Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Είμαστε οι πράξεις μας, όχι οι θεωρίες μας



Είμαστε οι πράξεις μας, όχι οι θεωρίες μας. Oι αλήθειες δεν υπάρχουν για να τις κάνεις "like" αλλά για να τις τηρείς..



Μήνυμα προς τους απανταχού «διάσημους». Από νουθεσίες πήξαμε, καμιά πράξη κανείς;

Ποιος σου είπε ρε Καραμήτρο ότι μου χρειάζονται οι «σοφές» σου διαπιστώσεις, που πιστεύεις ότι μόνο το δικό σου «μηχάνημα» έχει την ικανότητα να τις αντιληφθεί, οι λοιποί είμαστε ανάξιοι; Στην πράξη τι έκανες για να ελευθερωθεί η χώρα; Στην πράξη, στη ζωή σου, τι έκανες; Στήριξες τους συμπολίτες σου, είτε σε αγώνα, είτε στην απελπισία, στην ανέχεια; Αντιστέκεσαι στους βάρβαρους, είτε μην πληρώνοντας είτε μη υπακούοντας στις παράνομες εντολές τους; Αυτά ενδιαφέρουν, αυτά θα έπιαναν τόπο αν τα γνωστοποιούσες, ένα μηδέν είναι οι θεωρίες σου.  



Βγες και πες ρε Καραμήτρο, εσύ που έχεις όλα τα μέσα προβολής, εσύ που θα ακουστείς σε εκατομμύρια ανθρώπους:  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κουραδοπολιτεία (κανέναν φόρο, διόδια, τίποτα). Βγες και πες για να ακουστεί ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, γιατί δεν αναγνωρίζεις την παράνομη αυτή κυβέρνηση. Που παλεύουμε μόνοι μας (ο καθένας μόνος του), από την αρχή του αγώνα και εμπλέκεσαι μόνο για να πάρεις εύσημα!!

Να σε ενημερώσω… Τα αγάλματα τέλος!! Δεν θα ξαναστήσουμε αδριάντα σε κανέναν, το Δίκαιο είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε!!! Από τούδε και στο εξής αυτός που θα αγωνίζεται θα το κάνει για τη διασφάλιση των αξιών του κι όχι για να ξεχωρίσει -να μένουμε οι λοιποί να τον προσκυνάμε.

Στεφανία Λυγερού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου