Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η ξεφτίλα του κατοχικού ορνιθώνα


Οι κατοχικοί βολευτάδες της μπουρδολοβουλής έστησαν κάλπες και συναγωνίζονταν αναμεταξύ τους για να στείλουν στο ειδικό δικαστήριο πολιτικούς που δεν συμμορφώθηκαν με τας πλήρεις υποδείξεις της λίστας Λαγκάρντ, νομιμοποιώντας έτσι την κατοχική παρέμβαση του ΔΝΤ δηλαδή των αμερικάνων δια μέσω της πρόεδρου της, στο να διαμορφώνει τα πολιτικά δρώμενα και τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

Αυτό ήταν το μήνυμα της λίστας Λαγκάρντ του αρχιλαμόγιου του ΔΝΤ, που με την λίστα, έδιδε ονόματα φοροδιαφυγόντων, προέδρου ενός ανεξέλεγκτου υπερεθνικού τραπεζιτικού οργανισμού που αρμέγει τον αφρό της υπεραξίας που παράγουν οι εργαζόμενοι, στις καπιταλιστικές οικονομίες των εθνικών κρατών για μέσου της αισχρής τοκογλυφίας.

Μιας υπερτράπεζας, που δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, δεν αναφέρονται πουθενά τα έσοδα-έξοδα της και φυσικά δεν φορολογείται, αλλά είχε το θράσος να ανακοινώνει λίστες φορολόγησης, όπως τις Λίστας Λαγκάρντ, ώστε δια μέσω τις φορολογίας των κρατών εθνών να φορο-αφαιμάξει τους λαούς.

Αν πραγματικά ήθελαν να συλλάβουν τους φοροκλέπτες, δεν χρειάζονταν καμιά λίστα Λαγκάρντ, απλά δεν θα είχαν παρά να προβούν σε διαχειριστικό έλεγχο των τραπεζών και των επιχειρήσεων, με πλήρη διαφάνεια, και με την ανεμπόδιστη συμμετοχή όλων των στρωμάτων του πληθυσμού της χώρας και ειδικά των εργαζομένων, που παράγουν τον πλούτο της χώρας.

Αίσχος και στα 300 ρεμάλια της μπουρδελοβουλής, που δέχονται την λίστα Λαγκάρντ που καταλύει κάθε ίχνος εθνικής ανεξαρτησίας.
 
Κώστας οικοδόμος



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου