Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η εκτροπή και η διαστροφή επιβραβεύονται

Όσο η εκτροπή και η διαστροφή θα επιβραβεύονται από ανεγκέφαλους πολιτικούς τόσο θα βαθαίνει η πνευματική, πολιτισμική και οικονομική κρίση στη χώρα μας.

H Γενική Γραμματεία Νέας γενιάς, προετοιμάζει μια πολυδάπανη «καμπάνια», για το 2012, προκειμένου να προωθηθεί η «ομοφυλόφιλη συντροφικότητα».
Το πρόγραμμα της Γ.Γ.Ν.Γ. που θα έχει τίτλο «Ζούμε όπως και εσύ» θα υλοποιηθεί, σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. «θεϊκή φωνή», που ασχολείται με τα ζητήματα των ομοφυλοφίλων. Ο κρατικός αυτός φορέας της νεολαίας αποσκοπεί, όπως ισχυρίζεται στην εκκίνηση του δημόσιου διαλόγου αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομοφυλόφιλοι νέοι στην πατρίδα μας, προκειμένου να γίνει σεβαστή η σεξουαλική διαφορετικότητα άλλα και να βελτιωθεί η εικόνα τους στην ελληνική κοινωνία.
Έτσι η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς σε καιρούς χαλεπούς, προκαλεί με την επιλογή της αυτή, βάναυσα την ελληνική κοινωνία, που αναζήτα εναγωνίως διέξοδο από την πολύπλευρη κρίση που βιώνει.
θα έπρεπε ο εν λόγω κρατικός φορέας, αντί να σπαταλά δημόσιο χρήμα για την προώθηση της εν λόγω ενημερωτικής εκστρατείας του και αντί να προσπαθεί έμμεσα να εξοικειώσει την ελληνική νεολαία με την εκτροπή και τη διαστροφή, ως τρόπο ζωής, να ασχοληθεί με την εκπόνηση προγραμμάτων απασχόλησης των νέων και να επικεντρώσει όλη την προσοχή του, στο πως θα πραγματοποιηθεί η μείωση των ποσοστών ανεργίας, τα οποία είναι ιδιαίτερα υψηλά στις νεανικές ηλικίες.
Έχει χαθεί και το τελευταίο ίχνος  τσίπας!
Δημοσιεύθηκε σε φύλλο της εφημερίδας της κυβερνήσεως απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής ασφάλισης, σύμφωνα με την οποία θα θεωρούνται εφεξής ως άτομα με αναπηρία οι παιδόφιλοι, οι φετιχιστές, οι επιδειξιομανείς, οι ηδονοβλεψίες και οι σαδομαζοχιστές με ποσοστό αναπηρίας, που θα κυμαίνεται μεταξύ 20-30%.
Επίσης στην ίδια κατηγορία θα κατατάσσονται και οι πυρομανείς, οι κλεπτομανείς και οι έχοντες παθολογική ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια.
Εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο τα πρόσωπα αυτά να απολαμβάνουν μειωμένου τιμολογίου της Δ.Ε.Η, εκπτώσεις στα μαζικά μέσα μεταφοράς καθώς και να τους χορηγείται αναπηρικό επίδομα.
Πρωτοφανής και εξοργιστική απόφαση του Υπουργού, ο οποίος αντί να αναλίσκεται με τα ζητήματα που αναφέρονται στην εξυπηρέτηση των εργαζομένων και των συνταξιούχων, κυρίως αυτών που έχουν οδηγηθεί στη μιζέρια και την εξαθλίωση και αντί να αναζήτα λύσεις και τρόπους άμβλυνσης των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η ανεργία, έρχεται να επιβραβεύσει τη διαστροφή και την εκτροπή. Με την πρωτοβουλία του αυτή ο κ. Υπουργός ουσιαστικά κατατάσσει άτομα με διεστραμμένη προσωπικότητα, στην ιδία κατηγορία με τους νεφροπαθείς, τους παραπληγικούς και τους πάσχοντες από χρόνιες και μη αναστρέψιμες παθήσεις, όταν τελευταία περικόπτονται και τα επιδόματα σ' αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη της αρωγής της Πολιτείας.
Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό και με τη γενικότερη κρίση άρχων και άξιων που βιώνει ο τόπος μας καταδεικνύει περίτρανα τον κατήφορο στον οποίο μας έχουν οδηγήσει οι ασκούμενες πολιτικές από ανθρώπους που δεν έχουν «ζυμωθεί» με τις παραδόσεις και τις αξίες της πατρίδας μας.
Νίκος Φωτόπουλος αντιπρόεδρος Α.Σ.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου