Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ο ανθρωπισμός τους εξαντλείται στους λαθρομετανάστες

Στην οικονομική εξαθλίωση του ελληνικού λαού, προστίθεται και ο άμεσος κίνδυνος εξόντωσής του από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και εγκληματικότητα.

Ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο Ιμπραήμ το 1825, να αφανίσει εντελώς
τον ελληνικό λαό φέρνοντας καραβιές μουσουλμάνων
από τα βάθη της Ανατολής,
το έχουν αναθέσει τώρα στον Παπανδρέου
Όταν το 1825 ο Ιμπραήμ, με τον πολυπληθή στρατό του, εισέβαλε στη Πελοπόννησο λεηλατώντας, καίγοντας και ρημάζοντας, είχε έναν και μοναδικό σκοπό: να αφανίσει τους Έλληνες και κατόπιν να αντικαταστήσει τον πληθυσμό, μεταφέροντας καραβιές νέων-κατοίκων από τα βάθη της Ανατολής. Παρά την αγριότητα της εισβολής, το σχέδιο δεν εφαρμόστηκε ποτέ, χάρη στον ηρωισμό των Ελλήνων.
Το αποτυχημένο σχέδιο του Ιμπραήμ, όμως. εφαρμόζεται σχεδόν διακόσια χρόνια μετά. Όχι όμως από κάποιον Οθωμανό εισβολέα, αλλά από την ίδια την αστική τάξη της χώρας και τους πολιτικούς υπηρέτες της. Αφού κατέστρεψαν την αγροτική και βιομηχανική παραγωγική βάση της χώρας, οι καραβιές με Ασιάτες και Αφρικανούς φτάνουν για να εφαρμοστεί το δεύτερο μέρος του σχεδίου, αυτό της αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού. Αθόρυβα, ύπουλα και μεθοδικά, το σχέδιο του Ιμπραήμ εφαρμόζεται χωρίς αιματοχυσίες και βία!
Δεν υπάρχει ίχνος λογικής στο γεγονός ότι μια σχεδόν κατεστραμμένη οικονομικά χώρα συνεχίζει να υποδέχεται χιλιάδες λαθρομετανάστες, ενώ η ανεργία στο εσωτερικό της καλπάζει και το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού μέρα με τη μέρα κατακρημνίζεται. Λογικό είναι μόνο για αυτούς που προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια τριτοκοσμική χώρα, με εξαθλιωμένους κατοίκους.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση καταστροφής και ξεπουλήματος της Ελλάδας (επί ημερών του παππού Παπανδρέου ξεκίνησε ο εμφύλιος, ο πατέρας Παπανδρέου, με τον αναπτυξιακό νόμο του 1982 χάρισε σε βιομηχάνους, εφοπλιστές, τραπεζίτες εκατομμύρια, χρεώνοντας τον ελληνικό λαό, αυτά δηλαδή που τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε). Ο βασικός στόχος δεν είναι μόνο να εξοντώσει οικονομικά τον ελληνικό λαό, αλλά κυρίως να τον αντικαταστήσει. Αφού ψήφισαν (μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ) τον απαράδεκτο νόμο για την ιθαγένεια και την ψήφο των αλλοδαπών, αφού έχουν παραδώσει την Αθήνα και πόλεις όπως η Πάτρα και η Ηγουμενίτσα στο φόβο και την εγκληματικότητα, συνεχίζουν ανυποχώρητοι.
Τον περίφημο φράχτη του Έβρου, που είχε εξαγγείλει ο Παπουτσής (κάτω από την πίεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης), κανείς δεν τον θυμάται πια. Αντίθετα, τα σύνορα είναι ορθάνοιχτα, ο καθένας μπορεί να μπαινοβγαίνει χωρίς χαρτιά και στοιχεία, ακόμα κι αν έχει εγκληματήσει στη χώρα του και καταζητείται. Τα σύνορα είναι κλειστά μόνο για αυτούς που είναι πολιτικά διωκόμενοι. Δεν φτάνει όμως αυτό. Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, όταν ένας αλλοδαπός συλλαμβάνεται στα σύνορα, μέσα σε ένα μήνα πρέπει να απελαύνεται από τη χώρα. Αντί για αυτό όμως, και κατόπιν συγκατάθεσης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δηλαδή του κυρίου Παπουτσή, και με πρωθυπουργική εντολή, όχι μόνο δεν γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά με τη χρήση «υπηρεσιακών σημειωμάτων» για «ανθρωπιστικούς λόγους», γίνεται αναστολή του νόμου για ένα μήνα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους λαθρομετανάστες να μετακινηθούν προς το εσωτερικό της χώρας, στην Αθήνα ή όπου αλλού θέλουν!!! Φυσικά, κανείς δεν επιστρέφει σε ένα μήνα για να απελαθεί, αφού οι περισσότεροι βρίσκουν καταφύγιο στο γκετοποιημένο πλέον κέντρο της Αθήνας.
Δεν γνωρίζουμε αν οι Έλληνες πολίτες πρέπει να ονομαστούμε αλλοδαποί για να κερδίσουμε και εμείς λίγο από τον «ανθρωπισμό» του πρωθυπουργού και του υπουργού του, κυρίου Παπουτσή. Προφανώς, ο ανθρωπισμός τους εξαντλείται στους λαθρομετανάστες, αφού για εμάς υπάρχουν μόνο εξοντωτικά οικονομικά μέτρα, φόροι, ανεργία, δακρυγόνα και ξύλο!
Τα ψέματα τελείωσαν! Η κατάσταση για τον ελληνικό λαό έχει γίνει πια αφόρητη. Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για δήθεν λήψη μέτρων δεν πείθουν κανέναν. Εδώ και τώρα απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από τη χώρα - εκτός φυσικά από αυτούς που είναι πολιτικά διωκόμενοι. Δουλειά πρώτα στους Έλληνες, που τους έχει τσακίσει η ανεργία. Βαρύτατες ποινές για τους εργοδότες που απασχολούν αλλοδαπούς και σε όποιους τους νοικιάζουν σπίτια. Η επιβίωση της ελληνικής εργατικής τάξης είναι το βασικότερο και αδιαπραγμάτευτο ζήτημα των ημερών μας!
Μαρία Καράβολα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου