Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αυτή είναι η "πολυπολιτισμική" τους κοινωνία

Καθημερινό φαινόμενο οι συμπλοκές
λαθρομεταναστών στην Πάτρα
Η Άννα Νταλάρα δήλωσε πρόσφατα στον Τύπο: «Οι μετανάστες προσφέρουν πολλά στη σημερινή κοινωνία. Οφείλουμε να μάθουμε να ζούμε σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Η κατάσταση δεν θα είναι ποτέ όπως παλιά»!
Ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα, αυτό το καταλάβαμε και με το παραπάνω. Η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα στο γκετοποιημένο πλέον κέντρο της Αθήνας είχε ένα ακόμα τραγικό θύμα. Τον άτυχο 44χρονο συμπολίτη μας που αλλοδαποί λήστεψαν και κατέσφαξαν κάτω από το σπίτι του.
 Η απίστευτη αγριότητα του εγκλήματος (αφού τον λήστεψαν και τον μαχαίρωσαν, επέστρεψαν και του έκοψαν την καρωτίδα), δείχνει ότι δεν πρόκειται για μια ληστεία εξαθλιωμένων και πεινασμένων (όπως θέλουν κάποιοι να τους παρουσιάζουν), αλλά ανθρώπων κυριευμένων από τα πιο βάρβαρα και πρωτόγονα ένστικτα.
Στην Πάτρα, την πόλη για την οποία οι υπερασπιστές της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας» μπορούν να καμαρώνουν, μιας και οι λαθρομετανάστες κοντεύουν να γίνουν πλειοψηφία, δυο εγκληματικές πράξεις δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί: Δύο απόπειρες βιασμών γυναικών από ομάδες αλλοδαπών σε κεντρικότατα έως τουριστικά σημεία της Πάτρας, οι οποίες ευτυχώς αποτράπηκαν την τελευταία στιγμή από περαστικούς. Το ένα από τα δύο θύματα νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο του Ρίου σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ έχοντας πάθει αφωνία και παρακολουθούμενη από ψυχολόγους. Εγκλήματα που έγιναν όχι από πείνα, αλλά από την νοοτροπία αυτών των ανθρώπων, που έχουν την γυναίκα κατώτερη από ζώο, μιας και στις πατρίδες τους τιμωρείτε με θάνατοόχι ο βιαστής αλλά το θύμα!
Η αλήθεια πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί. Η κυβέρνηση όχι μόνο ανέχεται αλλά και συνεχίζει την αθρόα εισαγωγή μεταναστών με ένα και μοναδικό σκοπό: να αλλοιωθεί ο ελληνικός πληθυσμός, να δημιουργηθεί μια πλειοψηφία ισλαμιστών στη χώρα, για τους οποίους οι «άπιστοι», σύμφωνα με τα θρησκευτικά τους πιστεύω, θα είναι εχθροί, η παιδεραστία θα είναι νόμιμη (ο Αγιατολάχ Χομεϊνί διακήρυττε ότι ο  άντρας μπορεί να βρει ερωτική ικανοποίηση ακόμα και από ένα βρέφος!) και οι γυναίκες θα κυκλοφορούν με μπούργκες.
Σε αυτά τα εγκλήματα ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι όσοι υπερασπίζονται αυτή τη βαρβαρότητα, μεθοδεύοντας έτσι την εξόντωση του ελληνικού λαού!
Μαρία Καράβολα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου