Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Δεν «πάγωσε» την Αμυγδαλέζα το Πρωτοδικείο

Να το θυμάστε… τα «σπιτάκια» που στήνει η πολιτεία με τόση ευλάβεια, θα έρθει μια μέρα που θα τα πληρώσει  το «σπίτι» της Ελλάδας. Εκεί θα δημιουργηθεί η ΜΕΓΑΛΗ σφιγγοφωλιά, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, που θα ξεκινήσουν ιστορίες και παρατράγουδα.

Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο η προσφυγή του δήμου Αχαρνών με την οποία ζητούσε την έκδοση προσωρινής εντολής προκειμένου να μην προχωρήσει η διαδικασία για τη λειτουργία του κέντρου κράτησης παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, που δημιουργήθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι ώστε να διατάξει το «πάγωμα» της διαδικασίας και έτσι το κέντρο, στο οποίο ήδη έχουν εγκατασταθεί μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα, θα εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά.
Ο δήμος Αχαρνών υποστηρίζει ότι από την πλευρά του υπουργείου έχουν γίνει μη νόμιμες ενέργειες για το όλο εγχείρημα και ότι επίσης το επίμαχο ακίνητο, συμπεριλαμβανομένων και των Σχολών της Αστυνομίας, ανήκει την κυριότητα του δήμου. Επισημαίνει επίσης τον κίνδυνο επιπλέον υποβάθμισης της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου