Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Η επένδυση στον Αστακό, το σχεδιαζόμενο αυτό έγκλημα, της κυβέρνησης με τους Άραβες, σε βάρος του ελληνικού λαού, ναυάγησε. Οι Άραβες πετρελαιάδες σεΐχηδες άλλαξαν ένα γράμμα, και από LNG (υγροποιημένο αέριο) που προβλεπόταν στη συμφωνία, αυτοί ετοιμάζονταν να φτιάξουν εγκαταστάσεις LPG (δηλαδή βιομάζα καυσαερίου). Το καύσιμο αυτό είχε προκαλέσει την έκρηξη στο γνωστό ατύχημα του Σεβέζο το 1976, με τους 500 νεκρούς. Γι' αυτό η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει απαγορεύσει τη λειτουργία τέτοιων εγκαταστάσεων στις χώρες της. Η «μπίζνα» τελικά ναυάγησε, εξαιτίας της αντίδρασης βασικά των ιταλικών εταιρειών, που αρνήθηκαν να αγοράσουν ενέργεια προερχόμενη από τέτοιο καύσιμο και ξεσκέπασαν την απάτη με τον «αναγραμματισμό».

Αυτή είναι η περιοχή που σχεδίαζαν να καταστρέψουν  για τα κέρδη τουε
η κυβερνητική συμμορία και οι Άραβες συνεργάτες της

Την ιστορία αυτή τη σχεδίασαν μέλη της οικογένειας Παπανδρέου και εφοπλιστές, αφού το LPG θα ερχόταν από το Κατάρ με 50 δεξαμενόπλοια. Και δείχνει τι αδίστακτοι εγκληματίες κυβερνούν τη χώρα αυτή τη στιγμή. Για τις μπίζνες τους με τους ισλαμιστές, θα έθεταν σε καθεστώς αφανισμού μια ολόκληρη περιοχή, χώρια τον κίνδυνο θαλάσσιου ατυχήματος στη Μεσόγειο θάλασσα...
Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να εφησυχάζει, παρά την ευνοϊκή εξέλιξη. Οι μεγαλοκαπιταλιστές και η υπόδουλη τους κυβέρνηση δεν θα παραιτηθούν από τα σχέδια τους για «ασιατοποίηση» της χώρας. Υπάρχουν ακόμα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, που δόθηκαν στους Άραβες, το «μνημόνιο» για το πρώην αεροδρόμιο και η συνεχιζόμενη εισαγωγή ισλαμικών μαζών.
Εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι οι Άραβες μπορεί να έχουν πάρει τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, αλλά θα τα εγκαταλείψουν και αυτά, γιατί τέτοια είναι η τυχοδιωκτική φύση αυτών των κεφαλαίων.
Ο κίνδυνος, όμως, να γίνει η Ελλάδα ασιατική χώρα εξακολουθεί να υφίσταται, γιατί αυτός είναι ο στρατηγικός στόχος εφοπλιστών, τραπεζιτών και άλλων μεγαλοκαπιταλιστών. Και από αυτόν τον κίνδυνο ο ελληνικός λαός μπορεί να σωθεί μόνο με το δικό του αγώνα.

Σωτήρης Κρόκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου