Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ένας εχθρός του ελληνικού λαού

Ο Ψυχάρης φέρει και τον τίτλο του Πρωτονοτάριου
του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Πάντως, εδώ στην Ελλάδα
είναι αρχιερέας κάθε αντιλαϊκής συνωμοσίας.
Ο επικεφαλής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), Σταύρος Ψυχάρης, συνεχίζει την πορεία του ομίλου αυτού στα παρασκήνια της πολιτικής και τις διαπλεκόμενες σχέσεις με όλους τους κυβερνώντες και καταπιεστές του ελληνικού λαού.
Η πορεία του Στ. Ψυχάρη αρχίζει λίγο πριν τα χρόνια της Χούντας, ως δημοσιογράφος σε αριστερή εφημερίδα. Αυτό δεν θα τον εμποδίσει να γίνει στη συνέχεια κουμπάρος του χουντικού υπουργού Εργασίας Β. Σταματόπουλου. Συνεχίζει την έκδοση του «Βήματος» κανονικά στην επταετία και είναι από τους δημοσιογράφους που συνοδεύουν τον Μακαρέζο στο περιβόητο ταξίδι του στην Κίνα το 1973. Το σύστημα με τις κουμπαριές το συνεχίζει και μετά τη δικτατορία, αφού θα συγγενέψει με αυτόν τον τρόπο με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Σωκράτη Κόκκαλη. Μεγάλη η επιρροή και οι διασυνδέσεις του με την εκκλησία και παραεκκλησιαστικούς κύκλους, διατελεί διοικητής του Αγίου Όρους, διορισμένος από την κυβέρνηση Σημίτη (1996-2001).
Είναι λυσσαλέος εχθρός του ελληνικού λαού και των δικαιωμάτων του, όπως φαίνεται και από τις θέσεις που προπαγανδίζει ο ΔΟΛ. Από τους πιο σκληρούς οπαδούς της ασιατοποίησης της Ελλάδας, με συνεχή προπαγάνδα για το «ρατσισμό» των Ελλήνων και τη «θετική επιρροή» της αθρόας εισροής μεταναστών στην ελληνική οικονομά. Πάντα έτοιμος, όπως εξάλλου και οι προκάτοχοι του στην ηγεσία του ΔΟΛ. να πρωταγωνιστήσει σε οποιαδήποτε πολιτική συνωμοσία, προωθώντας ότι είναι ακριβώς αντίθετο με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
Τώρα επιδιώκει να ελέγξει και την ίδια την κυβέρνηση άμεσα, μέσω του υφισταμένου του Παντελή Καψή, ο οποίος διορίστηκε υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Παπαδήμου. Παράλληλα, επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο στο ΠΑΣΟΚ μέσω του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον οποίο στηρίζει ανοιχτά για την αρχηγία.
Μια περίπτωση ενός ανθρώπου που, αφού ανελίχθηκε μέσα από τους μηχανισμούς της προπαγάνδας του συστήματος, έχει αποκτήσει βασικότατο ρόλο στην ελληνική αστική πολιτική σκηνή και επιδιώκει να προωθήσει ακόμα πιο αποφασιστικά τα σχέδια για την εξόντωση του ελληνικού λαού. Δεν έχει υπολογίσει όμως πως ο λαός τον έχει πάρει χαμπάρι και θα φροντίσει να χαλάσει τα σχέδια τόσο τα δικά του όσο και της μεγαλοαστικής τάξης στο σύνολο της.

Τάκης Σεβαστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου