Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Κατάλαβες για ποιο έθνος αγωνίζονται

Όλοι θέλουν κυβέρνηση..Άλλος την ονομάζει κυβέρνηση συνευθύνης, άλλος την ονομάζει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, παντού προτάσσουν το εθνικό το πατριωτικό..ποιοί; Κάντε μια αναδρομή στο μυαλό σας και δείτε ποιοι προτάσσουν το εθνικό και το πατριωτικό.

Αυτή την κοινωνία δημιούργησαν, με την ανοχή και την ψήφο του ελληνικού λαού χρόνια τώρα, και τώρα πια αυτή η κοινωνία πεθαίνει, λιποθυμάει κι αυτοκτονεί. Αυτή είναι η κοινωνία, αυτή είναι η συνοχή, αυτή είναι ο κοινωνικός ιστός, τον οποίο διέρρηξαν, διέλυσαν, πήδησαν, ξέσκισαν, όλοι αυτοί που κουνάνε τώρα το δάχτυλο και μας μιλάνε για Πατρίδα και Έθνος, ακόμη και σήμερα, ακόμη και τις τελευταίες ώρες.. 

Στο Ηράκλειο της Κρήτης ένα παιδάκι Οκτώ ετών λιποθύμησε από την πείνα

Νέο περιστατικό συγκλονίζει το Ηράκλειο με ένα 8χρονο αγόρι, το οποίο λιποθύμησε, αφού έτρωγε για τρεις μέρες βραστά μακαρόνια! Γείτονες της οικογένειας, πήγαν τρόφιμα, δίνοντας μια ανάσα στους γονείς και το παιδί...

Το περιστατικό αποκαλύπτει σήμερα το CretePlus. Η οικογένεια ζει το δικό της δράμα, το οποίο έφτασε στο αποκορύφωμα του. Ο άνεργος πατέρας και τα περιστασιακά μεροκάματα της μητέρας δεν είναι ικανά για να ικανοποιήσουν την πείνα τη δική τους αλλά και του παιδιού τους.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, έκρυβαν το Γολγοθά τους, μέχρι που ο 8χρονος πιτσιρικάς δεν άντεξε.

"Μαμά θέλω να φάω λίγο ψωμί με μαρμελάδα", είπε ο μικρός γιος, πριν λιποθυμήσει μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του!

Γείτονες της οικογένειας, που μένει σε ένα σπιτάκι στην λ. 62 Μαρτύρων, στο ύψος του Τζάμπο, που έμαθαν το τραγικό περιστατικό, πήραν τρόφιμα και τα πήγαν για να ενισχύσουν τους συμπολίτες τους.

"Μόλις το έμαθα συγκλονίστηκα. Πήγα αμέσως και πήρα λίγο κρέας και τρόφιμα για να τους βοηθήσω. Όμως ατό δεν είναι λύση. Το ανάλγητο κράτος πρέπει να στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους", λέει στο CretePlus o Δημήτρης, γείτονας της οικογένειας...

Έκλεψε γάλα για να ταΐσει τα παιδιά της και... τη συνέλαβαν
Μια 35χρονη μητέρα αναγκάστηκε για να μην πεθάνουν από την πείνα τα παιδιά της να μπει σε ένα σούπερ μάρκετ και να κλέψει γάλα και τρόφιμα για τα παιδιά της.

Η Ασφάλεια Ηρακλείου, που κλήθηκε, τη συνέλαβε και την έχει ήδη στα κρατητήρια, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του  www.cretalive.gr πρόκειται για συγκλονιστική υπόθεση. Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί έχουν συγκλονιστεί.

Η 35χρονη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τους είπε ότι τα παιδιά της δεν έχουν φάει και δεν ήξερε από την απόγνωσή της τι να κάνει. Ότι βοήθεια ζήτησε δεν της άνοιξαν πόρτες. Και μπρος στο να κινδυνεύσουν τα παιδιά της αποφάσισε να κλέψει ένα μπουκάλι γάλα για να τα βοηθήσει.

Το πρωί της Παρασκευής η 35χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα , αλλά η υπόθεση πλέον παίρνει τραγικές κοινωνικές διαστάσεις...

Ελπίζουμε η πολυεθνική να μην κάνει μήνυση στη μητέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου