Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Τα σκυλιά των Βρυξελλλών στο σώμα του Έθνους.

... ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Το καθεστώς μας έχει φέρει σε καταστάσεις εθνομηδενισμού, πολιτικής αλητείας και υποταγής στο ξένο κεφάλαιο. Κάθε είδους λωποδύτες, βολεμένοι, ταγοί της βρώμας ενός συστήματος που βρίσκεται σε αποσύνθεση και μας οδηγεί σε πρωτοφανή "σοσιαληστρική" βαρβαρότητα που...



δεν έχει βιώσει ποτέ ξανά ο κόσμο έχει κάτσει καταπατώντας το σύνταγμα και κάθε νόμο στον σβέρκο του ελληνικού λαού.




Όλα τα κοινωνικά στρώματα βρίσκονται κάτω από έναν άνευ προηγουμένου βομβαρδισμό από ένα νέο είδος μισάνθρωπων που μοιάζει με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλια που εκπαιδεύονται για να κατασπαράξουν τα θύματα τους. Πρόκειται για τους πραιτοριανούς των κατευθυνόμενων ΜΜΕ και για κάθε είδους κομματικό η "ανεξάρτητο" (ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ) κατευθυνόμενο ανδρείκελο.


Η υστερία όλων αυτών των ποικιλόχρωμων εριφίων έχει ξεπεράσει κάθε όριο υποβαθμίζοντας φάνερα πλέον την νοημοσύνη μας.


Μας μίλουν για μέγαλη «εθνική ιστορική στιγμή» για τους σώτηρες, που με βιτρίνα μια κυβέρνηση (εθνικής;) σωτηρίας που δεν έχει εκλεγεί απο τους Έλληνες έρχονται να αποφασίσουν για μας χωρίς να μας δώσουν λόγο. Εξανεμίζουνε ότι έχει απομείνει άκομα από την εθνική μας κυριαρχία μέσω της «δανειακής σύμβασης» και φέρνουν όπως κάθε καλός αποικιοκράτης τον Ράιχενμπαχ και τον θίασο του υπουργικού συμβουλιού στην ελληνική βουλή για να μας κυβερνήσει σαν φυλή ημιβαρβάρων.


Είναι φανερό λοιπόν ότι η αστική δημοκρατία πνέει τα λοίσθια, η επικυριαρχία των ευρωπαίων στην χώρα μας, το ξεπουλημά της δημόσιας περιουσίας, η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας αλλα και η βιαιή καταστολή των λαικών αγώνων ειναι σημαδι του τέλους της. Η συντεχνία των παιδιών της Βοστόνης(Πασόκ-ΝΔ) με τις ευλογίες του ψυχογιού του δράκουλα Καρατζαφερη, του Κουβέλη, των πράσινων εθνοπροδοτών του Τρεμόπουλου (τα σκόπια είναι Μακεδονία) και του ΔΗ.ΣΥ του Ντορί είναι τα εξαπτέρυγα του Σόρος, του ΔΝΤ. της ΕΚΤ και ολων των νταβάδων που θέλουν να εξαφανίσουν το έθνος μας.


Έν ολίγης όλο αυτο ειναι μια θεατρική παράσταση απάτης που κάνει τον Στάλιν να φαινεταί άγιος μπροστά της.


ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ


ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ


ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου