Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΑ «ΜΕΤΡΑ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Οι εργοδότες και οι κυβερνήσεις τους δεν θέλουν επ' ουδενί να διώξουν τους λαθρομετανάστες απο τη χώρα. Αντίθετα, θέλουν κι εμάς τους Έλληνες να μας κάνουν σαν κι αυτούς.

Είναι αδιανόητο σε μια χώρα που η ανεργία έχει ξεπεράσει κάθε ιστορικό
προηγούμενο να παραμένουν περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια μετανάστες

Αν προσπαθούσαμε να απαριθμήσουμε τα μέτρα που έχουν κατά καιρούς εξαγγελθεί εναντίον της λαθρομετανάστευσης δεν θα μας έφταναν όλες οι σελίδες μας. Ο περίφημος φράχτης του Έβρου ποτέ δεν έγινε. Αντίθετα, όσοι λαθρομετανάστες πιάνονται στον Έβρο, με προσωπική εντολή του πρώην πρωθυπουργού Παπανδρέου, διοχετεύονται στο εσωτερικό της χώρας χωρίς κανέναν έλεγχο και με υπηρεσιακά σημειώματα των αρχών, δήθεν για «ανθρωπιστικούς λόγους»! Τα σύνορα ουσιαστικά δεν υπάρχουν, ενώ στο κέντρο της Αθήνας η κατάσταση γίνεται μέρα με τη μέρα και πιο αβάσταχτη για τους εναπομείναντες κατοίκους.

Όσο όμως πλησιάζουν οι εκλογές, όλοι αυτοί που ευθύνονται γι' αυτή την κατάσταση, ξαφνικά αλλάζουν πρόσωπο. Μην ξεχνάμε τον Παπανδρέου που, πριν από τις τελευταίες εκλογές, υποσχόταν μέτρα εναντίον της λαθρομετανάστευσης και, όταν βγήκε, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να περάσει το νόμο για την ιθαγένεια. Και τώρα, ο Χρυσοχοίδης, ένας από τους κύριους υπεύθυνους για το σημερινό χάλι, αποφάσισε να πάρει «αποφασιστικά» μέτρα. Εξήγγειλε, λοιπόν, τη δημιουργία «κέντρων φιλοξενίας των μεταναστών», τα οποία μετά από λίγο πήρε πίσω! Έκανε δήθεν επιχειρήσεις-«σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας, μόνο που διήρκεσαν όσο ήταν εκεί οι κάμερες και τα κανάλια και απλώς γύρναγαν τους λαθρομετανάστες γύρω γύρω, στα αστυνομικά τμήματα, το κέντρο μεταγωγών, για να τους αφήσουν και πάλι ελεύθερους.


Πρόκειται για μια θρασύτατη, χοντροκομμένη και υποτιμητική για τον ελληνικό λαό κοροϊδία! Ξέρουν όλοι αυτοί ότι ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πως εκτός από τη φυσική του εξόντωση, με όλα αυτά τα αβάσταχτα μέτρα που έχουν πάρει, ο βασικός τους στόχος είναι η πλήρης αντικατάσταση του με πληθυσμούς από χώρες της Ασίας και της Αφρικής, υποταγμένους, θρησκευτικά φανατισμένους και χωρίς καμία κοινωνική και ταξική συνείδηση. Κανένα από όλα αυτά τα μέτρα δεν θα μπορούσαν να περάσουν αν δεν είχαν εγκαταστήσει ήδη εδώ την εφεδρεία τους. Μια εφεδρεία πρόθυμη να δουλέψει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και σε απεργοοπαστικούς μηχανισμούς (απεργία ΠΟΕ-ΟΤΑ), και να ζει σε συνθήκες αθλιότητας χωρίς την παραμικρή αντίδραση ή διεκδίκηση.

Όσα δήθεν μέτρα και να εξαγγείλουν, τον ελληνικό λαό δεν μπορούν να τον κοροϊδέψουν. Δεν μπορούν να πάρουν μέτρα ενάντια στη λαθρομετανάστευση οι ίδιοι που έχουν ψηφίσει τον «αντιρατσιστικό νόμο», που στην ουσία νομιμοποιούν το φαινόμενο, εφόσον μετατρέπουν τη μεταφορά λαθρομεταναστών από κακούργημα σε πλημμέλημα, ποινικοποιούν ακόμα και τη φραστική επίθεση σε μετανάστες, απαγορεύουν την απέλαση ακόμα και μεταναστών που έχουν συλληφθεί για κακουργηματικές πράξεις!

Δεν μπορούν να πείσουν τον ελληνικό λαό να συναινέσει στην αντικατάσταση του όλοι αυτοί οι επαγγελματίες «ανθρωπιστές» και «αντιρατσιστές» που περιφέρονται κάθε τρεις και λίγο στο κέντρο της Αθήνας, κραυγάζοντας συνθήματα υπέρ των μεταναστών, και γεμίζουν όλη την επικράτεια με τις πολύχρωμες ιλουστρασιόν αφίσες τους. Αλήθεια, πώς δικαιολογούν στην κοινωνικά ευαίσθητη συνείδηση τους ότι στο όνομα του «αντιρατσισμού» υπερασπίζονται ανθρώπους που στις χώρες τους εφαρμόζουν τις πιο βάρβαρες και απάνθρωπες πρακτικές απέναντι σε γυναίκες, όπως λιθοβολισμούς, ακρωτηριασμούς των γεννητικών οργάνων τους (κλειτοριδεκτομή), εφαρμογή του νόμου της σαρία κτλ.;

Πώς δικαιολογούν την, πέρα από κάθε ανθρώπινη λογική, κατάσταση να έρχονται καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες όταν η ανεργία έχει φτάσει σε εφιαλτικά ψηλά ποσοστά; Ούτε οι λαθρομετανάστες βγαίνουν σε κάτι κερδισμένοι, απλώς μεταφέρουν εδώ την εξαθλίωση τους, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις ο μόνος τρόπος επιβίωσης τους είναι η εγκληματικότητα και η παρανομία. Οι μόνοι που είναι κερδισμένοι είναι οι Έλληνες καπιταλιστές, αυτοί δηλαδή που επινόησαν και εφαρμόζουν το παρανοϊκό σχέδιο της αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού.

Το μόνο που καταφέρνουν όλοι όσοι υπερασπίζονται αυτή την κατάσταση είναι να ενισχύουν τις ακραίες αντιλήψεις εναντίον των μεταναστών. Η μόνη λύση είναι η επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στις χώρες τους, εκτός από τους πολιτικά διωκόμενους!

Μαρία Καράβολα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου