

Και ο Αντίνοος, ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα. Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος.
Γι’ αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Και τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ, το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων!
Αν δεν υπήρχαν αυτά το 1821,είναι αμφίβολο αν θα γίνονταν η επανάσταση των Ελλήνων, θα κινδύνευαν να μείνουν καθ' υποταγμένοι στην πλάνη και την θολούρα της καθαρής κρίσης, εξ αιτίας της προπαγάνδας.
Την πολύ έξυπνη αυτή θεώρηση περί ονοματοδοσίας των ηρώων της Οδύσσειας δεν την είχα σκεφτεί ποτέ.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσα χάνουμε όσο δεν εστιάζουμε στους τεράστιους θησαυρούς της αρχαίας ελληνικής γραμματείας.
Εκεί βρίσκονται όλες οι αλήθειες της ζωής.
Εκεί βρίσκεται όλη η σοφία του κόσμου.
Εκεί βρίσκονται οι λύσεις για τα σημερινά μας προβλήματα.

Σκοπεύουμε στη γλώσσα του Αντίνοου πρώτα που είναι και ο ισχυρότερος, και μετά αφού τους έχουμε στριμώξει όλους τους υπόλοιπους μνηστήρες στο δωμάτιο αφοπλισμένους, τους αποτελειώνουμε για να πάρουμε πίσω το βιος μας...


Να ποιος είναι Ο Σύγχρονος Αντί-Νοος. Οι τοξικές επιδράσεις των τηλεοπτικών προγραμμάτων. Σποραδικές μεταλλάξεις πολιτών.

ειδικού συντάκτη της ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
Παρότι τα σχετικά πειράματα είχαν αποτύχει κατά το παρελθόν κάποια αχτίδα φωτός αρχίζει ν’ αχνοφαίνεται μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με τους διαπρεπείς επιστήμονες της παραπληροφόρησης O.T., J.P. κλπ. η συνεχής προσπάθεια μετάλλαξης των πολιτών σε πρόβατα έδειξε τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα.  Σποραδικά σε διάφορους κύκλους αργόσχολων (ανάμεσά τους και πολλοί άνεργοι) το μήνυμα «μνημόνιο ή χάος» αντικαταστάθηκε από το ισοδύναμο μέτρο «ευρώ ή χάος».


Οι ελπίδες των ερευνητών είναι ότι τα μεταλλαγμένα πρόβατα – πολίτες δεν θα έχουν ανάγκη τροφής και θα χορταίνουν αποκλειστικά με κουτόχορτο, το οποίο οι επιχειρήσεις χορηγοί των διακεκριμένων ερευνητών διαθέτουν σε αφθονία.

Αν τελικά το πείραμα πετύχει αναμένεται να υπάρξουν ευεργετικά αποτελέσματα για την παγκόσμια, αλλά και τη ντόπια «οικονομία», δηλαδή οι μεγάλες τράπεζες και οι διαπλεκόμενοι θα τα «οικονομήσουν» χοντρά.  Το μόνο που φοβούνται οι ερευνητές είναι μήπως τα πρόβατα, που μόλις έμαθαν να μην τρώνε, τελικά ψοφήσουν ομαδικά, όπως συνέβη με το γαϊδούρι του Χότζα.

Φοβερή σύμπτωση:  Την ώρα που γραφόταν το πραπάνω κείμενο και χωρίς να το έχει διαβάσει διαπρεπής συνάδελφος και φίλος από την Πάτρα μας έστειλε "χωρίς λόγια" σχετικό comic.

Το κόμικ και ολόκληρο το κείμενο μαζί με άλλη ενδιαφέρουσα ύλη μπορείτε να διαβάσετε στην ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Τμήμα από το κείμενο που είναι προσαρτημένο Οι Δολοφόνοι του Έθνους
Εδώ συντελείται η πιό στυγνή εθνοκτονία καταδικάζοντας σε αργό θάνατο ένα ολόκληρο Έθνος και ο Λαός, πράγμα παράξενο, δεν το κατανοεί και υποτάσσεται. Υπόδουλος όντας στο τραπεζικό διαφθορείο που δολίως οδηγήθηκε, στέκεται άβουλος σα δαρμένο σκυλί μπροστά στον δυνάστη του. Προτιμά να ενταχθεί στις στρατιές των ζητιάνων ενός πιάτου φαγητού και να ψάχνει στα σκουπίδια, παρά να ξεσηκωθεί. Χάνει την οικογένειά του, εγκαταλείπει τα παιδιά του, καταντάει πόρνη μια κοινωνία ολόκληρη, του ξεσκίζουν την καρδιά και τις σάρκες του και ο Λαός προτιμά να αυτοκτονήσει παρά να αντιδράσει. Μετατράπηκε άραγε ο Έλληνας σε εθελόδουλο ραγιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου