Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Θέλουν και μουφτεία στην Αττική

Ίδρυση Μουφτείας στην δικαιοδοσία της οποίας θα υπαχθούν όλοι οι μουσουλμάνοι που ζουν στο λεκανοπέδιο θα είναι το αμέσως επόμενο αίτημα που θα υποβληθεί στην (όποια) κυβέρνηση υπάρχει τότε μετά την ανέγερση του τεμένους στην περιοχή του Ελαιώνα.

Ως επιχείρημα θα προβληθεί από την πλευρά των ιμάμηδων και των Ελλήνων συνοδοιπόρων τους το άρθρο 13 του Συντάγματος με το οποίο θεμελιώνεται το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας όσο και το άρθρο 9 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, η οποία έχει κυρωθεί με νόμο από τη Βουλή. Σύμφωνα με το τελευταίο που θα επικαλεστούν οι μουσουλμάνοι "Πάν πρόσωπο δικαιούται την ελευθερία σκέψεως, συνειδήσεως και θρησκείας".

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αν γίνει δεκτό το αίτημά τους, ανοίγει ο "Ασκός του Αιόλου" αφού οι μουσουλμάνοι θα επιχειρήσουν να εμφανιστούν ως θρησκευτική μειονότητα με διαλυτικές συνέπειες για τον εθνικό ιστό.
Το παράλογο είναι ότι οι περισσότεροι (πάνω από 95%) είναι παράνομοι στην χώρα μας και κανονικά θα έπρεπε να απελαθούν, κάτι φυσικά που δεν γίνεται λόγω κυρίως των αγκυλώσεων που έχει το ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Και νεκροταφείο!



Πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν ιδρυθεί μουφτεία στην Αττική, θα γίνει διαγκωνισμός για τον έλεγχό της αλλά και τον έλεγχο των 750.000 ισλαμιστών που κατοικούν στην περιφέρεια Αττικής μεταξύ Ιράν, Τουρκίας και Σαουδικής Αραβίας. Η κάθε μία πλευρά θέλει για τους δικούς της λόγους (για την Άγκυρα ξέρουμε γιατί) να έχει υπό την προστασία της το μουσουλμανικό στοιχείο. Ένα άλλο αίτημα που θα υποβληθεί και σύντομα μάλιστα, είναι η κατασκευή μουσουλμανικού νεκροταφείου στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Σήμερα οι μουσουλμάνοι που έχουν την ελληνική υπηκοότητα και ζουν στην Αττική, θάβουν τους νεκρούς τους στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή. Για τους αλλοδαπούς που στο σύνολό τους είναι λαθρομετανάστες, δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη. Ήδη πάντως, κάποιοι ελληνομηδενιστές νομικοί εισηγούνται να τροποποιηθεί ο ν. 1920/91 που ορίζει τις προϋποθέσεις για την ίδρυση Μουφτείας σε ένα Προεδρικό Διάταγμα που θα εκδώσουν από κοινού τα υπουργεία Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Δία Βίου Μάθησης.

Να δούμε ποιοι πολιτικοί θα βάλουν την υπογραφή τους σε τέτοιο αντεθνικό Π.Δ.

Νενέκοι πάντως υπάρχουν πολλοί και βρίσκονται σε όλους τους πολιτικούς χώρους!
www.elkosmos.gr
Πηγή: 300-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου