Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣ ΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΈΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΆΧΝΑ

Πάρτε το είδηση ρεμάλια: ΧΙΛΙΟΙ “ΕΥΘΥΜΙΟΥ”, ούτε ένας γέροντας. Το κράτος δίνει δεκάδες όργανα για να φυλάνε τον κάθε Ευθυμίου,  την ώρα που γερόντισσες και γέροντες δολοφονούνται ανυπεράσπιστοι. Μην Παίζεται Με Την Οργή Του Κόσμου Γιατί Θα Σας Πνίξει!

Στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του 85χρονου, ο οποίος είχε  βρεθεί νεκρός, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (18.04.2012), σε  αγροτική περιοχή στη Μίνθη Ηλείας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, συνέλαβαν ύστερα από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους, δύο Αλβανούς, ηλικίας 48 και 28 ετών, οι οποίοι αφού προηγουμένως είχαν ληστέψει τον  ηλικιωμένο στο σπίτι του, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα, τον είχαν  εγκαταλείψει δεμένο σε  κοντινή αγροτική περιοχή.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την μεθοδική και συστηματική αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, οι δύο Αλβανοί είχαν σχεδιάσει τη ληστεία του 85χρονου, ο οποίος διέμενε μόνος του σε οίκημα που βρίσκεται σε ημιορεινή περιοχή.

Για το σκοπό αυτό, τις πρώτες πρωινές ώρες της 18.04.2012, πήγαν στο  σπίτι του 85χρονου και προκειμένου να του πάρουν τα χρήματα, ο 28χρονος  τον χτύπησε πολλές φορές σε διάφορα μέρη του σώματός του προκαλώντας του  σοβαρά τραύματα.
Κατόπιν, αφού απέσπασαν 1.800 ευρώ, μετέφεραν τον 85χρονο σε κοντινή  περιοχή με χαμηλή βλάστηση για να μη γίνει αντιληπτή η πράξη τους, όπου  τον εγκατέλειψαν δεμένο και εκτεθειμένο. Στη συνέχεια, για να καλύψουν  τα ενοχοποιητικά στοιχεία, εξαφάνισαν τα ρούχα που φορούσαν.
Από τις ευρύτερες αστυνομικές έρευνες, τα ρούχα τους βρέθηκαν σε χαράδρα κοντινής περιοχής, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα 1.800 ευρώ που είχαν αφαιρέσει από τον ηλικιωμένο.
Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους δύο συλληφθέντες, κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, αφορούν στη ληστεία μετά φόνου – ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και την παράνομη κατακράτηση.
Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον κ. Ανακριτή Ηλείας.
Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.
Για πολλοστή φορά: Αυτοοργάνωση σε κάθε γειτονιά. Κάθε σπίτι και ταμπούρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου