Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ κατά των Ελλήνων


Σύμφωνα με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν επιτρέπεται να λέμε το παραμικρό εναντίον των λαθρομεταναστών,  αλλά επιτρέπεται να γίνουν οι Έλληνες μειοψηφία στην Ελλάδα


Ο πρωθυπουργός δεν καταδέχεται να δει και να ακούσει τους διαμαρτυρόμενους πολίτες της χώρας. Μπορεί για τους Έλληνες να εφαρμόζει ένα άλλο στυλ διαλόγου, πιο «σοσιαλιστικό», πιο «εκσυγχρονιστικό», το οποίο περιλαμβάνει κυνηγητό, ξύλο, δακρυγόνα κ.λπ. Κάποιοι όμως έχουν καταφέρει πραγματικά να τον συγκινήσουν, έτσι ώστε να δεχτεί κιόλας να τους συναντήσει. Είναι οι οργανώσεις των μεταναστών. Είναι προφανώς οι μόνοι που ξυπνάνε τον ανθρωπισμό του πρωθυπουργού, μιας και η συνάντηση απέδωσε καρπούς. Είναι έτοιμο το νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση του «ρατσιστικού λόγου»! Δηλαδή, πλέον κάθε έκφραση γνώμης ενάντια στην αντικατάσταση του ελληνικού λαού και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση θα θεωρείται ποινικό αδίκημα! Θα επιβάλλονται αυστηρές ποινές και κυρώσεις, ακόμα και διάλυση, σε νομικά πρόσωπα που τα μέλη τους θα διαπράττουν κάποιο σχετικό «αδίκημα». Προφανώς η κυβέρνηση ξέρει ότι δεν της μένει και πολύς καιρός για να ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο, γι’ αυτό και βιάζεται να περάσει νόμους που θα λειτουργήσουν σαν μαγνήτης για να έρθουν και άλλοι αλλοδαποί στη χώρα, αλλά και να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό.
Να υπενθυμίσουμε στον πρωθυπουργό και το επιτελείο του ότι θα πρέπει να φτιάξουν και ένα νόμο για τον ρατσισμό απέναντι στους Έλληνες. Που βλέπουν ολόκληρες περιοχές να γκετοποιούνται, το παραεμπόριο να ανθίζει κάτω από τη μύτη της αστυνομίας (17 δισ. ευρώ ο τζίρος του), την πορνεία, τα ναρκωτικά και τις ληστείες να έχουν γίνει καθημερινότητα, ενώ ο φόβος κυριαρχεί παντού.
Όσο για αυτούς τους κοινωνικά ευαίσθητα «αριστερούς», που έχουν τις ίδιες απόψεις με την ανθελληνική αυτή κυβέρνηση για το θέμα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε ένας λαός με φασιστικά και ρατσιστικά ένστικτα, να τους θυμίσουμε τα εξής: ο ελληνικός λαός πολέμησε το φασισμό με ηρωισμό. Για να κατακτήσει ο Χίτλερ την Κρήτη, έκανε τόσο χρόνο όσο έκανε για να κατακτήσει όλη τη Δυτική Ευρώπη. Οι αγωνιστές του Πολυτεχνείου τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο και τη ματωμένη ελληνική σημαία μέχρι σήμερα την έχουμε στην κεφαλή της πορείας της 17ης Νοεμβρίου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτοί σε λίγο είναι ικανοί να ποινικοποιήσουν ακόμα και το να έχει κάποιος την ελληνική σημαία σπίτι του!
Μαρία Καράβολα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου