Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Οι προοδευτικάριοι και επαγγελματίες αντιρατσιστές που αδιαφορούν προκλητικά για τα προβλήματα των Ελλήνων, έχουν στήσει σχολεία λαθρομεταναστών σε όλη τη χώρα. Και φυσικά στους Μολάους εκεί που είδαμε την αντίδραση των Ελλήνων στα στίφη των Μαροκινών που έχουν ρημάξει τις περιουσίες τους. Το "σχολείο" λειτουργεί από το Νοέμβριο με δυο τμήματα στην περιοχή των Μολάων και σε αυτό φοίτησαν φέτος 44 αλλοδαποί οι οποίοι διαμένουν στην περιοχή. Όπως μάλιστα α ίδιοι οι προοδευτικάριοι διαφημίζουν:

«Σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του έπαιξαν στην τοπική κοινωνία και οι υπάλληλοι του Δήμου και του ΚΕΠ, που ενημέρωσαν τους μετανάστες της περιοχής για το πρόγραμμα και τους προέτρεψαν να συμμετάσχουν σε αυτό. 0ι υπάλληλοι του δήμου και ΚΕΠ διέδωσαν την πληροφορία και στην ουσία οι προσπάθειες τους αυτές είναι και ο λόγος που το σχολείο αυτό λειτουργεί σήμερα στην περιοχή μας. Σε άλλες περιοχές, ενώ είχαν βγει σχετικά δελτία τύποι οι αρμόδιοι υπάλληλοι δεν το «έτρεξαν» το θέμα, με αποτέλεσμα οι μετανάστες να μην ενημερωθούν και το πρόγραμμα να μην λειτουργήσει μέχρι σήμερα», εξηγεί το μέλος της Κίνησης Πολιτών Μονεμβασίας!



Σύμφωνα με ανακοινώσεις των ίδιων κύκλων αναμένεται να ξεκινήσουν αντίστοιχα μαθήματα στη Σπάρτη, τη Νεάπολη, το Γύθειο και τη Μονεμβάσια!
Το υποτιθέμενο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τον βαρύγδουπο τίτλο «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό ΟΔΥΣΣΕΑΣ» οργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και απευθύνεται σε Πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και σε υπηκόους Τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, από την ηλικία των 16 ετών και άνω, χωρίς καμιά διάκριση, που διαμένουν νόμιμα στη χώρα μαςΙ (Τώρα, το ποιοι είναι "νόμιμοι" είναι ένα μεγάλο ζήτημα, όπως και ζήτημα αποτελεί το "χωρίς καμιά διάκριση"), όταν αυτό το πρόγραμμα το χειρίζονται οι γνωστοί, πασίγνωστοι της θολούρας και της κουλτούρας!
Μετά την ολοκλήρωση του προβλεπόμενου κύκλου σπουδών, οι οποίες παρέχονται ...δωρεάν, δίνεται στους εκλυόμενους η δυνατότητα να συμμετέχουν με επιτυχία στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Ελληνομάθειας, προϋπόθεση για την απόκτηση από τους Υπηκόους τρίτων χωρών του καθεστώτος του επί μακρόν διαμένοντος, σύμφωνα με την ελληνική Νομοθεσία για το Σύστημα Πιστοποίησης. Το υπουργείο της Αννούλας Διαμαντοπούλου, αποφάσισε να προβεί σε κλείσιμο σχολείων ακόμη και σε ακριτικές περιοχές, λόγω οικονομικής στενοτητος, αλλά δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να δημιουργεί σχολεία μεταναστών και μάλιστα δωρεάν (πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα!).

Για να δείτε λοιπόν ακόμη μια φορά πως έχει στηθεί όλο το σχέδιο να μας επιβάλλουν τους μουσουλμάνους. Στα παλιά τους τα παπούτσια γράφουν άπαντες τους Έλληνες, αφού μετά την αντίδραση των κατοίκων στους Μολάους ανέλαβαν δράση οι διάφοροι θολοκουλτουριάρηοες της περιοχής ενώ μέχρι και ο Δήμος Μονεμβασιάς... καταδίκασε τα περιστατικά! Την ίδια πολιτική ακολούθησε και ο παπάς του χωριού Πάκια, Παναγιώτης Λεγάκης ο οποίος από άμβωνας στηλίτευσε τα γεγονότα βίας στο χωριό, ενώ στη συνέχεια πήγε στους λαθρομετανάστες τρόφιμα! Τέλος η Κίνηση Πολιτών Μονεμβασίας την Παρασκευή 11 Φλεβάρη, κάλεσε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου την τοπική εξουσία του Δήμου Μονεμβάσιας, τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες, σε ανοικτό δημόσιο διάλογο για την εξεύρεση πρόσφορων και ειρηνικών λύσεων για τα προβλήματα που προέκυψαν και που, αν δεν αντιμετωπιστούν, θα συνεχίζουν να υπάρχουν και να διογκώνονται!

Πηγή: Στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου