Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Δύο δηλώσεις με ιδιαίτερη σημασία

Ο υπουργός εσωτερικών Παυλόπουλος δήλωσε.
«Δεν είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα δε χωράνε κι άλλοι μετανάστες.»
Και ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος απάντησε.
«Η Ελλάδα έχει έναν ορισμένο πληθυσμό. Αυτός ο πληθυσμός και αυτός ο χώρος της Ελλάδας, δεν χωράει απεριόριστο αριθμό μεταναστών.»
Η δήλωση του Παυλόπουλου εκφράζει το βασικότερο υπάρχοντα σημερινό σκοπό της ελληνικής μεγαλοαστικής τάξης: Που είναι η αντικατάσταση της σημερινής ελληνικής εργατικής τάξης, από πρωτόγονες υποτακτικές μάζες ασιατών.
Και η δήλωση του Χριστόδουλου εκφράζει, τη διατήρηση της χριστιανικής εκκλησίας και τη μη αντικατάσταση της από την ισλαμική.
Πάντως εάν αυτές οι δηλώσεις έμπαιναν σήμερα στην κρίση του ελληνικού λαού με ένα δημοψήφισμα, ο Παυλόπουλος θα δεχόταν μια σαρωτική συντριβή.
Και εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι εκτός από τα δύο επίσημα αστικά κόμματα που είναι ευθυγραμμισμένα με τη μεγαλοαστική τάξη: Επίσης (πέρα από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα) ευθυγραμμισμένα με τους σκοπούς της μεγαλοαστικής τάξης, είναι και τα δύο ψευτοαριστερά κόμματα της Βουλής.
Εμείς, αντίθετα με όλους αυτούς, είμαστε με τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που διαισθάνεται και καταλαβαίνει το μεγάλο κίνδυνο αφανισμού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου