Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Στην υπεράσπιση της επιβίωσης του Ελληνικού Λαού

Οι συνέπειες της λαθρομετανάστευσης που προωθεί συνειδητά η ελληνική μεγαλοαστική τάξη για να αλλάξει τον πληθυσμό της χώρας, έχουν γίνει πλέον εφιαλτικές για τον ελληνικό λαό.
Οι τρεις βασικές είναι η εγκληματικότητα, η ανεργία και τα χαμηλά μεροκάματα.

Ενάντια στην λαθρομετανάστευση
και τις φονικές συμμορίες

Κατ' αρχάς, οι εν ψυχρώ δολοφονίες καταστηματαρχών και απλών περαστικών έχουν φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα συχνότητας και αγριότητας. Τα πολεμικά όπλα Καλάσνικοφ κυκλοφορούν στα χέρια και του τελευταίου ληστή, σα να 'ναι παιδικά παιχνίδια. Τα μαχαιρώματα έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Λαθρομετανάστες σκοτώνουν για ψύλλου πήδημα. Το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει απροσπέλαστο. Έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο πορνείο και σε εστία διακίνησης ναρκωτικών, όπλων και λαθραίων προϊόντων.
Στον τομέα της απασχόλησης, τα δυόμισι εκατομμύρια ξένων καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των θέσεων εργασίας, σε μια εποχή που οι απολύσεις κάνουν θραύση και η ανεργία εκτοξεύεται στα ύψη.
Και στο ζήτημα των αμοιβών, η προσπάθεια της κυβέρνησης και των μεγαλοεργοδοτών να μειώσουν τα μεροκάματα βρίσκει το βασικότερο στήριγμα της στον τεράστιο εφεδρικό στρατό των αλλοδαπών, που περιμένουν στη σειρά για μια δουλειά, αντί πινακίου φακής.
Παράλληλα, οι νόμιμοι έμποροι που τσακίζονται από το φΠΑ και τα έξοδα έχουν να αντιμετωπίσουν τους χιλιάδες παράνομους ξένους μικροπωλητές.
Όσο για τα «μέτρα» που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, όλοι ξέρουν εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστούν. Ήδη ο «φράχτης» του Έβρου ξεχάστηκε. Ενώ όλοι κρύβουν ότι η Ισπανία έχει λύσει εδώ και χρόνια το πρόβλημα, με έναν ανάλογο «φράχτη», χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Αντίθετα με την Ελλάδα, τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη σφραγίζουν ερμητικά τα σύνορα τους, καταργώντας στην πράξη (και σε λίγο και επίσημα) τη συνθήκη Σένγκεν και επαναφέροντας εντός ολίγου τη βίζα. Πράγμα απόλυτα δικαιολογημένο, αφού δεν είναι υποχρεωμένοι να δέχονται τα στίφη των λαθρομεταναστών, μόνο και μόνο επειδή η ελληνική κυβέρνηση ακολουθεί πολιτική «ανοιχτών συνόρων».
Μπροστά στην αφόρητη αυτή κατάσταση, ο ελληνικός λαός έχει αρχίσει να ακολουθεί το μοναδικό δρόμο που του έχει μείνει: της αυτοοργάνωσης και της αυτοάμυνας. Οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας διαδηλώνουν εξοργισμένοι και σκέφτονται σοβαρά τη δημιουργία ομάδων περιφρούρησης. Οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας παλεύουν μαζικά στο λιμάνι και στους δρόμους της πόλης τους ενάντια στην μετατροπή της σε δουλεμπορικό κέντρο, αποκρούουν τις επιθέσεις των ξένων συμμοριών και έχουν αρχίσει να περιορίζουν το πρόβλημα. Και φυσικά κανένας δεν τολμάει να κατηγορήσει μια ολόκληρη πόλη σαν «ρατσιστική».
Το βέβαιο πια είναι ότι το περίφημο μοντέλο της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας» καταρρέει με πάταγο. Η απότομη ανάμειξη διαφορετικών εθνοτήτων με τεράστια διαφορά ηθών και πολιτιστικού επιπέδου αποδεικνύεται καταστροφική. Η πλήρης αποξένωση που υπάρχει μεταξύ τους καθιστά αδύνατη την αρμονική συμβίωση και οδηγεί στη βίαιη σύγκρουση.
Η κυβέρνηση συμβάλλει με κάθε τρόπο στην επιδείνωση της κατάστασης: αφήνει αφύλαχτα τα σύνορα, δεν συλλαμβάνει κανέναν και χαλαρώνει συνεχώς τους όρους νομιμοποίησης. Είναι λοιπόν αναπόφευκτο ο ελληνικός λαός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τη ζωή του, το δικαίωμα του να κυκλοφορεί άφοβα στους δρόμους, το δικαίωμα του να μένει στο σπίτι του, το δικαίωμα του να λειτουργεί το μαγαζί του και το δικαίωμα του να βρίσκει δουλειά και μάλιστα με αξιοπρεπή μισθό.
Είναι λοιπόν βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον, εκτός από το κίνημα κατά του «Μνημονίου», το δεύτερο μεγάλο κίνημα που θα ανδρωθεί, θα είναι κατά της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης. Άλλωστε, τα δύο αυτά κινήματα όχι μόνο δεν είναι αντίθετα, αλλά είναι ενιαία: εντάσσονται στο ευρύτερο κίνημα κατά της «ασιατοποίησης» της Ελλάδας.

Βασίλης Παπανικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου