Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Για προστασία των «δημοκρατικών θεσμών» μιλάνε οι νεοφασίστες της κατοχικής κυβέρνησης

Μελή της Χρυσής Αυγής και πολίτες έκραξαν τον κατοχικό και δωσίλογο Πασοκο-προδοτο-αλήτη τον Πέτρο Ευθυμίου όπως άλλωστε σε πολλές περιπτώσεις το έχουν κάνει πλήθος πολίτες για τα προδοτικά ρεμάλια που έχουν παραδώσει την χώρα και τον λαό βορά στις ορέξεις της φασιστικής τρόικας του μοντέρνου φασισμού του 4ου ράιχ των αμερικάνων ιμπεριαλιστών και ευρωπαίων συμμάχων τους.

Ο λακές του νεοφασισμού Ευθυμίου που τολμά να ξαναζητήσει την ψήφο του Ελληνικού λαού και με θρασύτητα κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στην δημιουργία μετώπου για την προστασία των «δημοκρατικών θεσμών».

Ποιόν θεσμών ρε δωσίλογο ρεμάλι; Του κατοχικού κοινοβουλίου που επικυρώνει της αποφάσεις του νεοφασισμού της Τρόικας αλήτη προδότη και κάθαρμα. Τον Παπαδήμιο που πραξικοπηματικά φόρεσαν στον σβέρκο του Ελληνικού λαού το Πασόκ–ΝΔ-ΛΑΟΣ, και με την αβάντα της αντιπολίτευσης ΚΚΕ–ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν αγέρωχα στην κατοχική βουλή όπως και στις αντισυνταγματικές εκλογές που κήρυξε η πραξικοπηματική κυβέρνηση, χωρίς προηγουμένως να παραιτηθεί και προμηνύονται εκλογές σούπερ νοθείας, χωρίς κανένας να διαμαρτυρηθεί από τα επίσημα αντιπολιτευόμενα κόμματα και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, που κανονικά θα έπρεπε να τις καταγγείλουν και να μην συμμετέχουν στις φασίζουσες αυτές εκλογές.


Αν αυτές είναι δημοκρατικές εκλογές και όχι φασίζουσες, τότε τι είναι ρε τομάρια του πολιτικού κόσμου που ξεσκιστήκατε να ταυτιστείτε και υπερασπιστείτε το κατοχικό κάθαρμα, όπως και την εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, που θρασύτητα τολμούν και μιλούν για «δημοκρατικούς θεσμούς».

Και όλοι μαζί θέλετε να μας πείτε πως ο φασισμός είναι η «Χρυσή Αυγή» που εκκολάπτει το "αυγό του φιδιού" για να καλύψετε το "αυγό του κροταλία" του 4ου ράιχ που έχει γεννήσει το αυγό του στην κατοχική βουλή, του πραγματικού νεοφασισμού, που είναι στα πράγματα και που όλοι έχετε γίνει «κώλος και βρακί», ενάντια στον ελληνικό λαό.

Ψωμί παιδεία ελευθερία η χούντα δεν τελείωσε το '73
Κώστας οικοδόμος
Πηγή: Egersis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου