Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Επιδιώκουν συνειδητά την εξαθλίωση των Ελλήνων

Η Νέα Τάξη έχει συμφέρον να ελέγχει τους λαούς και οι λαθρομετανάστες είναι καλός «βραχίονας», για να υποτάσσονται οι λαοί. Μια και στη χώρα μας η αποβιομηχάνιση και το πολύ μικρό μέγεθος των μεταποιητικών βιοτεχνιών αποτέλεσαν ανασταλτικούς παράγοντες για τη δημιουργία προλετάριων, η εισαγωγή λαθρομεταναστών από τρίτες χώρες, φαίνεται ότι αποτελεί μια λύση και για τα κόμματα της λεγόμενης Αριστεράς αλλά και για το μεταπρατικό ελληνικό κεφάλαιο. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι σύγχρονοι Έλληνες κεφαλαιοκράτες έχουν αριστερό παρελθόν.
Ο Ένγκελς αναφέρει πως.. «Αυτοί οι άνθρωποι, που μεγάλωσαν σχεδόν χωρίς πολιτισμό, εξοικειωμένοι απ’ την νεαρή τους ηλικία σε κάθε είδους στερήσεις, απελέκητοι, αχαλίνωτοι και αδιάφοροι για το μέλλον, φέρνουν όλες τις βάναυσες συνήθειές τους». (Το αγγλικό κείμενο υπάρχει εδώ)

Συνεπώς, όσοι προσπαθούν να αλιεύσουν ψηφοφόρους μέσα στους εξαθλιωμένους παρίες της Αφρικής και της Ασίας, ουσιαστικά ρίχνουν νερό στο μύλο του κεφαλαίου ενάντια στο οποίο υποτίθεται αγωνίζονται. Εκτός και αν επιδιώκουν συνειδητά και αυτοί την εξαθλίωση των Ελλήνων.
Η στάση του ΚΚΕ απέναντι στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι «προϊόν» κατόπιν παραγγελίας κάποιων και όχι ιδεολογική άποψη. Ιδεολογικά θα έπρεπε το ΚΚΕ να είναι ο χειρότερος και πιο βίαιος εχθρός των λαθρομεταναστών. Παρόλα αυτά, οι θέσεις του παραμένουν ίδιες. «Ταξική ενότητα Ελλήνων και αλλοδαπών εργαζομένων»

Οι εργάτες, είναι οι μόνοι που απειλούνται απευθείας με αφανισμό εξαιτίας της ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών. Γιατί; Γιατί οι μετανάστες, είναι «θανατηφόροι» για την τοπική εργατική τάξη. Δεν είναι μόνον άμεση η απειλή, επειδή διεκδικούν τις δικές της θέσεις εργασίας. Απειλούν με τις φλέγουσες ανάγκες τους τα «κεκτημένα» της εργατικής τάξης. Απειλούν με την αγωνία τους για επιβίωση τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
Οι ταξικοί «εχθροί» του ΚΚΕ όχι μόνον δεν έχουν ζημιές, αλλά αντίθετα έχουν κέρδη. Μεγάλα κέρδη. Έχουν κέρδη οι κεφαλαιοκράτες, όταν μπορούν με μέσον τους μετανάστες να απειλούν και να εκβιάζουν τους εργάτες τους. Όταν μπορούν να τους απειλούν με απολύσεις, έχοντας ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο ένα ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο «διψάει» για δουλειά, έστω και σε συνθήκες εργασιακού Μεσαίωνα. Αυτή η διαθεσιμότητα, ακόμα κι όταν δεν τίθεται σε χρήση, βυθίζει τους εργάτες σ' αυτόν τον «Μεσαίωνα».
Οι πλουτοκράτες, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την παραγωγική διαδικασία, τους συμφέρει ο κηπουρός τους να είναι Πακιστανός και άρα τζάμπα! Τους συμφέρει η υπηρέτρια τους να είναι Φιλιππινέζα και άρα τζάμπα! Τους συμφέρει ο μάγειράς τους να είναι Ινδός και άρα τζάμπα! Τους συμφέρει ο μπογιατζής της βίλας τους να είναι Αλβανός και άρα τζάμπα! Τους κάνει «οικονομία» ο μετανάστης και το ΚΚΕ φροντίζει γι' αυτό.

Ευελπιστούμε ότι οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ το στηρίζουν χωρίς να έχουν διαβάσει τις θέσεις του, γιατί αν Έλληνας φορολογούμενος συμφωνεί έστω και με μία πρόταση από τις παραπάνω η κατάστασή του είναι άκρως ανησυχητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου