Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Για τα κομματόσκυλα «λεφτά υπάρχουν»..όχι όμως για καρκινοπαθείς

Θαυμάστε υπουργείο Εξωτερικών και διπλωμάτες-τουρίστες, όταν εξαθλιώνεται ο λαός της Ελλάδας.

Προκλητικά μεγάλα ποσά για προξενική κατοικία στο Σικάγο

Μπορεί ο ελληνικός λαός να υποφέρει, μπορεί γενικά Προξενεία στις ΗΠΑ (Τάμπα) να έχουν μόνο το 1/3 των υπαλλήλων, μπορεί στα λόγια να ισχύουν περικοπές, αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά και ΠΟΛΥ προκλητικά.

Στο Σικάγο, το ελληνικό Δημόσιο πληρώνει εξωφρενικό ποσό κάθε μήνα για το τεράστιο διαμέρισμα της γενικής Προξένου Ιωάννας Ευθυμιάδου, συν 300 δολ. για χώρο στάθμευσης.

Το διαμέρισμα -με τις πολλές ... κρεβατοκάμαρες και μπάνια- ευρίσκεται στην οδό North Lake Shore, αρ. 3240, 17A (με θέα την λίμνη), στους πάνω-πάνω ορόφους. Ενοικιάζεται για χρόνια, για κατοικία του γενικού πρόξενου. Φυσικά το ελληνικό Δημόσιο διαθέτει για την γεν. πρόξενο αυτοκίνητο και οδηγό, χώρια τα έξοδα λειτουργίας του γεν. Προξενείου με τους «τουρίστες», που «ξύνουν τα νύχια τους». Πόσο είναι το κόστος ενοικίου του μεγάλου, πολυτελούς, αρχοντικού διαμερίσματος στην καλύτερη και ακριβή περιοχή της πόλης του Σικάγου; Μόνο... 101.400 δολάρια τον χρόνο, συν 3.600 δολ. για χώρο στάθμευσης. 

Σημείωση:
  • Αυτά τα εμετικά φαινόμενα, είναι κατάλοιπα του αμαρτωλού παρελθόντος επί υπουργίας στο Εξωτερικών, GAP και Ντόρας, όταν η ''διπλωματία'' κατάντησε σπατάλη, προσωπική προβολή και τα μυστικά κονδύλια δίνονταν σε ''ημέτερους'', χώρια οι επισκέψεις τους στο εξωτερικό με την συνοδεία δεκάδων αργόσχολων-«φίλων».
Αξιοσημείωτο: Ντόρα Μπακογιάννη, Νέα Υόρκη ως υπουργός Εξωτερικών, Ηνωμένα Έθνη, Σεπτέμβριος 2006: Για 14 ημέρες, με 11 «υπηρεσιακούς παράγοντες», 15 βουλευτές, 19 εκπρόσωπους ΜΜΕ και 55 «παρατρεχάμενους», μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του «Ολυμπιακού» ως...σύμβουλος! Όλα τα πλήρωσε το ελληνικό Δημόσιο.
  • Στο γενικό Προξενείο Τάμπας, υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού και τις εργασίες τις κάνουν ο ίδιος ο γενικός πρόξενος μαζί με έναν μόνο υπάλληλο. Την ίδια ώρα το υπουργείο Εξωφρενικών, σπαταλά άσκοπα χρήματα που -υποτίθεται- δεν...υπάρχουν, για αλόγιστα ενοίκια και «διπλωμάτες-τουρίστες» ανά τις ΗΠΑ. (29 Μαΐου 2012) 

Οι «τουρίστες» στις ΗΠΑ έχουν όνομα: Έλληνες διπλωμάτες
Η κάκιστη εικόνα της Ελλάδας στις ΗΠΑ διαχρονικά και ειδικά τελευταία, οφείλεται βασικά στους «τουρίστες-διπλωμάτες», που στην πλειοψηφία τους διορίζονται επειδή έχουν «μέσον» στην Αθήνα και η κύρια δραστηριότητά τους είναι να εμφανίζονται σε κοινωνικές εκδηλώσεις...ελληνικού ομογενειακού ενδιαφέροντος για να κάνουν χαζο-χαιρετισμούς. ΔΕΝ ασχολούνται με τα ανθελληνικά δημοσιεύματα σε αμερικάνικα ΜΜΕ, ΔΕΝ αντιδρούν, ΔΕΝ καλλιεργούν ούτε έχουν επαφές με αμερικάνικα ΜΜΕ, ούτε με Αμερικανούς πολιτικούς. Κυριολεκτικά «τουρίστες», που προτιμούν να συναλλάσσονται μόνο με Ομογενείς «προεδροπαράγοντες-ψώνια» και ο εξαθλιωμένος λαός πληρώνει. Μετά, αναρωτιόμαστε για την κάκιστη «εικόνα» της Ελλάδας έξω.
 .kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου