Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η ραγδαία αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας μας

Ο πιο τερατώδης και εγκληματικός σκοπός που μπορεί να προγραμματίσει μια άρχουσα κοινωνική τάξη, είναι η αντικατάσταση του πολιτισμένου λαού της χώρας της, από έναν άλλο πρωτόγονο και υποτακτικό λαό της αρεσκείας της. Που θα της επιτρέπει να διοικεί αυθαίρετα αυτήν την χώρα, σύμφωνα με τα παγκόσμια ληστρικά της συμφέροντα.


Βασική προϋπόθεση γι' αυτό το σκοπό είναι η συγκρότηση μιας πολιτικής δικτατορίας που θα εξασφαλίζει την πνευματική υποδούλωση του υπό αντικατάσταση λαού, έως του σημείου της πλήρους ανοχής του, προ της ίδιας της αυτοκαταστροφής του.
Αυτή η χώρα είναι η Ελλάδα, και οι παράγοντες που συνθέτουν αυτήν την καταστρεπτική δραματική της πορεία είναι οι εξής...

Πρώτος: Είναι η άρχουσα ελληνική ιμπεριαλιστική τάξη που κατέχει κατά κύριο λόγο τα γιγάντια εφοπλιστικά κεφάλαια, και ακολουθούν τα μεγάλα κατασκευαστικά και τραπεζιτικά.
Αυτά τα κεφάλαια δρουν κυρίως στις σταλινογενείς καπιταλιστικές χώρες της Ρωσίας και Κίνας καθώς και στις μουσουλμανικές ασιατικές χώρες. Αλλά και οι κάτοχοι τους όμως κυρίως ζουν, μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού.
Αυτή η άρχουσα τάξη, για την Ελλάδα είναι εντελώς αδιάφορη, και για τον λαό της, και για τη ζωή του. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η ύπαρξη μιας Ελλάδας υποταγμένης και υπάκουης σ' αυτήν, για να είναι η σταθερή βάση των παγκόσμιων ιμπεριαλιστικών της εξορμήσεων.
Και μπροστά σ' αυτόν τον σκοπό δεν διστάζει μπροστά σε κανένα έγκλημα.

Δεύτερος: Ο σημερινός μηχανισμός των μέσων επιβολής της πολιτικής δικτατορίας αυτής της άρχουσας ιμπεριαλιστικής τάξης, δεν έχει καμιά σχέση με την προηγούμενη δικτατορία της λεγόμενης Χούντας που συνδιεύθυναν με τους στρατοκράτες. Μετά την ανατροπή αυτής της στρατιωτικής δικτατορίας, και με τη μεσολάβηση μερικών αναγκαίων ετών, απαραίτητων για την αμνησία του λαού, η μεγαλοαστική ιμπεριαλιστική τάξη επέστρεψε. Και αγόρασε όλα τα μέσα πολιτικής διαμόρφωσης της λεγόμενης κοινής γνώμης (Τύπο-τηλεόραση-ραδιοφωνία) και επέβαλε τη σημερινή πολιτική δικτατορία της, που της επιτρέπει να ανεβοκατεβάζει στην εξουσία, τα υποτακτικά πολιτικά κόμματα της εκάστοτε αρεσκείας της.
Σ' αυτήν την εξελικτική διαδικασία διαμόρφωσε όμως και την ιδέα, ότι και αυτή η πολιτική της δικτατορία δεν της εξασφάλιζε τη βέβαιη και οριστική κατοχή της Ελλάδας σαν βάση των ιμπεριαλιστικών της επιχειρήσεων.
Αλλά ότι επεβάλετο η αντικατάσταση του ελληνικού λαού, από έναν άλλο εισαγόμενο και πολιτικά πρωτόγονο υποτακτικό λαό. Και αυτόν τον λαό, τον εντόπισε στις καθυστερημένες αφροασιατικές μουσουλμανικές μάζες.

Τρίτος: Τους πολιτικούς συνεργούς γι' αυτόν τον εγκληματικό σκοπό της αντικατάστασης του ελληνικού λαού, από τις πολιτικά πρωτόγονες αφροασιατικές μάζες, δεν δυσκολεύτηκε να τους βρει η άρχουσα ελληνική ιμπεριαλιστική τάξη. Τους βρήκε αμέσως στα σταλινογενή αστικά κόμματα του ΚΚΕ και του "Συνασπισμού", καθώς και σε μια μεγάλη μερίδα του αστικού πολιτικού κόσμου. Ιδιαίτερα αυτά τα δύο σταλινογενή αστικά κόμματα, δεν έχουν να παίξουν κανέναν άλλο ρόλο πέρα από την δουλική υπηρεσία τους στην άρχουσα τάξη.
Άλλωστε γι' αυτούς η προδοσία του ελληνικού λαού δεν έχει καμιά πρωτοτυπία, διότι αποτελεί τη συνέχεια της πολιτικής τους ζωής, και της παράδοσης τους.

Τέταρτος: Για τον υπό αντικατάσταση ελληνικό λαό.
-              Ο λαός μας είναι η έκφραση της παράδοσης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και των δημοκρατικών ιδεών της αρχαίας αθηναϊκής δημοκρατίας.
-              Όταν η αντίδραση της Ιεράς Συμμαχίας του Μέττερνιχ απαγόρευσε οποιαδήποτε πολιτική μεταβολή στην Ευρώπη, ο υπόδουλος λαός μας επαναστάτησε το 1821 με το σύνθημα "Ελευθερία ή Θάνατος". Και εποδοπάτησε κυριολεκτικά την αντιδραστική απόφαση της Ιεράς Συμμαχίας.
-              Και ακολούθησε μια συνεχής προοδευτική πορεία του λαού μας που μόλις θα αγγίξουμε μερικά σημεία της.
-              Ήταν η έλξη του προς τις επαναστατικές κοινωνικές ιδέες του Μαρξ.
-              Ήταν ο λαός μας που πρώτος από κάθε άλλο λαό, δέχθηκε τις επαναστατικές ιδέες του Λέοντα Τρότσκυ, μετά την προδοσία της Ρωσικής Επανάστασης.
-              Ήταν από τους δυναμικότερους λαούς της Ευρώπης στην αντίσταση κατά του χιτλερισμού.
-              Και όταν τα γερμανικά συνδικάτα του 1970 έκαναν το ιστορικό δοκιμαστικό τεστ σε όλους τους ξένους εργάτες της Γερμανίας. Στα θέματα, πολιτική σκέψη, ταξική συνείδηση, φυσική πνευματική αντίληψη, και προσαρμοστικότητα, οι Έλληνες εργάτες βγήκαν πρώτοι στην βαθμολογία, απ' όλους τους ξένους εργάτες.
-              Να γιατί η άρχουσα ελληνική ιμπεριαλιστική τάξη, έχει το λαό μας υπό αντικατάσταση.

Πέμπτος: Ο νέος εισαγόμενος λαός που η άρχουσα ελληνική ιμπεριαλιστική τάξη τον προετοιμάζει για την αντικατάσταση του ελληνικού λαού: Είναι μια φυλετική σύνθεση και έκφραση του πρωτογονισμού, της βαρβαρότητας, της υποτακτικότητας και της πλήρους ανυπαρξίας πολιτικής συνείδησης, που ονομάζεται μουσουλμανισμός.
Ο οποίος είναι ιστορική έκφραση της ασιατικής φεουδαρχίας, όπου οι ιδέες της ιστορικής Γαλλικής Επανάστασης όχι μόνο δεν έχουν περάσει ούτε καν από μακριά του, αλλά σ' αυτόν ακόμα και σήμερα, το έγκλημα και η θρησκευτική λατρεία είναι ταυτόσημα. Και οι ατομικές εξαιρέσεις είναι πολύ λίγες.
Επίσης βασικό χαρακτηριστικό των μουσουλμανικών μαζών είναι η πεισματική άρνηση του επηρεασμού των από τον πολιτισμό άλλων λαών. Στην Ευρώπη υπάρχουν μουσουλμάνοι μετανάστες ακόμα και τέταρτης και πέμπτης γενεάς, που οχυρωμένοι υπό τη θρησκεία τους, υπερασπίζονται τον πρωτογονισμό της καταγωγής τους.
Να γιατί η άρχουσα ελληνική ιμπεριαλιστική τάξη προετοιμάζει τον μουσουλμανισμό για την αντικατάσταση του λαού μας.

Έκτος: Η μετανάστευση είναι μεθοδευμένη.
Η αρχική πηγή της εισαγωγής μεταναστών ήταν οι άλλοτε σταλινικές ανατολικές χώρες. Από τη στιγμή όμως που η άρχουσα ελληνική ιμπεριαλιστική τάξη, προγραμμάτισε την αντικατάσταση του ελληνικού λαού, η πηγή εισαγωγής μεταναστών μεταφέρθηκε στις μουσουλμανικές χώρες, διότι οι μουσουλμάνοι εκκρίθηκαν ως οι πλέον κατάλληλοι για την αντικατάσταση του λαού μας.

Έβδομος: Η μέθοδος της αύξησης των ξένων, αρχικά στηρίχθηκε στην αύξηση της εισαγωγής τους. Επειδή όμως κατά την άρχουσα ιμπεριαλιστική τάξη αυτή η εισαγωγή βραδυπορούσε, επέβαλαν στον δουλικό τους Παπανδρέου να προωθήσει την μετονομασία των ξένων σε Έλληνες. Δια της παροχής της ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες, στα παιδιά τους, στα νεογέννητα τους, και στους λαθρομετανάστες, που τους "βαφτίζουν" νόμιμους.
Εάν η κυβέρνηση Παπανδρέου προωθήσει και ψηφίσει στη Βουλή, αυτά τα ύπουλα ανθελληνικά σχέδια, τότε κατά τους πλέον αντικειμενικούς υπολογισμούς, το 2015 ο πραγματικός μουσουλμανικός πληθυσμός στην Ελλάδα, θα είναι 3,5 εκατομμύρια και το 2020 6 εκατομμύρια.
Οπότε οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα.
Κατά την προοπτική μας, ακόμα και σε μια τέτοια τραγική κατάληξη, ο ελληνικός λαός δεν θα υποταχθεί στην βαρβαρότητα των νόμων της μουσουλμανικής "σαρίας". Αλλά θα προχωρήσει σε μια δεύτερη εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση.
Όσο για τους υπεύθυνους της προδοσίας του (σημερινούς υπουργούς και βουλευτές) η αγριότητα της τιμωρίας τους θα είναι αντίστοιχη της αγριότητας της αιματοχυσίας αυτής της επανάστασης.

Γιάννης Βερούχης Δεκέμβριος 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου