Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Οι συνέπειες της αλαζονείας: Σύνοδος των G8, εντόπιων υποταχτικών και των αφεντικών τους

Όλο αυτό το πανηγύρι που γίνετε, προκειμένου δημοκρατικά να εκλέξουμε αυτούς τους οποίους γουστάρουν οι φιλοευρωπαϊστές, το παρακολουθούμε αλλά δεν έχουμε καμία εμετική διάθεση.. οπότε καλά πάνε, καλά κάνουν την δουλειά τους!

Και θα τονίσουμε πως κύριος υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση δεν είναι ούτε ο αντωνάκης ούτε ο βαγγελάκης, παρά μόνο εμείς, και η «παρέα μας», που τους γουστάρουμε τρελά, διότι αν δεν τους γούσταραμε θα τους είχαμε στείλει ήδη στον απόπατο!  

Βέβαια μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, που είναι κατάσταση για λίγους Έλληνες, για μια μερίδα Ελλήνων, υπάρχουν και κάποια άλλα αρρωστάκια τα οποία απεργάζονται διάφορα, κι αυτά είναι μέσα στη κοινωνία, είναι δίπλα σου, είναι δίπλα μου, είναι δίπλα από τον καθένα..αυτά τα αρρωστάκια τα οποία απομυζούν χρόνια την κοινωνία ζώντας έτσι, κι αν θα προσφέρει κάποτε κάτι μια ανωμαλία απ’ αυτή την κατάσταση, είναι ότι τελικά θα φάνε τις μπάτσες τους!



Το πανηγύρακι με τον πρόεδρο Παππούλη και την αφεντικίνα του Μέρκελ το παρακολουθήσαμε όλοι και γελάσαμε. «να κάνετε δημοψήφισμα» είπε τηλεφωνικός στον παππούλη η Μέρκελ. Βγήκε ο παππούλης αμέσως να πει τι του είπε τ’ αφεντικό του..
Μετά βγήκε το αφεντικό να διαψεύσει «μα όχι δεν είπαμε κάτι τέτοιο»..
Όχι, στην συνέχεια, στύλωσε το μπροστινό του ποδαράκι κάτω ο παππούλης «όχι μας είπε να κάνουμε δημοψήφισμα»..

Και τελικά φαίνεται η σοβαρότητα, εντόπιων υποταχτικών και των αφεντικών τους, οι οποίοι σέρνουν μια μερίδα του λαού στη απόλυτη εξαθλίωση.

Το πόσο μεγάλη πλάκα έχουν το παρακολουθήσαμε γιατί δεν ήταν δυνατόν να μην παίζουν όλα τα κανάλια τους, και οι ΜΜεδες τους, τη σύνοδο των  G8, όπου οι  G8 έγιναν 11-12, διότι στην σύνοδο των «ισχυρών ηγετών» έλαβε μέρος και ο Μπαρόζος και ο άλλος ο συφιλιτικός Όλι Ρεν. Κι έκαναν σύνοδο για να δούνε το μέλλον του κόσμου, όπου το μέλλον του κόσμου και στη σύνοδο αυτή, ήταν πάλι η Ελλάδα πρώτο θέμα!

Τελικά αφού έχει τόση δύναμη Ελλάδα, γιατί δεν τους τραβάει μια κλοτσιά ολονών..

Ο Ολάντ, ο σοσιαλιστής(!), έκανε κόμμα με τον Ομπάμα και βλέπουν ευροομόλογο σωτηρίας.


Και μάλιστα τα μηνύματα τους ήταν απειλές. Διότι στις 17 Ιουνίου πρέπει να ψηφίσουν οι Έλληνες..να εκλέξουν τους δικούς τους!
Μ’ αυτά ασχολιόταν λοιπόν η  G8, που έγιναν 11, βλέποντας συχρόνως και τον αγώνα!
Αυτά προσφέρουν οι σοβαροί αχυράνθρωποι που τους βάζουν μπροστά για να έχουν στα χέρια τους τις τύχες των «λαών».

Αυτοί λοιπόν οι σοβαροί ηγέτες, αφού έφαγαν, ήπιαν, τελικά αποφάσισαν ότι το πρόβλημα στον πλανήτη είναι: ΑΥΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ..


Εντωμεταξύ θέλουν να μας σώσουν, όλοι αυτοί, οι οποίοι δεν είναι απλώς χρεοκοπημένοι, χρωστάνε όσα χρωστάει ολόκληρος ο πλανήτης. Να τους πάρουμε έναν έναν..

Ο Ομπάμιας και η χώρα του δεν ξέρει κι αυτός τι χρωστάει, αλλά αυτοί βρήκαν από παλιά το κόλπο και κόβουν με τις μηχανές δολάρια.

Η Ιαπωνία; έχει ξεπεράσει το 230% το δημόσιο χρέος της που μεταφράζεται σε 15,5 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Για ποιόν να μιλήσουμε.. για τον Ολάντ; που μέχρι χθες του υποβίβαζαν τις τράπεζες.

Οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι; ξεπέρασαν τα 16,5 τρισεκατομμύρια δολάρια. Θα θυμάστε πριν κανένα χρόνο που ήταν έτοιμοι να κάνουν κραχ και το έσωσαν, δήθεν μου τάχα μου την τελευταία στιγμή.

Η Μέρκελ; μόνο το κρατίδιο της Ρηνανίας χρωστάει 230 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Ιταλία; υπηρεσιακό πρωθυπουργό τραπεζίτη έχουν μπας και σώσουν την κατάσταση, χρωστώντας και τα μαλλιά της μασχάλης τους.

Αυτοί όλοι λοιπόν, έκατσαν σ’ ένα τραπέζι για να σώσουν τον πλανήτη και τελικά καταλήξανε ότι εμείς πρέπει να ψηφίσουμε τους εκλεκτούς τους, τους ξέρετε ποιοι είναι.. Βενιζελοσαμαραάδες κ.λπ. Για να μας σώσουν, με τις πτωχευμένες οικονομίες τους!

Και βέβαια κανένας δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει τον δρόμο της Ρωσίας όπου δεν έχει κανένα πρόβλημα χρέους, πολύ απλά γιατί το 98 έκανε στάση πληρωμών, γκρέμισε το χρηματιστήριο της Μόσχας και έστησε το χρηματοπιστωτικό της σύστημα από την αρχή.

Αντίθετα, θα πρέπει να «φτιαχτούν» κι άλλο τα γιαπωνεζάκια ή τέλος πάντων οποιαδήποτε άλλη χώρα θελήσει να ζήσει στον πλανήτη που τελικά είναι ιδιοκτησία τους!

Και εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να ανατρέψουν ολόκληρη την κατάσταση, αυτοί οι λίγοι που φέρουν την ταυτότητα Έλληνες, αλλά ο φιλοευρωπαϊσμός τους και τα εκτροφεία στα οποία ανήκουν (βλέπε κόμματα), δεν τους το επιτρέπει. Έχουν ταυτιστεί με τη νέα δημοκρατία, με το πασοκ ή όπως αλλιώς λέγετε το κόμμα τους. Έχουν ξεχάσει ότι ζουν σε μια πατρίδα, ότι υπάρχει μια κοινωνία, ότι τέλος πάντων δεν είναι όλα μια βόλεψη. Από την στιγμή που πέθανε ο Έλληνας και στην θέση του δημιουργήθηκε ο πασοκάνθρωπος, και κατεβαίνει στις εκλογές με οποιοδήποτε χρώμα, μπλε, κόκκινο, κίτρινο, γαλάζιο, ροζ, αυτά είναι τα αποτελέσματα..

Διότι τη Μέρκελ, το σπίγκελ την άδειασε για το δημοψήφισμα που εισηγήθηκε μαζί  με τον Σόιμπλε και βέβαια ο γερμανός υπουργός οικονομικών είπε το αμίμητο ότι: τελικά πρέπει να εκλέξουμε έναν ο οποίος θα παίρνει τις αποφάσεις στην Ευρώπη «ένα πρόσωπο» στην Ευρώπη που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή οικονομικές δυσκολίες». Τώρα πως θα τον ονομάσει αυτόν, Κάιζερ, Αυτοκράτορα, Βασιλιά, μόνο αυτός γνωρίζει.

Τώρα το ερώτημα, τι σχέση έχεις εσύ βρε Έλληνα με τις ιδέες και το μυαλό του Σόιμπλε και τρέχεις να τον στηρίξεις.. αυτό εμπίπτει στα πεδία του Γρίβα.

Όλες αυτές οι μεγαλοκαππαλιστικές συμμορίες τραπεζιτών-εφοπλιστών-κατασκευαστών που εδώ και κάμποσα χρόνια κυριάρχησαν, έκαναν ένα τεράστιο λάθος, που αποδεικνύει την ανύπαρκτη πολιτική τους σκέψη και το χαμηλότατο επίπεδο τους: άφησαν το σύστημα χωρίς πραγματικούς πολιτικούς ηγέτες, από τη μανία τους να ελέγχουν τα πάντα και να είναι οι ίδιοι εντελώς ανεξέλεγκτοι. Έτσι, όμως, απαξίωσαν τελείως το αστικό πολιτικό εποικοδόμημα. Και τώρα τρέχουν να το μαζέψουν και δεν μαζεύεται!

Γιάννης Λαζάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου