Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΟΓΑΔΟΡΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ


«φρουτάκια»:
αυτό είναι το όραμα της κυβέρνησης για την Ελλάδα του 21ου αιώνα

Η άθλια αντιλαϊκή κυβέρνηση του εξίσου άθλιου Γιώργου Παπανδρέου προχώρησε σε ένα ακόμη «κατόρθωμα», στο οποίο συμπρωταγωνιστεί ο μεγαλοκαπιταλιστής Σωκράτης Κόκκαλης.
Από τον Ιούλιο ακόμη, παραχωρήθηκε, με απευθείας ανάθεση, η μεγάλη «δουλειά» των λεγόμενων βιντεολόττο (φρουτάκια), στην Intralot του Κόκκαλη.
Τώρα, η συμφωνία αυτή οριστικοποιείται, και από τα δικαιώματα των παιχνιδιών αυτών προκύπτουν έσοδα ύψους 200 εκατ. ευρώ για την εταιρεία του Κόκκαλη, συν τα οφέλη από τα 20 παιχνίδια άμεσης κλήρωσης. Παράλληλα, η κυβέρνηση ετοιμάζει νομοσχέδιο για το «άνοιγμα» της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών και του στοιχήματος, έχοντας όμως ήδη φροντίσει να εξασφαλίσει τη μερίδα του λέοντος για την εταιρεία του Κόκκαλη.

Το γεγονός της απευθείας ανάθεσης μιας τέτοιας δραστηριότητας σε έναν από τους μεγαλύτερους απατεώνες της χώρας είναι αντικειμενικά ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Ο Κόκκαλης δεν είναι ένας οποιοσδήποτε καπιταλιστής. Να μην ξεχνάμε ότι πλούτισε χρησιμοποιώντας τις διασυνδέσεις που είχε ως πράκτορας της ανατολικογερμανικής Στάζι, μιας εκ των πιο εγκληματικών μυστικών υπηρεσιών που υπήρξαν ποτέ. Επίσης, την περίοδο Σημίτη, μπαινόβγαινε στο Μαξίμου χωρίς ραντεβού. Ήταν, τέλος, ο άνθρωπος της Siemens στην Ελλάδα, μπλεγμένος σε όλες τις βρομοδουλειές της εταιρείας αυτής. Και είναι χαρακτηριστικό ότι, όταν βγήκε στην επιφάνεια το σκάνδαλο της Siemens, οι διαπλεκόμενοι αλήτες μεγαλοδημοσιογράφοι και οι απατεώνες πολιτικοί που ωρύονται για την «κάθαρση» δεν ανέφεραν ούτε μια φορά το όνομα του!
Εκτός όμως από το παραπάνω σκάνδαλο, υπάρχει και ένα ακόμη μεγαλύτερο. Από τη μια, ο θίασος μαθητευόμενων καραγκιόζηδων που λέγεται κυβέρνηση επιβάλλει, με τα μέτρα που παίρνει, τη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση στον ελληνικό λαό, και από την άλλη προωθεί συστηματικά τον τζόγο, και μάλιστα τη χειρότερη μορφή του.
Μικρά και ασήμαντα ανθρωπάκια, που θέλετε να λέγεστε και κυβερνήτες της χώρας, δεν είστε τίποτα άλλο παρά κοινοί κρουπιέρηδες και νταβατζήδες των καπιταλιστών. Να δούμε πού θα κρυφτείτε όταν ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός και ζητήσει εκδίκηση για τα λεφτά του που τα κλέψατε και για το μέλλον του που το καταστρέψατε.

Νίκος Λυμπερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου