Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Εντός των τοιχών οι «Εφιάλτες»..Σπεύσατε!

Υποτελείς στους αφέντες τους υποδύονται τον κουβαρντά της δημοκρατίας, της πατρίδας και των εργατικών δικαιωμάτων. Εθνικοφιλελεύθεροι​, μπατσολάγνοι, Αεθνιστές, λαθρολάγνοι. Δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Όχι δεν είναι ανίκανοι. ΝΕΝΕΚΟΙ είναι. Σε πιο άλλο μέρος του κόσμου δεν θα είχαν στηθεί στον τοίχο της ιστορίας και δεν θα είχαν κρεμαστεί ανάποδα όλοι αυτοί που ξεπούλησαν τον τόπο τους και πέρασαν θηλιά στον λαιμό των παιδιών της Ελλάδας; 

Δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας… Το όλο σχέδιο ήταν η λεηλασία του πλούτου της χώρας (απληστία), η αποδυνάμωση και η τελική εξόντωση του Έλληνα ως ξεχωριστού λαού (μίσος).

Η επίθεση έγινε από τύπους που φορούσαν κοστούμια και γραβάτες και όχι στρατιωτικές στολές. Είναι μια ομάδα με απεριόριστους οικονομικούς πόρους και απεριόριστη απληστία για λεφτά και δύναμη. Για την επικράτηση τους σε μια κοινωνία ανθρώπων, ο «στρατός» τους περιλαμβάνει τους πιο εξελιγμένους ειδικούς στην προπαγάνδα (ξένοι τραπεζίτες, δικηγόροι, οικονομολόγοι, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, δημοσιογράφοι, πολιτικοί). Οι σχεδιασμοί τους διήρκησαν δεκαετίες προσεκτικής καραδοκίας και ουσιαστικά ο Έλληνας πολίτης ζει ένα φοβερό ψυχολογικό πόλεμο που έχει σκοπό την απάτη, από ηθοποιούς μεταμφιεσμένους σαν άτομα υψηλών και σπουδαίων θέσεων, «υπεράνω υποψίας».  


Σε έχουν υπνωτίσει, σου έχουν αποσπάσει την προσοχή από βασικές αλήθειες, αλήθειες του κοινού νου και ξαφνικά βγάζουν ένα κουνέλι από το καπέλο και σου λένε ότι εσύ φταις που πεινάς και χρειάζεται να το ταΐζεις συνέχεια. Όταν τελικά ξυπνήσεις θ’ αντιληφθείς ότι όλα ήταν μια μεγάλη απάτη, ένα θέατρο με μασκαράδες. Μέχρι τότε όμως αυτοί οι μασκαρεμένοι γύφτοι με τα χρυσά δόντια θα σ’ έχουν ξεγυμνώσει. Και όλα αυτά γίνονται έννομα, με κανονισμούς και νόμους ειδικά φτιαγμένους, που ουσιαστικά οι ίδιοι οι τραπεζίτες έπλασαν με εξαγορά ή εκβιασμό αυτών που κυβερνούν. Όλα γίνονται με «νόμιμες» ενέργειες γιατί τους έδωσες το δικαίωμα με υπογραφές που νομικά σε αντιπροσωπεύουν… Αν σε μαγεύουν με ταχυδακτυλουργία, δική σου η άγνοια, «δικό σου το πρόβλημα».  

Ένας βαθύτερος και πιο δαιμονικός σκοπός τους φαίνεται να είναι ένα είδος γενοκτονίας. Είναι μια δοκιμασμένη πλεκτάνη πρωτόγνωρη για τον Ελληνικό Λαό, μα φοβερά αποτελεσματική. Αυτό γίνεται μέσα από την αντικατάσταση της αρχηγίας σου από ανθρώπους με ξένες καρδιές ή μεταπλασμένους σε «διαβολικές» ψυχές, την οικονομική εξαθλίωση, κι ένα συνεχές κλίμα τρομοκρατίας και κοινωνικής απελπισίας. 

Ο σκοπός τους για την Ελλάδα τελικά φαίνεται ότι είναι η απόλυτη φτώχια και η τελική εξόντωση του Έλληνα σαν ξεχωριστού λαού (με μετανάστευση και επίσης με αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού).

Τα μέσα που έχουν χρησιμοποιήσει είναι λεπτομερή σχέδια, που τα έχουν επεξεργαστεί δεκαετίες. Υπερδανεισμός για διάβρωση του ήθους, άλωση θέσεων «κλειδιά» (Κυβέρνηση, Πανεπιστήμια, Αστυνομία, Δικαιοσύνη, ΜΚΟ, Στρατός), εσωτερικοί εχθροί (Έλληνες πολίτες αφιερωμένοι σε άλλες πιστότητες), εξαγορά και επάνδρωση των ΜΜΕ, δυσφήμιση σε άλλα κράτη (δικαίωμα να σε «τιμωρήσουν»), υπόσκαψη της βασικής προσωπικής Εθνικής Αξίας με τη διαστροφή της Παιδείας, Θρησκείας, Ιστορίας και Πολιτισμού (Και σκέπτεσαι: είμαι ένα τίποτα, ένα ψέμα…), διάβρωση ηθικών αξιών μέσα από τον ξαφνικό πλουτισμό, την «καλοπέραση», τη σεξουαλική ασυδοσία, την ξένη μουσική, τη ταυτοποίηση με κάποιο «μοντερνισμό» (ιδίως στη νεολαία, με σκοπό τη διάσταση με την παλαιότερη γενιά, για ένα είδος «εμφυλίου» πολέμου), διάβρωση εμπιστοσύνης στην οικογένεια και στο γείτονα (Οτιδήποτε ξένο καλό και ότι Ελληνικό κακό). 

Ο εχθρός έχει δύο χέρια: το δεξί είναι η Χλιδή (Κεντρικές Τράπεζες) και το αριστερό είναι η Μαφία (ΔΝΤ). Με το ένα σου κάνει την τιμή με μια κολακευτική χειραψία και ύστερα, με το άλλο, σε αποδεκατίζει με άκρα περιφρόνηση. Ο Θεός τους είναι η Δύναμη των λεφτών. Τον οίκτο και την αγάπη τα θεωρούν ως αδυναμία των άλλων. Αυτή την «αδυναμία» χρησιμοποιούν πολύ επιδέξια για να σε προδώσουν μέσα σ’ ένα κλίμα χολυγουντιανής υποκρισίας. Η φιλοτιμία του Έλληνα φαίνεται να είναι ένα είδος κερκόπορτας απ΄ όπου μπαίνουν οι Άτιμοι μασκαράδες. 

Ειδικά για πολιτικούς: Σχεδόν ουδείς άνθρωπος είναι απόλυτα άλωτος, τουλάχιστο σε μια από αυτές τις τρείς δυνατές εξαρτήσεις: ΛΕΦΤΑ, ΚΟΛΑΚΙΑ και ΣΕΞ. Φυσικά, ως δεύτερη πράξη αυτού του θεατρικού έργου (“Πάθος και Τιμωρία”), ακολουθεί η φοβέρα και ο εκβιασμός και τελικά πραγματοποιείται η αναπόφευκτη Υποταγή (που φέρνει τις “συνειδησιακές” δικαιολογίες). 

Οι πραγματικοί στόχοι της Κυβέρνησης και του Μνημονίου: Δεν απέτυχε το Μνημόνιο. Πέτυχε να φέρει την εργαζόμενη κοινωνία σε καθεστώς δουλοπαροικίας. Δεν απέτυχε αυτή η Κυβέρνηση. Έκανε τη βρώμικη δουλειά για την οποία προωθήθηκε. Έβαλε τη χώρα σε καθεστώς Εντολής, ξέσκισε το Σύνταγμα, πτώχευσε το λαό και τώρα ετοιμάζεται να δώσει λάφυρο στους ξένους την τελευταία ελπίδα της Ελλάδας να ανακάμψει, τον ορυκτό της πλούτο…
Τάσος Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου