Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Forbes:Το μεγάλο πρόβλημα της Ευρώπης είναι η Γερμανία

Ο τρόμος κυριαρχεί σε όλα τα δημοσιεύματα, σε όλες τις ειδήσεις, για να εκλέξουν οι Έλληνες την κυβέρνηση που θέλει ο Σόϊμπλε η Μέρκελ και οι άλλοι συνεταίροι. Τα διεθνή Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έπεσαν με τα μούτρα και δημοσιεύουν ακόμη και αποκλεισμό των Ελλήνων από την ευρωζώνη αλλά και πλαφόν για τις αναλήψεις από τα ΑΤΜ.

Η επιβολή πλαφόν στις αναλήψεις μετρητών από τα ATM, o περιορισμός στη κίνηση των κεφαλαίων και ο έλεγχος στην ελεύθερη κυκλοφορία των Ελλήνων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τρία από τα πιθανολογούμενα μέτρα που θα επιβληθούν εάν το σενάριο «Grexit» επιβεβαιωθεί.

Αυτή η Αυτοκρατορία, με τα γυάλινα πόδια, η Ενωμένη Ευρώπη, δε μπορεί να σταθεί άλλο, διότι το πρόβλημα δεν είναι η Ελλάδα. Είναι ολόκληρη η Ε.Ε., με πρώτο πρόβλημα την ηγέτιδα της τη Γερμανία. Η Γερμανία είναι η μοναδική χώρα η οποία δεν είχε αποικίες (μέχρι και το Βέλγιο έχει αποικίες εκτός των άλλων Ολλανδία κ.λπ.). Προσπάθησε κατά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο να κάνει, την έφαγε στο πωπό, και τώρα προσπαθεί να κάνει πρώτη αποικία την Ελλάδα, δεν θα προλάβει όμως γιατί θα την ξαναφάει στο πωπό.
Κοιτάξτε τι δημοσίευσε το Forbes: Ξεχάστε Ελλάδα και Ισπανία, η γερμανική οικονομία είναι το πρόβλημα της Ευρώπης.. Ο συντάκτης του, Oliver Pursche, παραθέτει όλα τα οικονομικά στοιχεία που αποδεικνύουν του λόγου τα αληθές και αποκαλύπτουν τα σημάδια συρρίκνωσης, γεγονός που όπως σημειώνει, σηματοδοτεί τον κίνδυνο η κρίση στην Ευρώπη να βαθύνει και να διαπεράσει την Υφήλιο.

Και θα την περάσει! Διότι πέραν του Ατλαντικού αφεντικά θα προσπαθήσουν στην αρχή να υποστηρίξουν τον αχυράνθρωπο που έχουν μπροστά, δηλαδή την Γερμανία, και θα γίνει ένας γενικός χαμός. Διότι δεν σώνεται η Ευρώπη πώς να το κάνουμε.

Ο τομέας μεταποίησης πάνω στον οποίο στηρίζονταν όλη η γερμανική οικονομία, γιατί δεν έχει τίποτα, ούτε μαρούλι, ακόμη και τα γουρούνια τους οι Πολωνοί να τρέφουν, (έναν τομέα είχαν, τον τομέα μεταποίησης), συρρικνώθηκε με τον ταχύτερο ρυθμό των τελευταίων τριών ετών και φθίνουσα πορεία κατέγραψαν οι δείκτες PMI, νέας επιχειρηματικότητας, παραγγελιών νέων εξαγωγών, ενώ ανάλογη πτωτική πορεία ήταν αυτή και των δεικτών επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Η πρώτη που έχει πρόβλημα και μέσω των δανεικών και του «αίματος» που ρουφάει, από λαούς σαν την Ελλάδα, είναι η Γερμανία..

Δεν θες να το καταλάβεις..

Τράβα ψήφισε τον Κουβέλη σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου