Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

Η κατεδάφιση των κατακτήσεων της ελληνικής εργατικής τάξης θα ήταν αδιανόητη αν το κεφάλαιο δεν διέθετε τη «χρυσή εφεδρεία» των 2,5 εκατομμυ­ρίων φτηνών και υποτακτικών μεταναστών

 
Επιτέλους, η κυβέρνηση ανακάλυψε, έστω και καθυστερημένα, το πρόβλημα των μεταναστών! Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χ. Παπουτσής, κάνοντας σκληρές δηλώσεις ανακοίνωσε την ανέγερση φράγματος στον Έβρο, για να εμποδιστεί η παράνομη είσοδος στη χώρα. Λίγες μέρες πριν, είχε ανακοινώσει στους εμβρόντητους Πατρινούς ότι πρόκειται να κατασκευαστεί στην πόλη «ξενώνας φιλοξενίας» μεταναστών, όταν, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, η Πάτρα μετατράπηκε σε πεδίο μάχης από τις αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Αφγανών, Σομαλών και λαθρομεταναστών άλλων εθνικοτήτων για τον έλεγχο περιοχών της πόλης. Αποκλείοντας την περίπτωση ο υπουργός να είναι διχασμένη προσωπικότητα, έχουμε να πούμε ότι οι πρόσφατες εξαγγελίες της κυβέρνησης δεν είναι τίποτα άλλο από μια ακόμα προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού.
Άλλωστε, δεν είναι πρώτη φορά. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, πριν από τις εκλογές, διαβεβαίωνε ότι μια από τις προτεραιότητες του, αν εκλεγόταν, θα ήταν η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Όταν βγήκε, έκανε ακριβώς το αντίθετο. Πέρασε νομοσχέδιο ταχύτατης ελληνοποίησης των μεταναστών, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι, την ημέρα που ανακοινώθηκε το νομοσχέδιο που γυρνάει την ελληνική εργατική τάξη στο μεσαίωνα, ανακοίνωσε και το ξεκίνημα των εργασιών για την ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό, ενώ η κυβέρνηση του έχει δεσμευτεί για ανέγερση τζαμιών σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας στις οποίες υπάρχουν μουσουλμάνοι! Μέτρα για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης υποσχόταν και ο Χρυσοχοΐδης, μέτρα που όχι μόνο δεν πραγματοποίησε ποτέ, αλλά επί υπουργίας του μετατράπηκε το κέντρο της Αθήνας σε ένα απέραντο γκέτο.
Πρόκειται για μια κυβέρνηση θρασύδειλων πολιτικών απατεώνων, που ο σκοπός τους είναι ένας: η εξαφάνιση της ελληνικής εργατι­κής τάξης και η αντικατάσταση της με ένα συνονθύλευμα αφροασιατικών μαζών. Η υπουργός «προστάτης» των μεταναστών, Άννα Νταλά­ρα, προωθεί νομοσχέδιο που θα τους βοηθά να ανανεώνουν τις άδει­ες παραμονής τους, ακόμα κι αν δεν έχουν συμπληρώσει τα ένσημα που χρειάζονται. Φυσικά, καμιά βοήθεια δεν προβλέπεται για Έλληνες που, λόγω έλλειψης ενσήμων, δεν μπο­ρούν να ανανεώσουν το ασφαλιστι­κό τους βιβλιάριο.
Τα μέτρα τύπου «φράχτης στον Έβρο» τα εξήγγειλαν λόγω της πίε­σης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλ­λά και για να προλάβουν αντιδρά­σεις κυρίως στις γειτονιές του κέ­ντρου της Αθήνας, ή σε πόλεις όπως η Πάτρα, όπου η κατάσταση έχει ξε­φύγει πια από κάθε έλεγχο. Το θέμα δεν είναι μόνο να μην μπουν άλλοι λαθρομετανάστες στη χώρα, αλλά τι γίνεται με τα σχεδόν τρία εκατομ­μύρια που είναι εδώ, σε μια χώρα ενός εκατομμυρίου ανέργων. Παίρ­νοντας υπ' όψιν την υπογεννητικό­τητα των Ελλήνων (που λόγω οικο­νομικής κρίσης θα ενταθεί περισσό­τερο) και την αυξημένη γεννητικότη­τα των μεταναστών, σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα.
Δεν είναι τυχαία η λύσσα τους να μετατρέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα, διαλύοντας εργασιακά δικαι­ώματα, υγεία, παιδεία, δημόσιες συ­γκοινωνίες κ.λπ. Το κάνουν γιατί έχουν φέρει ήδη και τους κατοίκους της τριτοκοσμικής αυτής χώρας. Οι Έλληνες εργαζόμενοι δεν πρόκει­ται να μείνουν απαθείς μπροστά στο σχέδιο εξόντωσης τους. Η ιστο­ρία τους και οι παραδόσεις τους αρ­γά η γρήγορα θα τους οδηγήσουν σε δρόμους που τους είναι γνωστοί ήδη, στους δρόμους της σύγκρου­σης και του αγώνα.

Μαρία Καράβολα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου