Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ) ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΔΝΤ)

Αν δεχθούμε ότι «τυχαία γεγονότα και συμπτώσεις δεν υπάρχουν» με άμεσο παράδειγμα το δακτυλικό αποτύπωμα ή το μοναδικό DNA, τότε εξηγούνται τα γεγονότα που με καταιγιστικό ρυθμό, ζούμε στην πατρίδα μας, την τελευταία διετία κυρίως.
Βεβαίως αφού πρώτα επωάστηκαν καταλλήλως τουλάχιστον από το 1990 με την συντριβή της κομμουνιστικής γραφειοκρατίας.
Ας δούμε χωριστά τα δύο σκέλη του άρθρου:



1. Λαθρομετανάστευση ή ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ

Η λαθρομετανάστευση είναι το γεγονός, αλλά το αποτέλεσμα του είναι ο εποικισμός της Πατρίδος μας. Είτε αρέσει ή όχι τα γεγονότα με τη δυναμική τους δημιουργούν αποτέλεσμα. Όσο πιο έντονα τόσο πιο καθοριστικό το αποτέλεσμα. Η ιστορία το βεβαιώνει. Με πάνω από 2.500.000 λαθραίους έποικους στη χώρα μας έκ των οποίων τα 2/3 αλλόθρησκα (Ισλάμ κλπ) τι προσδοκάτε αφομοίωση; Ναι αλλά ποιών; Τεχνηέντως καλυμμένο αυτό το γεγονός, με λυπησιάρικα επιχειρήματα, όπως ανθρώπινα δικαιώματα, πόλεμοι, κυνηγημένοι, καλύτερη ζωή, φτώχεια, πείνα κοκ, τα οποία με πλήρη υποστήριξη ΜΜΕ παγκοσμίων κινήσεων, μαραθώνιων, ακόμη και του ΟΗΕ, βομβαρδίζουν νυχθημερόν τον ανυπεράσπιστο Έλληνα, στοχεύοντας στο θυμικό του, δια να τον αδρανοποιήσουν, δημιουργώντας του ενοχές. Ποιοι πόλεμοι; Επί 10 χρόνια κατοχή Αφγανιστάν (1980) από τους Σοβιετικούς και ουδείς λαθρομετανάστης ή πρόσφυγας. Ποια ανθρώπινα δικαιώματα; Πάνω από 50 χρόνια κατοχή Ανατ. Ευρώπης από την κομμουνιστική γραφειοκρατία (Μπολσεβίκοι) και ουδείς λαθρομετανάστης ή πολιτικός πρόσφυγας. Αρκετά με τα παραμύθια και την εξαπάτηση του Έλληνα.
Υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ με δύο βραχίονες. Ας δούμε τον πρώτο:
  1.  Ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Εξυπηρετεί την Τουρκία και μαζί με Δ. και Α. Θράκη (σχέδιο Κοσσόβου) που θεωρείται δεδομένη περιοχή, καταρρίπτει το επιχείρημα των Ευρωπαίων περί «Χριστιανικής Ευρώπης». Όπως γεννοβολάνε οι μουσουλμάνες σε 10 χρόνια που θα ολοκληρώνει η Τουρκία τις ενταξιακές της διαπραγματεύσεις η Ελλάς (ότι έχει απομείνει), θα είναι σχεδόν το πρώτο αμιγές ισλαμικό κράτος της Ενωμένης Ευρώπης (αν υπάρχει) και όλα αυτά άνευ ήττας πολεμικής. Βελούδινα και ειρηνικά.
  2. Στρατηγικό Βάθος Ισραήλ. Απώλεια παραδοσιακής φιλίας και στρατηγικών συμμαχιών της Ελλάδας με Άραβες, λόγω ισλαμικών εξεγέρσεων εντός της χώρας και αντιδράσεις των Ελλήνων. Βοηθός η Τουρκία στην ρήξη. Αιωνία η συμμαχία της με το Ισραήλ.
  3. Εμπορικό Βάθος Ισραήλ. Προώθηση όλων των εποίκων ισλαμιστών ΜΟΝΟ στην Αθήνα (πιο μακριά) και όχι στην Θεσσαλονίκη (πιο κοντά), τι εξυπηρετεί; Μα ασφαλώς μια καθαρή Θεσσαλονίκη και κατ’ επέκταση μια καθαρή Μακεδονία που θα υποδεχθεί το μόρφωμα των Σκοπιανών και ονομαστεί και πάλι η Θεσσαλονίκη ως ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. Μην ξεχνάμε ότι είναι το κυριότερο λιμάνι όλης της βαλκανικής.(Συνδυάστε στοιχεία, γεγονότα και συμπτώσεις και θα έχετε ασφαλή συμπεράσματα). Και τι κάνουμε εμείς μπροστά στην φαινομενική σύγκρουση του στρατηγικού βάθους της Τουρκίας με το υπό ανάπτυξη διπλό βάθος του Ισραήλ; Πάλι οι Έλληνες μπροστά σε ένα πλαστό δίλλημα. Και όμως μπορούμε.
α) Μηδενική ανοχή στους εποίκους όλων των κρατών, για όσο διάστημα χρειαστεί να παραμείνουν εντός της χώρας μας. Εφαρμογή της διεθνούς αρχής που διέπει τις σχέσεις μεταξύ κρατών, δηλαδή αμοιβαιότητας και ανταποδοτικότητας. Εξήγηση, όσοι Έλληνες στην Αλβανία (ή Β Ήπειρος είναι γηγενείς και εξαιρούνται βάση Δικαίου) ή στο Πακιστάν πχ τόσοι Αλβανοί και ή Πακιστανοί στην χώρα μας. Όσον αφορά λοιπούς λαθραίους εποίκους «ορφανοί κρατικής υπόστασης, να τεθούν υπό την εποπτεία του ΟΗΕ δια στέγαση, σίτιση, υγεία κλπ κατά προτίμηση σε περίφρακτο υπό θαλάσσης χώρο.

β) Πρόσκληση ομόδοξου Ρωσικού έθνους. Κάθοδος στο Αιγαίο με πλήρες λίμενικες διευκολύνσεις κλπ. Τιμής ένεκεν δε, κάποια στιγμή απόδοση Πολιτικής Διοικήσεως Αγίου Όρους σε ευλαβή ορθόδοξο Ελληνόφωνο Ρώσο.
Αυτός είναι ο πρώτος βραχίονας του σχεδίου.

2. Μνημόνιο και ΔΝΤ 

  1.  Φτώχεια και κοινωνική εξαθλίωση σε ατομικό και σε και συλλογικό επίπεδο. Μια τάξη κατά της άλλης, διάρρηξη κοινωνού ιστού, με ολέθρια αποτελέσματα. Δικαιώνεται το Διαίρει και Βασίλευε του Ν.Μακιαβέλλι. Ανέστιοι  Έλληνες. Ταπεινωμένος και φοβισμένος λαός. Αντίδραση καμία.» Όπου φτωχός και η μοίρα του.
  2. Πλήρης λεηλασία όλου του πλούτου της Πατρίδος μας, όπως πολιτιστικός, ορυκτός εθνικής άμυνας, παιδείας (μετανάστευση νέων), εμπορικός, επιχειρηματικός (ξένες πολυεθνικές τουρισμός, ναυτιλία). Το Μνημόνιο-ΔΝΤ φρόνησε μαζί με τις δυνάμεις που το στηρίζουν, ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-Ντόρα και σκόρπιοι αριστεροί συνεπικουρούμενοι με πολλές άλλες εξωκοινοβουλευτικές ομάδες όπως λέσχες στοές, διαμορφωτές κοινής γνώμης, ΜΜΕ και διάφορους τιποτόφρονες  κοσμοπολίτες, να μετατρέψουν όλο το χρέος της Ελλάδος σε ενυπόθηκο από άυλο τραπεζικών τίτλων που ήταν.
Αυτή ήταν κύρια απαίτηση του ΔΝΤ που υλοποιήθηκε με το Μνημόνιο. Δηλαδή άρση εθνικής ασυλίας για κάθε πηγή πλούτου της πατρίδος μας. Είτε υπάρχει τώρα ή θα υπάρξει στο μέλλον. Να καταλάβουμε ότι η πατρίδα μας αλλάζει χέρια. Τι κάνουμε τώρα;
  • Επιστροφή στη Δραχμή. Τώρα από ΕΜΑΣ και όχι αύριο από τους ΑΛΛΟΥΣ.
  • Εμπορική συμμαχία στρατηγικής υφής με Ρωσία κυρίως αλλά και με την Κίνα.

Οι εχθροί μας επιδιώκουν, συνδυάζοντας και τους δύο βραχίονες, πολλαπλασιαστικό χτύπημα. Αυτή θα είναι και η αντίδραση μας, συνδυαστική κατά της δράσης τους. Ο πόλεμος που ζούμε έχει ένα μέτωπο ενιαίο που λέγεται εποικισμός-μνημόνιο. Κάθε διαχωρισμός θα είναι ολέθριος για τα εθνικά μας συμφέροντα. Ποτέ δεν θα ανακοινώσουν (επιμήκυνση) το τέλος του δράματος. Μας καταδικάζουν να υφιστάμεθα το «Σύνδρομο του Υπόδικου». Δηλαδή της αγωνάς (με ότι αυτό συνεπάγεται) του ύψους της ποινής ώστε ως Έθνος να μην έχουμε και πάλι μια αφετηρία Ανόδου. Μας στερούν το Όραμα.

ΥΓ: α) 0 φράκτης στον Έβρο. Καλός αλλά λίγος για εμάς. Ανεπιθύμητος όμως για το ΚΚΕ, και να σκεφτεί κανείς ότι ομιλούν αυτοί α οποίοι είχαν σπείρει την Ανατ. Ευρώπη όχι μόνο με φράκτες αλλά με κάστα τείχη (Βερολίνο). Ακόμη και τώρα η προσφιλής τους Κούβα, είναι χωρισμένη στην μέση από τον Κάστρο. Προ φράκτη, η μισή Κούβα είχε μετακομίσει στην απέναντι ακτή της Φλώριδας των ΗΠΑ. Η άλλη δε μισή είναι υπό Αμερικανική διοίκηση και κατοχή. Εκεί άλλωστε εδρεύει και το Γκουαντάναμο.
β) Χρήσιμα στοιχεία Ν. Μπάτση Αθήνα 1947 «ορυκτός πλούτος η βαριά βιομηχανία της Ελλάδος»

ΠΑΝΑΓ. ΑΛΤΖΕΡΙΝΟΣ- ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ
Ο συντάκτης του κειμένου είναι Αξιωματικός Απόστρατος ΣΣΕ τάξη 77, πρώην μέλος ΚΕ ΛΑΟΣ (2003), υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας  με Χρυσή Αυγή (2009), υποψήφιος δημ. σύμβουλος (2010)


Πηγή: Στόχος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου