Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Νέες φωτογραφίες ΝΤΡΟΠΗΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από τη Θράκη.


Δείτε τις φωτογραφίες από το νέο "προσκύνημα" των υποψηφίων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗ.ΣΥ. κλπ, στους Τουρκόφρονες του Προξενείου. Την απάντησή μας δίνουμε όλοι στις εκλογές στις 6 Μαϊου.

Αφρισμένα κηρύγματα τουρκισμού και αποστροφές περί… γκιαούρηδων σε υποτιθέμενη θρησκευτική τελετή, παρουσία μάλιστα των μειονοτικών υποψηφίων όλων σχεδόν των «ελληνικών» κομμάτων. Θα βρεθεί άραγε κάποια στιγμή κυβέρνηση πραγματικά ελληνικών συμφερόντων που θα διαολοστείλει επιτέλους όλο αυτό το απερίγραπτο σκυλολόι;

Νέες προκλήσεις των οργάνων της Άγκυρας σημειώθηκαν πριν από 3 ημέρες (21-4-2012) στον Εχίνο Ξάνθης (δηλαδή στο κατεξοχήν εκτουρκισμένο πομακοχώρι της Θράκης), όπου πραγματοποιήθηκε τελετή για τη Γέννηση του Προφήτη. Την οργανωτική ευθύνη φυσικά την είχε ο τουρκόψυχος ψευδομουφτής Ξάνθης (και βασικότατη εδώ και πολλά χρόνια πρακτοράντζα της Τουρκίας) Αχμέτ Μέτε.

Παρόντες ήταν ο Τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς (στην 1η φωτό τον βλέπετε να εισέρχεται μαζί με τον Μέτε στον χώρο της εκδήλωσης), ο μουφτής του Σμόλιαν-Βουλγαρίας Νεμτζί Ντίμποφ, ο μουφτής του Τεκίρνταγ Μαχμούτ Γκιουρλέν, ο μουφτής Ιψάλων Ναζίμ Κετσετζί και ο ιεροκήρυκας-επικεφαλής των μαθημάτων Κορανίου στην Κωνσταντινούπολη. Παρόντες όμως και ντόπιοι πολιτευόμενοι, καθώς πλην του αντιπροέδρου του DEB Οζάν Αχμέτογλου και του δημάρχου Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ,, παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ), Αντνάν Πετσενίκ (ΝΔ), Μπατάκ Σαμπάν (ΝΔ), Μπαράν Μπουρχάν (ΠΑΣΟΚ), Τουρκές Χατζημεμίς (ΔΗ.ΣΥ) και ο νυν βουλευτής Τσετίν Μάντατζη. Eννοείται φυσικά πως όλοι οι υποψήφιοι υπέβαλαν τα σέβη τους στον πρόξενο και στον ψευδομουφτή.

Η τελετή έγινε στο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εχίνου, όπου είχε τοποθετηθεί ειδική εξέδρα και μικροφωνική εγκατάσταση με τεράστια ηχεία. Είχε έρθει επίσης χορωδία ατόμων από την Τουρκία που έψαλε θρησκευτικούς ύμνους, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ένας από τους υπαλλήλους της ψευδομουφτείας, ο Μουσταφά Τράμπα. Υπήρχε ωστόσο και ένα τεράστιο πανό, όπου αναγραφόταν η φράση «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ-ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ»

Μετά από μια σύντομη εισαγωγική ομιλία, πήρε τον λόγο ο μουφτής του Τεκίρνταγ, ο οποίος κυριολεκτικά αφηνίασε και δεν έλεγε να…κατέβει από την εξέδρα! Μέσα στο παραλήρημά του, ακούστηκαν πολλές φορές φράσεις του τύπου «Οι μάρτυρες Τούρκοι ήρωες παππούδες μας βρίσκονται αυτή τη στιγμή ανάμεσα μας, προσεύχονται για εμάς και γιορτάζουν μαζί μας»«Οι πιστοί του Προφήτη είναι ανίκητοι και κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να τους σταθεί», αλλά και το εξής… εθνεγερτήριο:   

«Εμείς ως έθνος κι εσείς ως μειονότητα από το ίδιο έθνος, νομίζω πως η αγάπη που έχουμε για τον προφήτη δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο. Ξέρω πως και οι άλλοι τον αγαπάνε, αλλά η δική μας αγάπη είναι ξεχωριστή. Έτσι δεν είναι; Από τους Οσμάν Γκαζί και τους Ορχάν Γκαζί ως τους Σουλεϊμάν και ακόμη παραπέρα. Θάλασσα; Και την θάλασσα θα περάσετε! Διότι έχουμε μαζί μας τον προφήτη Μωάμεθ! Όρμα, γιε μου! Όρμα»!

Το ακόμη πιο ενδιαφέρον ήταν όμως, όταν σε κάποια στιγμή του λόγου του είπε πως «Εδώ υπάρχουν πολλοί Πομάκοι», οπότε όταν του φώναξε κάποιος από κάτω πως «Και αυτοί Τούρκοι είναι»! Τότε μάλλον αντιλήφθηκε το…«λάθος» και αποκρίθηκε: «Ε, μα φυσικά Τούρκοι είναι! Μόνο Τούρκοι και γκιαούρηδες υπάρχουν στα Βαλκάνια! Ο Τουρκισμός και το Ισλάμ έγιναν τόσο πολύ ένα στα Βαλκάνια, που τους μουσουλμάνους τους λένε Τούρκους και τους μη μουσουλμάνους γκιαούρηδες. Έτσι δεν είναι; Ακριβώς έτσι είναι»!

Μετά από όλα αυτά τα ανεκδιήγητα, που κράτησαν για πολλή ώρα, προς το τέλος της εκδήλωσης ανέβηκε στο βήμα κι ο ιεροκήρυκας από την Κωνσταντινούπολη και μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς για την προσφορά του στο τουρκικό έθνος και ανέφερε πως οι προσευχές όλων θα τον συνοδεύουν στην νέα του θέση ως πρεσβευτή στην Μογγολία. Στο τέλος μάλιστα ο Αχμέτ Μέτε, αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους αστυνομικούς της ασφάλειας για την παρουσία τους εκεί.

Όσο πάντως για το βασικό ερώτημα, αυτό παραμένει φυσικά αναπάντητο. Ποιος δηλαδή θα τολμήσει επιτέλους κάποια στιγμή να βάλει στη θέση τους όλους αυτούς τους απερίγραπτους κοπρίτες που εξεμούν καθημερινά μες στα μούτρα μας τον τουρκισμό τους, που μας προσβάλλουν τόσο χυδαία, που πάνω απ’ όλα υπονομεύουν τόσο απροκάλυπτα την εθνική μας κυριαρχία στη Θράκη. Και δεν έχουμε ασφαλώς και την παραμικρή αυταπάτη για το ότι είναι κοντά η μέρα που το εν λόγω ερώτημα θα απαντηθεί…

ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ



Τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς-Ψευδομουφτής Μέτε-Μουφτής Τεκίρνταγ Μαχμούτ Γκιουρλέν

Πιο εύγλωττο ΔΕΝ γίνεται! Ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ κρατά την ομπρέλα για τον πρόξενο…

Αυτό είναι το σούργελο-μουφτής που ήρθε επισκέπτης και μας είπε και γκιαούρηδες στην πατρίδα μας…. 

Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Φαίκογλου – Δημοσιογράφος της Γκιουντέμ και επικεφαλής συνδυασμού στον δήμο Μύκης Τζεμίλ Καμπζά – Υποψήφιος με τη Ντόρα Τουρκές Χατζημεμίς

Από αριστερά : Στέλεχος της ΔΗ.ΣΥ Γιουσούφ Ντελή- πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά- πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Ερκάν Ρουσέν

Στην πρώτη σειρά σε περιόπτη θέση, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ. Δεξιά με την γραβάτα

Δυστυχώς δεν "τελειώσαμε" με φωτογραφίες προδοσίας:
  
Ο Τουρκές Χατζιμεμίς-υποψήφιος βουλευτής του κόμματος ΔΗΣΥ επισκέφτηκε το κόμμα DEB

Συνεχίζονται οι επισκέψεις των υποψήφιων βουλευτών της μειονότητας στο κόμμα DEB
Τελευταία επισκέφτηκε τα γραφεία του κόμματος DEB στην Ξάνθη, ο Τουρκές Χατζιμεμίς-υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία (ΔΗΣΥ).
Κατά την επίσκεψη που έγινε στις 24-4 δίπλα στον αντιπρόεδρο του κόμματος DEB και υπεύθυνο των γραφείων Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου παραβρέθηκε και η ηγεσία του κόμματος στην Ξάνθη.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Αντνάν Πετσενίκ επισκέφτηκε το κόμμα μας

Ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ. Αντνάν Πετσενίκ των εκλογών που θα γίνουν στις 6 Μαίου, επισκέφτηκε τα γραφεία της οργάνωσης Ξάνθης του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη.
Στην επίσκεψη που έγινε στις 21 Απριλίου τον Αντνάν Πετσενίκ υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπέυθυνος της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και Ξανθιώτες-μέλη της διοίκησης του κόμματος.

Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στο κόμμα DEB.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, επισκέφτηκε τα γραφεία Ξάνθης της κομματικής οργάνωσης του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB).
Στην συνάντηση που έγινε στις 21 Απριλίου τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος του DEB και υπεύθυνος της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου καθώς και κομματικά μας στελέχη από την Ξάνθη.



Γράφοντας την παρούσα ανάρτηση, διαβάσαμε ότι με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" κατεβαίνει ο μοναδικό Πομάκος υποψήφιος βουλευτής, με δράση στην δημιουργία του Πομακικού Συλλόγου. Μια ευχάριστη νότα παρηγοριάς και ελπίδας, τελείως διαφορετική από το απαράδεκτο και στημένο παιχνίδι ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.  

Νεότερη Ενημέρωση:
Δυστυχώς λίγες ώρες μετά την αρχική μας ανάρτηση, έφθασαν νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντα ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Καμαρώστε τους:
ΠΑΣΟΚ


ΔΗ.ΣΥ

 Ν.Δ.
(οι φωτογραφίες προέρχονται από την μαχητική εφημερίδα της Θράκης "Αντιφωνητής")
6 Μαϊου. Τα λέμε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου