Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Η Ελληνική Ιστορία υπό διωγμό

Επιτέλους! Ο «Συνωστισμός της Σμύρνης»  ξαναγίνεται η «Σφαγή των Ελλήνων της Σμύρνης» με απόφαση Μπαμπινιώτη άλλαξε το βιβλίο Ιστορίας της Στ' Δημοτικού



Η απόπειρα της Δραγώνα-Ρεπούση απέτυχε. Όμως, η προσπάθεια να διαγραφεί η ελληνική ιστορία από την εκπαίδευση συνεχίζεται. Μπορεί το ανεκδιήγητο βιβλίο της Στ' Δημοτικού τελικά να αποσύρθηκε, αλλά κατά καιρούς, επιχειρούνται απόπειρες να εξαφανιστεί τελείως το μάθημα της ιστορίας από το Λύκειο. Το σχέδιο ήταν, και είναι, η αρχαία ιστορία να ενσωματωθεί στην παγκόσμια ιστορία ιδεών και η βυζαντινή και η νεότερη ελληνική να εξαφανιστούν πλήρως.  

Οι μεγαλοκαπιταλιστές, με τίποτε δεν θα παραιτηθούν απ’ την προσπάθεια τους να διαγράψουν την αγωνιστική ιστορία και την ιστορική συνέχεια του ελληνικού λαού. Γιατί από τη στιγμή που ο στόχος τους είναι στα σχολεία οι περισσότεροι μαθητές να είναι ασιατικής καταγωγής, δηλαδή, από τη στιγμή που ο στόχος τους είναι να αλλάξουν τον πληθυσμό της χώρας, δεν θέλουν να διδάσκεται η ελληνική ιστορία. Οι εφημερίδες τους μιλάνε συνεχώς για το «αδιέξοδο των εκπαιδευτικών μεθόδων», το ότι τα παιδιά μένουν «ιστορικά αμόρφωτα» κ.λπ. Πίσω από τέτοιου είδους επιχειρήματα επιδιώκουν ουσιαστικά να καταργήσουν αυτό το μάθημα. Το ότι αποτυγχάνουν οι προσπάθειες τους, οφείλεται στη συσσωρευόμενη οργή και αγανάκτηση του ελληνικού λαού, που αρχίζει και αντιλαμβάνεται τα εγκληματικά σχέδια που εξυφαίνονται σε βάρος του. 


Η προπαγάνδα για δήθεν τρομοκρατημένους καθηγητές, που θέλουν να γράψουν «καινούργιες θεωρίες» και «δεν τους αφήνουν», είναι γελοία. Η επιχείρηση αυτή έχει την πλήρη στήριξη της μεγαλοαστικής τάξης. Όλα τα καινούργια βιβλία, άλλωστε, είναι γραμμένα με τα ιδεολογήματα της «πολύπολιτισμικότητας». 

Ο ελληνικός λαός πρέπει να αγρυπνά με τη σκέψη και τη δράση, γιατί φυσικά ο κίνδυνος να διαγραφεί η ιστορία του παραμένει, όπως και ο κίνδυνος να γίνει μειοψηφία μέσα στην ίδια του τη χώρα. Και φυσικά, αυτός ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος με την πιο αντιδραστική κυβέρνηση  που έχει περάσει την εξουσία εδώ και δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου