Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Ανησυχία των ΗΠΑ για τα εκλογικά αποτελέσματα στην Ελλάδα

Ρωτήθηκε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου για τις ελληνικές εκλογές τόνισε ότι αυτό που έχει σημασία είναι η σταθερότητα στην Ευρώπη και το ευρώ.

Η Αμερική δικαιολογημένα ανησυχεί για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα διότι άλλαξε ριζικά το πολιτικό σκηνικό. Έθεσε ένα οριστικό τέλος στην εφαρμογή των νεοταξίτικων φασιστικών μνημονίων και προμηνύεται να... επιστρέψει στην δραχμή και να εξέλθει από την ευρωζώνη και ΕΕ.
Αυτό θα είναι ένα καταστροφικό χτύπημα για την Ε.Ε. των πολυεθνικών και η αρχή του τέλους της ποιο προχωρημένης μορφής παγκοσμιοποίησης και της προοπτικής προς την δημιουργία της Παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η αντίστροφη μέτρηση για την διάλυση της Ε.Ε. και την επιστροφή στα εθνικά νομίσματα σηματοδότησε με την ψήφο από τον Ελληνικό λαό (θα έχει και εξεγερτική συνέχεια) που οι νεοταξίτες θέλησαν να υποτάξουν στα σχέδιά τους και να αποτελέσει σαν πειραματόζωο για τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης.

Όμως ο Ελληνικός λαός που ήταν ο πρώτος που αντέδρασε και αντιστάθηκε στις φασιστικές ορδές του Μουσολίνι και το 3 ΡΑΙΧ του Χίτλερ σηματοδότησε εκ νέου το αδύνατον της επικράτησης της τότε «Νέας Τάξης» έτσι και τώρα ξαναμπαίνει μπροστά δίνοντας το έναυσμα για το αδύνατον της επικράτηση της «Νέας Τάξης» που την σκυτάλη από την χιτλερική Γερμανία πήρε το 4 Ράιχ των ΗΠΑ, και οι ευρωπαίοι τσάτσοι τους.

Μετά την αντι-μνημονική ψήφο του ελληνικού λαού το 4 ράιχ της παγκόσμιας κυρίαρχης ελίτ περνώντας στην δεύτερη σειρά των χαρακωμάτων θα προσπαθήσουν να περισώσουν πάση «θυσία» το ευρώ και έτσι την προοπτική της παγκοσμιοποίησης. Η Ελλάδα είναι στρατηγική ανάγκη για τους παγκοσμιόποιητές να παραμείνει στο ευρώ και για να παραπλανήσουν τους λαούς θα προβούν σε ανούσιες παραχωρήσεις, όπως, πχ με την αναδιαπραγμάτευση του χρέους, το πάγωμα του για 2-3 χρόνια και το πάρσιμο των πιο ακραίων ληστρικών μέτρων των φασιστικών μνημονίων.

Όμως αυτά θα είναι αναποτελεσματικά ημίμετρα που δεν θα δώσουν διέξοδο στην κρίση. Απεναντίας θα ενταθεί αν δεν γίνουν τα κάτωθι:

·        Παύση πληρωμών –Δεν χρωστάμε μας χρωστάνε
·        Έξω από την Ε.Ε. και το ευρώ –Επιστροφή στην νέα δραχμή
·        Εθνική ανάπτυξη με ταυτόχρονη εθνική προστασία της εθνικής παραγωγής
·        Δεν εισάγουμε εφάμιλλα ξένα προϊόντα
·        Εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος χωρίς  να πειραχθούν οι καταθέσεις των καταθετών
·        Έλεγχο των συνόρων, των κεφαλαίων, των εμπορευμάτων και της μαύρης εργασίας των λαθρομεταναστών –Δουλειά πρώτα στον έλληνα εργάτη
·        Λαϊκά δικαστήρια και άμεση τιμωρία των κατοχικών προδοτών και των ρουφιάνων τους
·        Άμεση απέλαση όλων των παράνομων λαθρομεταναστών-εποίκων, και ότι άλλο χρειαστεί, για να πάει μπροστά η χώρα και ο λαός

Κώστας οικοδόμος
Πηγή: Εγερσις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου