Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

Μείωση προσδόκιμου ζωής κατά 10 χρόνια, εξόντωση των ηλικιωμένων, δουλειά μέχρι τον τάφο και μηδενισμός των γεννήσεων: αυτοί είναι οι στόχοι του Μνημονίου!
 
Πίσω από την φαινομενικά αθώα προπαγάνδα ότι οι ηλικιωμένοι μπορούν
να δουλεύουν και μετά τη σύνταξη (ενεργός γήρανση),
κρύβεται η μεγαλύτερη κτηνωδία:
"αν δεν μπορείτε να δουλεύετε, τότε να πεθάνετε, γιατί μας κοστίζετε πολύ"
 
Η λέξη «γενοκτονία» συνήθως φέρνει στο νου μας πολέμους, σφαγές αθώων και γενικώς τα πιο σκοτεινά γεγονότα στην ιστορία. Σήμερα γίνεται πάλι γενοκτονία, καλυμμένη είναι η αλήθεια, αλλά το ίδιο βάρβαρη και απάνθρωπη. Είναι ο τρόπος που το γερασμένο και ιστορικά τελειωμένο αυτό κοινωνικό σύστημα προσπαθεί να επιβιώσει, βγάζοντας για άλλη μια φορά όλη του τη βαρβαρότητα. Χτυπώντας αλύπητα και οδηγώντας στην εξόντωση τους ηλικιωμένους και ταυτόχρονα σαμποτάροντας απροκάλυπτα τις γεννήσεις.


Τον Μάιο, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα την «ενεργό γήρανση». Πίσω από τον φαινομενικά αδιάφορο αυτό τίτλο, βρίσκεται ότι πιο απεχθές και αποκρουστικό έχει να αντιμετωπίσει ο ελληνικός λαός. Ένα καθαρό σχέδιο εξόντωσης των ηλικιωμένων! Οι χαρτογιακάδες ανεπάγγελτοι κρατικοδίαιτοι δήθεν ειδικοί έβγαλαν το εξής συμπέρασμα: ότι εφόσον έχει ανέβει το προσδόκιμο ζωής και καταφέρνουμε να ζούμε περισσότερο (γεγονός που οφείλεται στους ταξικούς αγώνες των προηγούμενων γενεών και τις κατακτήσεις τους, όπως η ασφάλιση, συνταξιοδότηση, παροχή υπηρεσιών υγείας κτλ.), κοστίζουμε περισσότερα στον κρατικό προϋπολογισμό, κάτι που πάση θυσία πρέπει να σταματήσει. Αυτό θα γίνει με δύο τρόπους: με κατάργηση παροχών αλλά και τη συνέχιση της δουλειάς μέχρι το θάνατο.
 
Το πρώτο μέρος του σχεδίου το βιώνουμε όλοι καθημερινά. Συντάξεις που έχουν μετατραπεί σε επιδόματα, νοσοκομεία διαλυμένα, ασφαλιστικά ταμεία που πλέον ληστεύονται απροκάλυπτα. Η μνημονιακή προδοτική κυβέρνηση Παπαδήμου έδωσε τη χαριστική βολή, φτάνοντας τη φαρμακευτική δαπάνη για κάθε ασφαλισμένο στα 22 μόλις ευρώ το μήνα! Μια πράξη καθαρά δολοφονική, όπως αποδεικνύει και η επίσημη μελέτη «Life Expectancy" των Ηνωμένων Εθνών, που συνδέει τη φαρμακευτική κατανάλωση με το προσδόκιμο επιβίωσης. Σύμφωνα με τη μελέτη, ενώ το προσδόκιμο επιβίωσης για τη χώρα μας ήταν τα 80+, μετά την εφαρμογή των συγκεκριμένων μέτρων έπεσε τουλάχιστον 10 χρόνια, φτάνοντας μας σε επίπεδα χωρών όπως η Ρουμανία και η Τουρκία! Σύμφωνα με τη μελέτη, μειώνοντας τη διάρκεια ζωής των Ελλήνων, εξοικονομούνται χρήματα όχι μόνο από τα φάρμακα αλλά και από τις συντάξεις!
 
Επειδή όμως κάποιοι πεισματάρηδες μπορεί και να ζήσουν, έχει και γι' αυτούς προβλέψει το σχέδιο. Σύμφωνα με την ημερίδα για την «ενεργό γήρανση», λοιπόν, οι ηλικιωμένοι πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν, ακόμα και εθελοντικά (κοινώς τσάμπα), για να αντιμετωπίσουν, έτσι λένε, την κατάθλιψη στην τρίτη ηλικία!
 
Αν τώρα συνδυάσουμε όλα αυτά με το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος είναι απόλυτα εχθρικό όσον αφορά τη μητρότητα και τις γεννήσεις (είναι το μόνο κράτος παγκοσμίως που η γέννηση παιδιού όχι μόνο δεν συνεπάγεται έστω και την ελάχιστη κρατική μέριμνα αλλά αντίθετα αποτελεί τεκμήριο φορολογίας!), καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα το σχέδιο της ελληνικής αστικής τάξης. Η μείωση των γεννήσεων, σε συνδυασμό με τη μείωση του προσδόκιμου ζωής, θα οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε πλήρη εξαφάνιση. Αν τώρα υπολογίσουμε και τη συνεχιζόμενη αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών, μιλάμε για την πλήρη και οριστική αντικατάσταση του ελληνικού λαού.
 
Πρέπει να γνωρίζουν, όμως, οι εμπνευστές αυτού του σχεδίου (παρόλο που κυκλοφορούν με γραβάτες και χαρτοφύλακες, παριστάνοντας τους σπουδαίους, στην ουσία δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους χειρότερους εγκληματίες του ποινικού δικαίου) ότι οι λαοί δεν σβήνονται από το χάρτη και την ιστορία με αποφάσεις από ημερίδες, υπουργικά και επιχειρηματικά συμβούλια. Ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη εκεί που πρέπει και εκεί που θα νικήσει: στους δρόμους! Χρησιμοποιώντας την ιστορική πείρα των προηγούμενων γενεών, την τόλμη και το θάρρος των νεότερων, θα κάνει τα απεχθή σχέδια τους να γίνουν η οριστική τους ταφόπλακα!
 
Μαρία Καράβολα

1 σχόλιο: