Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο πολίτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο η παρότρυνση της Τρόικας να πουλήσουμε δημόσια περιουσία για να ξεχρεώσουμε! Άπαντες, φάνηκαν... σοκαρισμένοι από αυτή την εξέλιξη, σκηνοθετώντας μια κακόγουστη φάρσα όπου περίσσευαν η υποκρισία, το θράσος, το ψέμα και τα κροκοδείλια δάκρυα.
Κι αυτό, γιατί δεν είμαστε τόσο αφελείς έτσι ώστε να θεωρούμε πως... ξαφνικά το ΔΝΤ θέλει να αρπάξει τον δημόσιο πλούτο της χώρας αφού τα κόμματα που το ψήφισαν εν γνώση τους έβαλαν την υπογραφή τους στο μεγάλο ξεπούλημα της Ελλάδας!

Δεν είναι δυνατόν ο Τζέφρυ και η παρέα χου να μην έχουν διαβάσει στο Μνημόνιο της ντροπής και της υποτέλειας, πως προβλέπεται ρητά η εκχώρηση ακόμα και εθνικής κυριαρχίας, προκειμένου οι δανειστές να μη χάσουν τα χρήματα τους! Ούτε βέβαια δικαιολογούνται κάποιοι άλλοι «πατριώτες» που συμψήφισαν την παράδοση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους!
Ας αφήσουν λοιπόν το θέατρο κι ας μην πουλάνε... πατριωτιλίκι: Ελάχιστοι πλέον τους πιστεύουν και για έναν ακόμα λόγο: Διότι υπάρχουν κάποιοι που φωνάζουν γι' αυτά τα θέματα εδώ και χρόνια, αλλά χαρακτηρίζονται... φασίστες γραφικοί, ακραίοι, συνωμοσιολόγοι κλπ.

Όταν για παράδειγμα, χρόνια ολόκληρα πριν, η εφημερίδα «στοχος» έγραφε για τις "σκέψεις" του Γιωργάκη "να πουλήσουμε μερικά στρέμματα γης για να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια", οι περισσότεροι χασκογελούσαν, ειρωνεύονταν και χλεύαζαν το γεγονός: Σήμερα, η πικρή πραγματικότητα έρχεται να επιβεβαιώσει και το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
Δυστυχώς, πολλοί συμπατριώτες μας δεν βλέπουν λίγο πιο πέρα από χο περιτύλιγμα των γεγονότων, χάνοντας το βάθος τους: Ακόμα και πρόσφατα, ορισμένοι προσπάθησαν να... αγιοποιήσουν το Μνημόνιο που μας "έσωσε", παραγνωρίζοντας το γεγονός πως δεν σε... σώζει κανείς τσάμπα!
Η Ελλάδα έχει δεινοπαθήσει αιώνες από τους δανειστές και τους 'σωτήρες" της: Περισσότερο όμως βλάπτεται από την κοντόφθαλμη "λογική" των περισσότερων πολιτικών, δημοσιογράφων και εξουσιαστών της γενικότερα.
Απέναντι σε όλο αυτό το κατεστημένο, χρέος των πραγματικών Πατριωτών είναι πρώτα απ' όλα η Εθνική Αφύπνιση και Ενημέρωση; Κάποιοι «τρελοι» που φωνάζουν εδώ και χρόνια για τα Εθνικά μάς Θέματα, τώρα δικαιώνονται. Και θα συνεχίσουν να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ακόμα κι αν απευθύνονται σε ώτα μη ακουόντων!

ΜΑΧΗΤΗΣ
πηγή: Στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου