Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Τα δίνουν τ’ άρματα;

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ! ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ...ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ!


Έχετε ακούσει την παροιμία «Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι»; Αυτό ακριβώς είναι το νόημα του σύντομου, αλλά απίστευτα εξοργιστικού βίντεο που ακολουθεί.
Στην κάμερα του ΣΚΑΙ, λαθρο-έποικος ερωτάται αν...θέλει να πάει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.  Δεν απαντάει μ' ένα Ναι ή Όχι κατευθείαν αλλά ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ λέει τα εξής:
«Αν μας πάνε εκεί θα μας πληρώνουν, όπως κάνουν στη Γερμανία και τη Γαλλία; Γιατί εκεί δίνουν 300-400-500 ευρώ!»


Είναι πραγματικά απίστευτο! Οι άνθρωποι που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα και ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ σε βάρος των Ελλήνων, ζητάνε να τους κόψουμε και μισθό.
Η αλήθεια είναι πως όντως, η Γερμανία τουλάχιστον, δίνει ένα μικρό επίδομα σε όσους λαθρομετανάστες βρίσκονται σε αντίστοιχα κέντρα κράτησης, αλλά Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ, αφού οι Γερμανοί έχουν ελάχιστους παράνομους μετανάστες και τους «πληρώνουν» ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!

Είναι και το άλλο όμως. Πως είναι δυνατόν, την ώρα που η ανεργία καλπάζει, οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται δραματικά και η οικονομία καταρρέει, να έχουν το θράσος να μας εκβιάζουν οι λαθρο-έποικοι, λέγοντάς μας « Ή ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ Ή ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ;»

Ε λοιπόν όχι, αλήτες! Ούτε το ένα θα γίνει, ούτε το άλλο!

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Υ.Γ. Γιατί κάτι μας...βρωμάει πως το συγκεκριμένο επιχείρημα δεν το έβγαλαν μόνοι τους, αλλά τους το...πάσαραν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι επαγγελματίες «αντι-ρατσιστές» και «ψευτο-φιλάνθρωποι», προερχόμενοι από την (ακρο)αριστερά; Λέμε τώρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου