Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ


Η παραχάραξη της Ιστορίας δεν θα περάσει, δεν θα επιτρέψουμε να περάσει. Δεν θα αφήσουμε τους πολιτικούς απόγονους αυτών που κάποτε σήκωσαν τα άπλα εναντίον της πατρίδος να διαστρεβλώσουν και να ξαναγράψουν την ιστορία της περιόδου της εθνεγερσίας. Δεν θα επιτρέψουμε σε μισελληνικές αριστερές κομπλεξικές υπάρξεις, που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συμπορευτούν με τους καπιταλιστές αρκεί να μειώσουν την σημασία των εθνικών αγώνων, να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο.

Το προσπάθησαν και το επέτυχαν εν μέρη για την περίοδο του συμμοριτοπολέμου, που τους θύτες τους παρουσίασαν θύματα, και τους προδότες ήρωες. Το πέτυχαν σε ένα βαθμό λόγω της ιδεολογικής ανυπαρξίας της μαϊμού δεξιάς της Ε.Ρ.Ε και της Ν.Δ. που προτίμησαν την λιποταξία παρά να δώσουν τον αγώνα.
Τότε όμως το πατριωτικό Εθνικιστικό κίνημα ήταν σε μεγάλο βαθμό εγκλωβισμένο, και όχι τόσο ισχυρό όπως σήμερα Το κόλπο γνωστό, υποτιμούμε κάθε εθνικό αγώνα και υπερτιμούμε καθετί το ταξικό. Εάν ο Τατσόπουλος αποκαλούσε, οχι τον Κολοκοτρώνη ομοφυλόφιλο αλλά τον Μπελογιάννη ή τον Βελουχιώτη, τι αναδράσεις θα υπήρχαν σήμερα; Σίγουρα η εκπομπή θα είχε κοπεί. Να θυμίσουμε τι είχε γίνει όταν στο παρελθόν ο Κούλογλου είχε μια σειρά εκπομπών στη ΕΡΤ, που κριτικάρανε το Κ.Κ.Ε., και κόπηκε.
Ναι σκοπός μας είναι η εκπομπή του ΣΚΑΙ να κοπεί και οι Τατσόπουλοι και οι Βερέμηδες να μην ξαναβρούν ποτέ δημόσιο βήμα. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αρχιμάγειρας Μαμαλάκης που αντί να πάει να φτιάξει κανένα μουσακά, θέλει να το παίξει και ιστορικός. Ήταν και ταξική μαζί με εθνική η επανάσταση του 1821 ανέφερε στην εκπομπή του (χώματα με ιστορία στην ΕΡΤ3).
Και εμείς απλά ρωτάμε δεν συμμετείχαν όλα τα κοινωνικά στρώματα της εποχής στον αγώνα; Και ποια τάξη συγκεκριμένα ήταν μπροστάρης; Ο Λόντος, ο Δεληγιάννης που ήταν προεστοί και οικονομικά ευκατάστατοι δεν πήραν μέρος στον αγώνα;
Το σχέδιο πολύχρονο και καταχθόνιο, μιας ανθελληνικής βρώμικης και σιχαμένης αριστεράς, που μισεί καθετί το εθνικό και Ελληνικό, διότι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που έβαλε την ταφόπλακα στην μαμά Σοβιετική Ένωση. Οι αριστεροί από μισελληνισμό, οι καπιταλιστές για να υποδουλώσουν στην ψυχή έναν ανυπότακτο λαό.
Να 'ναι σίγουροι, όλοι αυτοί οι κύριοι της νέας ιεράς συμμαχίας, ότι τα προδοτικά τους γραφόμενα και λεγόμενα θα τα ξεπληρώσουν γρήγορα και ίσως το μπλάνκο που θα τα σβήσει είναι το ίδιο τους το αίμα!

Ηλίας Ο Σάτυρος
Πηγή: Στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου