Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΜΑΣΤΕ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΈΛΝΕΙ... ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Νέα νομιμοποίηση 140.000 Μεταναστών, την ώρα που 48.000 Έλληνες μεταναστεύουν λόγω οικονομικής κρίσης. Μας έχουν φλομώσει στα ψέματα, στις αντιφάσεις στις παλινωδίες σε όλα τα θέματα, αλλά ένα περισσότερο στο μεταναστευτικό. Αναρωτιέμαι οι κυβερνώντες είναι ανίκανοι, ψεύτες ή εμείς ο λαός είμαστε βλάκες. Μας κοροϊδεύουν καθημερινά και ανοικτά, προκλητικά θα έλεγα. Την στιγμή που σε καθημερινή βάση μας μιλούν γα οικονομική κρίση, ανεργία, φτώχεια, για την μη πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών στα ταμεία, μας ομιλούν για υπερβολικό αριθμό μεταναστών, την ίδια στιγμή κάνουν ότι μπορούν για τα ακριβώς αντίθετα. Ετοιμάζουν νέα προνόμια και νομιμοποίηση μεταναστών από το παράθυρο.
  1. Η Ελευθεροτυπία στις 8 Φεβρουαρου '11, αναφέρει διερευνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για το μεταναστευτικό, ενώ θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες όπως γράφει η εφημερίδα.
  2. Το Βήμα στις 7 Φεβρουαρίου 2011 αναφέρει γα ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων γα την διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος στην συνέχεα η εφημερίδα ειδικεύει, και αναφέρεται στην εφαρμογή του νόμου γα την πολιτογράφηση, ιθαγένεια, Άσυλο, καθώς και την αντιμετώπιση του κινδύνου που αντιμετωπίζουν οι Μετανάστες που δεν μπορούν να συμπληρώσουν τα 400 ένσημα στην διετία, που τώρα απαιτούνται γα την εξασφάλιση της νόμιμης παραμονής του στην Ελλάδα.
  3. Η εφημερίδα Καθημερινή στις 23-12 -2010, αναφέρει ότι περίπου 140.000 Μετανάστες θα πρέπει βάσει του νόμου να φύγουν από την χώρα, εντός 30 ημερών, αφού δεν μπορούν πλέον να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα ένσημα, λόγω και της οικονομικής κρίσης.
Εδώ χρειάζεται επαγρύπνηση, αντίδραση, πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι. Γιατί δυστυχώς η κυβέρνηση γα άλλη μα φορά σχεδιάζει νομιμοποίηση μεταναστών την στιγμή που 48.000 Έλληνες φεύγουν έξω λόγω οικονομικής κρίσης σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Πύλη Europass. Η νέα νομιμοποίηση σχεδιάζεται να γίνει με την μείωση των ενσήμων που τώρα απαιτούνται γα την έκδοση κάρτας παραμονής. Δηλαδή αντί 400 ένσημα που τώρα χρειάζεται ο κάθε μετανάστης εντός διετίας, μπορεί να χρειάζεται μόνο 200 εντός διετίας ή και λιγότερα ή και καθόλου. Επί της ουσίας πρόκειται γα νέα νομιμοποίηση, νέα διευκόλυνση παραμονής στην Ελλάδα Μεταναστών, οι οποίοι βάσει του παρόντος νόμου θα πρέπει να φύγουν εντός 30 ημερών. Η κατάσταση είναι γα γέλια και για κλάματα.
Ο Υπουργός σχεδιάζει φράχτες, ο Πρωθυπουργός ψάχνει τρόπους νομιμοποίησης των μεταναστών. Από την μια μεταναστεύουν οι 48.000 Έλληνες λόγω ανεργίας (σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Πύλη Europass) από την άλλη κάνουμε ότι μπορούμε γα να διευκολύνουμε την παραμονή των Μεταναστών εδώ. Την μια μέρα μας λένε ότι υπάρχει πρόβλημα στα ταμεία με την παράνομη εργασία, αλλά την άλλη μέρα σχεδιάζουν να μειώσουν τον αριθμό των ενσήμων που θα πρέπει να έχει κάποιος οικονομικός μετανάστης, γα να παραμένει στην Ελλάδα.
Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα, ή τους μετανάστες;
Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά τα ταμεία θέλουν ένσημα, ή δεν θέλουν;
Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά θέλουμε να αυξηθούν α μετανάστες ή πρέπει να φύγουν μερικοί, ό πως λέει ο κύρος Παπουτσής;
Κύριε Πρωθυπουργέ τελικά θέλουμε να μείνουν οι νέοι στην Ελλάδα, ή δεν θέλουμε;
Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά έχουμε ανεργία, ή δεν έχουμε;
Κύριε πρωθυπουργέ, ξέρετε ότι οι μετανάστες κλέβουν το λάδι από τα νεκροταφεία για να φάνε; Έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης. Μα απάντηση να μου δώσει κάποιος υπάρχει; Τελικά πόσους μετανάστες αντέχει η Ελλάδα;

Ένας Πολίτης

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου