Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Στις Πλατείες της Ελλάδας ο αδούλωτος λαός μας

Και ανοίγει τον δρόμο όχι μόνο για την ανατροπή του εγκληματικού μνημονίου αλλά και για την δική του γενικευμένη αφύπνιση

Στο Σύνταγμα, ο ανυπότακτος ελληνικός λαός μας ξαναζωντανεύει
τις καλύτερες αγωνιστικές του παραδόσεις
και δίνει αποστομωτική απάντηση σε όλους τους φανερούς και κρυφούς εχθρούς του

 Για άλλη μια φορά στην ιστορία του, ο ελληνικός λαός έδειξε ότι όχι μόνο δεν έχει ξεχάσει αλλά ακολουθεί πιστά και τιμά τις αγωνιστικές παραδόσεις του. Πλημμυρίζοντας το Σύνταγμα καθημερινά, φωνάζοντας συνθήματα, χτυπώντας κατσαρόλες και υψώνοντας ελληνικές σημαίες, έβγαλε αληθινούς τους χειρότερους εφιάλτες αυτών που τον δυναστεύουν. Αυτών που είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη φυσική και ηθική εξόντωση του. Αυτών που είναι οι πιο ισχυροί κεφαλαιοκράτες της χώρας, των Ελλήνων εφοπλιστών και τραπεζιτών. Που δεν δίστασαν στο παρελθόν να φέρουν τη Χούντα. Που τώρα έχουν εγκαταστήσει μια άλλη χούντα, αγοράζοντας πολιτικούς, δημοσιογράφους, συνδικαλιστές, νομίζοντας ότι έτσι θα φιμώσουν και θα υποτάξουν τον ελληνικό λαό. Που εδώ και χρόνια εφαρμόζουν το σχέδιο αλλαγής του πληθυσμού των Ελλήνων, μεταφέροντας από τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής πληθυσμούς πρωτόγονους, θρησκόληπτους, υποταγμένους. Που κουβάλησαν το ΔΝΤ για να ξεχρεώσει ο ελληνικός λαός τα δικά τους χρέη και σπατάλες.
Στα γραφεία τους στο Λονδίνο και στα πολυτελή γιοτ τους, τα είχαν σχεδιάσει όλα τέλεια. Ένα πράγμα όμως δεν υπολόγισαν σωστά. Ότι ο ελληνικός λαός έχει νικήσει εχθρούς πολύ σκληρότερους και σοβαρότερους από μια χούφτα τυχοδιωκτικά παράσιτα σαν αυτούς. Το αποδεικνύει τώρα και θα το αποδείξει και στο μέλλον ακόμα περισσότερο!
Η λυσσασμένη επίθεση τους στο κίνημα των «Αγανακτισμένων» δείχνει το μεγάλο τους φόβο. Ενώ στην αρχή τα ΜΜΕ το ενθάρρυναν, νομίζοντας ότι θα είναι άλλη μια ακίνδυνη διαμαρτυρία εκτόνωσης και έχοντας τη σιγουριά ότι έχουν αποπροσανατολίσει και οδηγήσει στην απογοήτευση τον ελληνικό λαό (άλλωστε, τόσους επαγγελματίες έχουν για αυτή τη δουλειά), ξαφνικά το πράγμα άλλαξε. Η επίμονη και όλο και πιο μαζική παρουσία του κόσμου στο Σύνταγμα και σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε καμιά περίπτωση χειραγώγησης και ελέγχου. Ξαφνικά, το κίνημα των «Αγανακτισμένων» έγινε «απολίτικο, όχλος, συνυπεύθυνοι στη χρεοκοπία, τραμπούκοι, φασίστες και ρατσιστές, επειδή κρατούν ελληνικές σημαίες».
Τώρα, το κατά πόσον μπορεί να είναι απολίτικο ένα κίνημα που τα κυρία συνθήματα του είναι «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το 73», ή «Το σύστημα θα πέσει γιατί δεν μας αρέσει», είναι προφανές.
 Το ότι έχει γυρίσει την πλάτη του με απέχθεια στα κόμματα της Βουλής και τους γραφειοκράτες συνδικαλιστές δείχνει το υψηλό πολιτικό του επίπεδο. Όσο για τις ελληνικές σημαίες, το ότι κάποιους τους ενοχλούν, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να κατηγορούν για «φασίστες» και «ρατσιστές» αυτούς που τις κρατούν, ή προσπαθώντας επίμονα να βάλουν ζήτημα στην καθημερινή συνέλευση για την απαγόρευση τους, «γιατί προκαλούν τους μετανάστες» (!!!), προσπαθώντας απεγνωσμένα να στρέψουν αυτό το κίνημα στο γνωστό τροπάριο περί ρατσισμού, δεν μας κάνει εντύπωση. Οι περισσότερες αντιρατσιστικές οργανώσεις έχουν κύριο χρηματοδότη το κράτος (οι γνωστές ΜΚΟ), άρα πρέπει να βγάλουν τα λεφτά τους. Όπως εντύπωση δεν μας κάνει το ότι καλούν τον κόσμο σε άλλες πλατείες, την ίδια ώρα της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, παίζοντας έτσι έναν διασπαστικό και προδοτικό ρόλο. Ο ελληνικός λαός τους έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη.
Οι μάσκες έπεσαν. Ο ελληνικός λαός κατέβηκε στους δρόμους και δεν έχει ανάγκη κανέναν επαγγελματία «επαναστάτη», από αυτούς που καπηλεύονται τα σύμβολα της αριστεράς, να του δείξει τι να κάνει. Ξέρει πολύ καλύτερα από αυτούς τι πρέπει να κάνει: Να συνεχίσει ακόμα πιο μαζικά και αποφασιστικά τις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, να περικυκλώσει τη Βουλή και να τσακίσει την κυβέρνηση των δημίων και το Μνημόνιο της. Δηλαδή, να νικήσει!
Μαρία Καράβολα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου